nedeľa 18. marca 2012

Znovu súťažíme!

Nebola som nikdy Facebookový človek a ani teraz nie som. Ale. Odkedy som si založila FB stránku môjho blogu, podstatne som si uľahčila život, nehovoriac o tom, že nemusím tvoriť samostatné články pre každú menšiu informáciu, ktorú sa dozviem a aj napriek tomu som schopná aktualizovať.

Sledovať My Alternative World of Books na FB v konečnom dôsledku nemá až taký veľký zmysel. Všetky podstatné informácie sa skôr či neskôr dozviete ak navštevujete môj blog. Pre mňa je to ale spôsob, ako s vami lepšie komunikovať, ako získavať vašu spätnú väzbu, ako zisťovať, o čom chcete čítať alebo čo vám naopak už lezie na nervy. Na otázky položené na FB som vám schopná rýchlejšie odpovedať, lebo ich skôr zaregistrujem.

Čiže aby som prešla k veci, čím viac vás mám na Facebooku, tým viac je pre mňa blogovanie zábavnejšie, zaujímavejšie a dynamickejšie. A preto som sa rozhodla jednak poďakovať všetkým, ktorí už stlačili tlačidlo 'Páči sa mi ' a jednak navnadiť aj ostatných, aby sa pridali :)

Každý mesiac sa pre vás budem snažiť nachystať súťaž o knihu, ktorá poputuje jednému šťastnému nasledovateľovi FB stránky. Ako som už spomínala aj na Facebooku, nebude to na úkor ostatných súťaží ktoré mám pre vás pripravené tu na blogu, takže ak ma nebudete nasledovať neznamená to, že už nikdy nebudete mať šancu nič vyhrať :)

Tento mesiac sa súťaží o knihu Vanished od Meg Cabot. Je to vlastne dvojkniha, obsahujúca prvé dva diely série 1-800-Where-R-You, o ktorej som trochu tajnostkársky písala v TOMTO ČLÁNKU.


Tohtomesačná FB súťaž je jediná, ktorú takouto formou propagujem na blogu a robím to preto, aby nikto neostal neinformovaný :) Ak máte záujem o tie ostatné, budete si ich musieť ustriehnuť. Čo sa týka ostatných súťaží na blogu, mám pre vás doma prichystané nejaké super slovenské knihy a spolu s Triss pre vás pripravujeme aj jednu skvelú akciu, ktorá bude tiež štedro zakončená :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára