streda 1. júna 2011

OFICIÁLNE: Máme Jaca!

Ľudia sú 4 hodiny ráno, čiže len taká blesková správa. Máme nášho Jaca. A áno, je to potvrdené samotnou Cassandrou Clare. A je to:


!!!Jamie Campbell Bower!!!

Prosím, všetky sťažnosti smerujte na režiséra a produkčnú spoločnosť (ani na jedno meno si teraz ráno neviem spomenúť), ja som len poslom zlých správ. Ešte sa k tomu v priebehu dňa vyjadrím. Svoje reakcie môžete posielať do komentárov ale asi viem, aké približne budú :D

PS: Inak neviem či sa niekedy zmierim s tým, že náš Jace je už zasnúbený s inou červenovláskou (Bonnie Wright aka Ginny z Harryho Pottera)

15 komentárov:

  1. Podle mě úplně geniální volba. Vždycky se mi Jamie líbil a čekala jsem, kdy bude konečně hrát v něčem "větším, ale nikdy jsem si ho nespojila s Mortal Instruments! Teď to nemůžu pochopit. *thumbs up*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som úprimne zhrozená... ja v ňom jednoducho Jaca nevidím! Ja v ňom nevidím ani poriadneho chlapa... nepáči sa mi jeho štýl hrania, ani to ako vyzerá a od Jaca má na hony ďaleko :( :cry:

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Souhlas se Stormy. Bower není Jace. Není ani trochu sexy, spíš vypadá jako nějaký feťák, co se rozhodl, že teda bude hrát. Navíc jako by nestačil v Twilight (kde to své šílenství i ukázal :D) a v Harry Potterovi (další magor). Nechápu, jak on a Lily můžou mezi sebou mít jakoukoliv chemii. Vždyť vedle ní musí vypadat jak kostra. Dobře, svaly může nabrat, na filmovém plátně nakonec třeba i vypadat jako Jace, protože filmaři toho dokážou hodně, ale pro mě osobně Jace zabil.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :-O asi ještě spím!

    Jinak Syki to zabila.. souhlasím s ní.. ale tak uvidíme, jak nakonec bude vypadat ve filmu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Snad tentokrát vynechá své šílené Caiusovské červené oči :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som sa už vybúrila včera, teraz môžem len pokojne poznamenať, že som si na 110% istá, že si ten film nepozriem.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyzera ako anorekticky narkoman...a tie zuby...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Keby to nebola taká úžasná knižná séria, tak si to asi nepozriem ani ja...ale takto...to budem musieť rozdýchať...:/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Samozrejme, ohovárajte. Ale ako správne ženy, po prvom videní filmu z neho budete rozglejené... Mohli by ste skúsiť, pre zmenu, ušetriť atrament a hodnotiť až pofilmové dojmy.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To je na ohováraní cez internet super, že nikto nemíňa atrament a neničí lesy :) Čiže si to môžeme robiť koľko nám hrdlo ráči (alebo v tomto prípade ruka stačí :)). A myslím, že tu nikto nikoho neohovára, len prejavujeme svoj názor. No čo sa zabijeme, že sme ženské? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Len sa nezabíjajte. Chápem to, iba dúfam, že aspoň jedna/jeden skúsi počkať s "názorom" až po zhliadnutí filmu. Alebo, keby ste ukončili každý príspevok s vašim "názorom": "Možno to ale bude super, nechám sa prekvapiť." Prečo prejavujete negatívne emócie, keď hodnotíte nehodnotiteľné - ešte nenatočený, nevysielaný film?
    Skúsim ja: Bower je strašný v Camelote, na Arthura sa mi vôbec nevidí. Kto však vie, možno Jaca zahrá skvele. Som zvedavý. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dalo by sa tu takto filozofovať, máš pravdu. Ostaňme pri tom, že som vás poprosila o váš názor a že vy ho tu v komentároch vyjadrujete. Nikto nehodnotí jeho "herecký výkon v City of Bones", píšeme tu len naše bezprostredné dojmy po zverejnení mena herca.
    Tiež si ale myslím, že je trochu hard-core hrubo nadávať na niekoho, koho ani nepoznáme a nevieme, ako Jaca zahrá. Každopádne ja som práve v tejto chvíli síce maximálne nespokojná, no teším sa až ho uvidím hrať vo filme. Už len z toho dôvodu, že si alebo z chuti zapindám (a budem vykrikovať na celé kino: Ja som to vravela!) alebo zožerem svoje vlastné slová :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pán blúznin, Michael1. júna 2011 o 21:48

    Amen. Moje, naše osvetové okienko iste pomôže pár pesimistickým dušiam.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mě by zajímalo, jestli fanoušci knižní předlohy vůbec někdy s volbou herce do filmu spokojení byli. Podobné negativní reakce se totiž strhnou vždycky. Dobře si pamatuju, jak když vybrali Pattinsona na Edwarda, celej net byl zaplavenej nespokojenými výkřiky, a teď by se z něj všichni mohli pos***. Takhle to prostě chodí a jsem si docela jistá, že Jamieho nakonec jako Jace bude 90% fanoušků zbožňovat, ať na něj teď nadávají, jak chtějí.

    OdpovedaťOdstrániť