streda 28. septembra 2011

Jar 2012 s vydavateľstvom Slovart

Takže! Po dva a pol mesiaci práce a týždni cestovania po Amerike som konečne doma. Čo to znamená pre tento blog? Tak v prvom rade určite to, že sa znovu začne pravidelne aktualizovať :) Kým sa trochu otrepem a doženiem všetky knižné novinky, ktoré mi za ten čas ušli tak to trošku potrvá, ale dúfam, že sa spamätám čo najrýchlejšie.

Dnes mám pre vás prichystaný edičný plán vydavateľstva SLOVART aka čo si pre nás pripravili na obdobie marec-august 2012. Ešte pred tým, než sa nadchnete pre niektorú z obálok upozorňujem, že slovenská verzia sa môže od tej americkej trochu alebo aj úplne líšiť. Just sayin'...


Pat Walsh - The Crowfield Curse (túto knihu mám mimochodom doma v poličke a čaká na zrecenzovanie :))


Alyson Noel - Night Star (aka piaty diel série Immortals, ktorej štvrtý diel - Dark Flame - vychádza v SK začiatkom novembra)


Alyson Noel - Cruel Summer (samostatná contemporary novela, ktorá ma na obálke chlapa so sexy chrbátom)


Darren Shan - Lord Loss (prvý diel série Demonata, ktorá ma na Goodreads veľmi vysoké hodnotenie)


Trenton Lee Stewart - The Mysterious Benedict Society (prevdepodobne niečo pre mladších, aj keď podľa hodnotenia asi dosť dobré)


Stephen Chbopsky - The Perks od Being a Wallflower (ďalšia contemporary pre teens - svet plný prvých rande, rodinných drám, nových priateľov ale aj sexu a drog)

aaaaa tadaaaaaaa:


Cassandra Clare - City of Bones (ak potrebujete opis tejto knihy, tak je s vami niečo naozaj nedobre ale ok no: Jedna z najčítanejších YA sérií na svete, ktorá sa radí do takej VIP kategórie, ako je Richelle Mead, Suzanne Collins či Stephenie Meyer)

Dúfam, že ste počas leta nezabudli aj na dve ďalšie série, ktoré Slovart vydáva už v zime a ktorých názov je Divergent a Uglies. Obidve knihy už majú obálky, ktoré vám ukážem čoskoro :)

Za poskytnutie edičného plánu ďakujem samotnému vydavateľstvu Slovart, vďaka ktorému som pri písaní môjho prvého poprázdninového príspevku nemusela príliš používať svoj úbohý mozog, ktorý ešte stále trpí časovým posunom.

2 komentáre:

  1. Oh, no to čo ma zaujíma teda, knihy-plné-Jacea-oh resp. TMI séria & Divergent už mám prečítané.(: Ale aj tak je fajn, že to vyjde.^^ Zvyšok ide po mimo mňa, hoci som si chcela prečítať Uglies... Ale Vianoce sú ďaleko a to je najbližší termín, kedy idem obohacovať svoju poličku... Dúfam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No už bolo na čase, aby sa Slovensko zobudilo a preložilo Perks of Being a Wallflower. To je nenormálne krásna kniha, ktorú by si mal prečítať každý teenager. Som hrozne rada, že ju prekladajú - budem ju môcť kúpiť kamarátke, ktorá nevie po anglicky, na narodky! YAY!

    OdpovedaťOdstrániť