piatok 7. októbra 2011

Bitterblue obálka odhalená!!!

Krásna, krásna, krásna!


Obálka tretej knihy "série" Seven Kingdoms od Kristin Cashore je na svete a je úžasná. Ak ešte niekto nečítal prvé dve knihy - Výnimočná a Oheň (obidve preložené do slovenčiny) vedzte, že prichádzate o veľa. Zatiaľ čo Výnimočná je naozaj skvelá kniha, Oheň je asi to najlepšie, čo som kedy čítala.
Ak máte za sebou spomínané knihy tak určite viete kto je Bitterblue. Ak ich za sebou ešte nemáte tak si ich prečítajte a aj vy budete vedieť.
Podľa všetkého by sa mal príbeh odohrávať 8 rokov po Výnimočnej, takže Bitterblue bude mať podľa náročných matematických výpočtov vo svojej knihe 18. Okrem toho nám Kristin sľubuje, že v 576 stránkovom veľdiele sa opäť stretneme s Katsou a Poom, hlavnými hrdinami Výnimočnej.

A ešte niečo veľmi užitočné: Dátum vydania bol stanovený na 1.mája 2012! Kedy to preložia a vydajú v slovenčine to neviem ale dúfajme, že sa poponáhľajú. A že nechajú pôvodnú obálku, ale to asi hej.

K dokonalému šťastiu mi ešte chýba anotácia ale tak snáď aj to bude čoskoro. Kto je zvedavý, akého chlapa dostane naša úžasná Bitterblue? :)

9 komentárov:

  1. Nádherná obálka. Nemůžu spustit oči z těch klíčů. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hejže? Ja som tak dúfala, že obálka bude modrá :) A Bitterblue na pzadí vyzerá tiež krásne, presne tak nejako som si ju predstavovala.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skvělý cover!!!!!!!! těším se :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naprosto úžasný cover!
    Modrá je skvělá a celé to působí tak snově:)
    Líbí se mi, že se to stále hodí k dvěma předchozím dílům.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dokonalá obálka, nemám slov, hned ked som ju zbadala mi padla sánka, velmi sa na túto knihu teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja sa na túto knihu neuveriteľne teším. Rada by som vedela ako odpadli Katsa a Po

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Perfektné! A teším sa, že je obálka modrá :)

    OdpovedaťOdstrániť