streda 19. októbra 2011

His Royal Hotness 2011: Hlasovanie o prvú osmičku!


Pôvodne bolo spustenie hlasovania o prvú osmičku naplánované na 21.10, no urobila som tak čisto z toho dôvodu, že som si nebola istá, či budem skôr stíhať. Ukázalo sa, že stíham a tak mi nebráni nič v tom, aby som hlasovanie spustila už teraz. Vďaka tomu budeme mať viac dní na hlasovanie a tým pádom je väčšia šanca, že nás zahlasuje viac :) Pre informácie o čo vlastne ide si môžete zájsť SEM.

Pozor, toto ešte nie je battle! Battle, teda súboj vždy medzi dvoma hrdinami, bude až po zoznámení sa s prvou osmičkou. Predchádzajúce dni ste mali možnosť nominovať všetkých knižných hrdinov, na ktorých ste si len spomenuli. Ja som to všetko pozapisovala a ich mená sa nachádzajú v hlasovacej tabuľke nižšie. Prečítajte si ich pozorne, hlasujte až potom, čo prejdete celý zoznam! Máte totiž iba 8 hlasov, tak sa uistite, že poputujú tým správnym chlapom :) Nemusíte hlasovať hneď, stačí ak to stihnete do polnoci 28.10, kedy sa hlasovanie uzavrie.

Zároveň vás prosím, aby ste priebežne sledovali výsledky a začali rozmýšľať, či ste ochotní reprezentovať niektorého z 8 víťazov v súbojoch. Pôjde o to, že v každom súboji bude potrebné trochu daného knižného hrdinu predstaviť a to tak, aby ste nalákali čo najviac hlasovateľov. Určite sa počas priebehu súťaže vyskytne veľa prípadov, keď ľudia budú chcieť hlasovať, no v danom súťažnom kole nebudú poznať ani jedného z dvoch knižných hrdinov. Preto sa budú riadiť tým, čo o nich napíšete vy. Nepotrebujem dlhé letánie, stačí pár viet, naozaj to nebude nič náročné. Pôvodne som plánovala že ten, kto bude reprezentovať hrdinu, ktorý nakoniec súťaž vyhrá, získa nejakú cenu. Nakoniec som však usúdila, že by sa takýmto spôsobom vytratila podstata súťaže. Už by viac nešlo o to, ktorý knižný hrdina je ten naj, ale o to, komu sa podarí nájsťviac ľudí, ktorí za neho zahlasujú - vrátane rodičov, babiek a dedkov a iných ľudí, ktorým je zďaleka jedno, kto získa titul His Royal Hotness 2011. Takže mi zostáva dúfať, že sa nájde aspoň 8 ľudí, ktorí budú ochotní nezištne sa pobiť za svojho favorita :)

Pred tým, než pristúpite k hlasovaniu vás znovu žiadam, aby ste mi pomohli súťaž rozšíriť po internete, nech nás hlasuje čo najviac a nech je to čo najnapínavejšie. Ja som to síce všetko rozplánovala a technicky vyriešila, no hlasovanie je nás všetkých, ideme sa na tom pobaviť všetci a či bude His Royal Hotness 2011 úspech alebo prepadák od tejto chvíle nezáleží na mne ale na nás.

Celý priebeh hlasovania môžete komentovať v komentároch pod príslušným hlasovaním, píšte tam vaše postrehy, dojmy aj úplne náhodné veci a samozrejme aj otázky a nejasnosti.
U kníh, ktoré majú veľmi odlišný názov v slovenčine a češtine som sa snažila vyhľadať obidva názvy, no niekedy som na to možno pozabudla, alebo som názov splietla, za čo sa vopred ospravedlňujem. Každopádne ak by ste si neboli istí o ktorého hrdinu alebo knihu ide, neváhajte a pýtajte sa. Ak ste v hlasovacej tabuľke nenašli nejakého hrdinu, znamená to, že kniha z ktorej pochádza nie je young adult, alebo nebola preložená do slovenčiny či češtiny, alebo ste ho jednoducho nenominovali.

Tak to je zatiaľ k inštrukciám všetko, ďalšie pribudnú, keď nastane správny čas :) Teraz sa už môžete pustiť do hlasovania. Príjemnú zábavu a nech vyhrá ten najlepší!

Pozn. ARCHER z knihy Ohnivá pravdepodobne poznáte pod menom LUK. Ja som to čítala len po anglicky, tak sa vopred ospravedlňujem :)



8 komentárov:

  1. Nikdy bych nevěřila, jak strašně těžký si bude vybrat! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D a to si vezmi, koľko chlapov tam ešte nie je kvôli česko-slovenským a YA limitáciám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D To si radši ani nebudu představovat! :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jej, to je super, že po zahlasovaní vidíš, koľko má kto %

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hej schválne som tak nastavila, žeby to bolo vidno :) Myslím, že je to takto napínavejšie, aj keď človek nebude prekvapený.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež som mala problém vybrať si. Inak vymyslela si to super :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bože, ja by som hlasovala aj za piatich :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahá, už som zistila, že môžem hlasovať za ôsmich :D

    OdpovedaťOdstrániť