streda 29. januára 2014

TRAILER: Vychutnajte si prvý pohľad na Hazel a Gusa vo filme Na vine sú hviezdy!



Názov filmu: Na vine sú hviezdy
Pôvodný názov: The Fault in Our Stars
Na motívy: rovnomennej knihy od Johna Greena
Dátum premiéry: 5.6.2014 (SK)





Knižná anotácia

Odkedy Hazel v trinástich rokoch diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy v štvrtom štádiu, pripravovala sa na vlastnú smrť. Potom sa stal medicínsky zázrak a metastázy v pľúcach sa jej zmenšili. Odvtedy nechodí do školy, nemá priateľov a nevie, ako vyzerá normálny život, lebo je hadičkami pripútaná ku kyslíkovej fľaši a užíva silné lieky, aby sa nádory nerozširovali ďalej. Na nenávidenom stretnutí podpornej skupiny pre pacientov s rakovinou však spozná Augusta Watersa, ktorý má štýl, rakovinu na ústupe a oči len pre ňu. S ním začne objavovať dosiaľ nepoznaný svet lásky na pomedzí života a smrti.


Ak nás má nejaký film v roku 2014 rozplakať, tak to bude zaručene filmová adaptácia slávnej Greenovej knihy Na vine sú hviezdy. Ak sú vám hlavné postavy povedomé, možno je to tím, že obidvaja herci si zahrajú aj vo filme Divergencia. Všetci určite poznáme Tris (Shaileen Woodley) a filmový Gus (Ansel Elgort) si tu pre zmenu zahrá jej brata, Caleba :)

Zatiaľ tu nahadzujem všetko, čo dnes postupne na internete pribúda a pravidelne aktualizujem, takže sa vracajte po viac! :)

TU JE! TU JE!




Moje dojmy:

  • Shaileen ako Hazel super, Ansela som mala ako Gusa radšej pred tým, než som videla tento trailer...
  • Príde to len mne, alebo kniha nebola ani zďaleka taká klišeoidná ako 2 a pol minúty filmu? Čo malo znamenať to trápne zrazenie sa na začiatku? Ach jo...
  • Nech už bude výsledný film aký bude, predpovedám veľa veľa červených očí a zasopleného nosa :D

12-sekundový teaser:



 
Trochu dlhší segment, ktorý bežal v americkej relácii Today:   

6 komentárov:

  1. Není to špatné, ale přímo z toho na mě dýchá naivita, která je sice i v knize, ale doufala jsem, že ve filmu se tomu nějak vyhnout. Nelíbí se mi výběr postav, Gus ani rodiče, jediný normální je Isaac, na kterého se teda moc těším!
    Jinak je to vypadá asi tisíckrát líp než třeba VA.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Isaac bol zjavne skvelý výber :) Mne sa celkom páči aj Shaileen ako Hazel, od Ansela som čakala viac. Zo začiatku mi na Gusa vôbec nesedel ale časom som sa s ním celkom zmierila a začala sa na neho tešiť. Teraz po zhliadnutí traileru opäť neviem, ale ešte ten film neodpisujem :)

      Odstrániť
  2. Mě se ten trailer moc líbí. Předpokládám, že si hodně pobrečím :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Popravde som z toho traileru a hercov trochu rozpačitá... No, uvidím, ako dopadne film (ak ho budem pozerať). Anyway, tento tvoj nápad kratších info článkov je podľa mňa super.:) A aj tá nová rubrika "My kind of love".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      A neostáva nám nič iné, len čakať. Ja ešte tiež nie som na 100% rozhodnutá, že si film pozriem...

      Odstrániť