štvrtok 9. septembra 2010

O ankete

Zhotovila som mini anketu, pomocou ktorej by som rada zistila, koľkí z vás čítate okrem slovenských a českých originálnych kníh a prekladov aj anglické knihy.
Možno sa vám to zdá byť zbytočné, no pre mňa to je zásadná informácia, pretože na jej základe sa rozhodnem, ktorou cestou sa tento blog bude ďalej uberať. Nerada by som ho totiž zapĺňala neužitočnými informáciami, ktoré je schopné využiť len zlomok ľudí.
Preto vás prosím, či už sem chodíte pravidelne alebo ste tu zablúdili len náhodou, pozrite sa na ľavú lištu kde nájdete anketu a označte, ktorá z odpovedí platí pre vás.
Vám to veľa času nezaberie a mne to veľmi pomôže.
Ak by ste sa na túto tému chceli vyjadriť aj svojimi vlastnými slovami, neváhajte a zanechajte správu v komentároch.

2 komentáre:

  1. Tiež som mala v istom období podobnú dilemu, či písať aj o niečom, čo si XY ľudí neprečíta, lebo je to v angličtine - ale nakoniec som sa rozhodla, že sa proste nemám pre čo trápiť, a píšem o všetkom, čo ma zaujalo, na jazyku nezáležiac - a dvakrát sa mi už stalo, že anglická kniha, o ktorej som písala, zrazu úplne neočakávane vyšla aj v preklade :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takto som nad tým nerozmýšľala :)Skôr či neskôr asi každá dobrá kniha vyjde či už v češtine alebo slovenčine (aj keď bohužiaľ skôr asi to prvé..)No každopádne myslím že by som v žiadnom prípade úplne nezavrhla písanie o anglických knihách, je to predsa len blog a na blogu sa píše to, čo zaujíma autora:) Skôr by som asi len chcela vedieť pre zaujímavosť, aká štruktúra čitateľov sa tu pohybuje...zatiaľ vedú anglicky čítajúci! :D

    OdpovedaťOdstrániť