pondelok 10. januára 2011

Ach, ten január...

Vôbec ale vôoooooobec nič nestíham a takže mi prepáčte za nedostatok aktualizácií. Akonáhle budem vedieť zhodnotiť či sa stíham naučiť na skúšku, ktorú mám budúci utorok a odpoveď bude kladná, sľubujem že si nájdem trochu času aj na nejaký kvalitnejší článok.
Dovtedy vás snáď aspoň trochu poteší, že som aktualizovala stránku Kedy to vychádza?, kde si teraz môžete nájsť plno nových ohlásených českých vydaní. Stačí, ak zídete na spodok stránky, tam kde mám český kalendár vydaní. Novo pridané dátumy som pre lepšiu prehľadnosť označila červenou farbou :)

Možno ste to vedeli, možno nie, ja som sa to napríklad dozvedela až dnes - nová pripravovaná spin-off séria k Vampire Academy s názvom Bloodlines bude mať rovnako ako jej predchodca 6 dielov.
Takže sa zasa zošalíme, pretože ako poznám Richelle, tá nám nič nedaruje a zavalí nás všetkými možnými aj nemožnými cliffhangermi, aby nám trochu "spríjemnila" čas medzi dvoma knihami. Ale aj tak to bude určite stáť za to :)

Tak to je na dnes všetko. Naozaj ma to mrzí, ale veď sami viete, aký hnusný január väčšinou býva. Prajem vám všetkým pevné nervy v škole, či už ste na základnej, strednej alebo vysokej.

1 komentár:

  1. myslí, že všetci teraz majú väčší zhon:)
    už sa teším na marec a apríl:)

    OdpovedaťOdstrániť