nedeľa 30. januára 2011

Petícia za Alexa!

Takže ako som sľúbila, posielam aktualizácie ohľadom kastingu do filmu City of Bones.

Jedna blogerka sa včera zúčastnila podpisovej promo akcie, na ktorej bol okrem iného aj Alex Pettyfer. Viacerí ľudia sa ho pýtali, ako to vyzerá s jeho účasťou na filme, na čo on odpovedal niečo v tom zmysle, že "tí hore" ho vo filme nechcú. (tí hore- mysliac pravdepodobne niektorých ľudí sediacich na vysokých postoch). Povedal, že ak ho tam vážne chceme, musíme sa ozvať.

Čo samozrejme nedáva zmysel. Oficiálne správy znejú, že Alexa do filmu chcú a že rola mu bola ponúknutá a čaká sa už len na jeho súhlas. Čiže za normálnych okolností by som tomu neverila, ibaže mnohí ľudia, čo boli včera na tej akcii hovoria presne to isté.
Lepšie, než sa snažiť zisťovať čo je pravda a čo výmysel je preventívne sa uistiť, že je nás fanúšikov poriadne počuť.

To môžete urobiť dvoma spôsobmi. Prvý je v prípade, ak máte Twitter konto. Tweetnite hocičo a do správy vložte hastag:  

Z môjho pohľadu účinnejší spôsob je podpísať PETÍCIU, ktorá vznikla ešte len dnes a už má na svojom konte 400 podpisov ( nehovoriac o tom, že v Amerike je ešte stále iba skoré ráno). Nepotrebujete tam urobiť nič iné len napísať svoj nick a email, prípadne môžete zanechať nejaký odkaz (najlepšie v angličtine:)).

Ok ľudkovia, to je odo mňa zatiaľ všetko, ešte sa tu možno priebežne zastavím. Prajem krásnu nedeľu!

6 komentárov:

  1. Nie je to trošku mimo? Pred týždňom povedia, že si režisér nevie ako Jacea predstaviť nikoho iného ako Alexa a teraz zase, že ho štúdio nechce?
    Držím palce, tweetnuté aj zahlasované, hádam to pomôže. Aj keď, to ako EŠTE STÁLE nevedia, že ho ako Jacea proste CHCEME?:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pozri, pravdepodobne v tom zohráva dôležití faktor ešte MILIÓN iných vecí. Napríklad možno Alex pýta viac ako mu ponúkajú a chcel sa uistiť, že mi za neho budeme orodovať tak či tak až nakoniec nebudú mať inú možnosť a zvýšia mu honorár. Možno niekde na vysokom poste sedí nejaký idiot, ktorý to všetko sabotuje. Možno nás chcú len vyhecovať a všetko je len súčasťou obrovskej propagácie filmu. Proste človek nikdy nevie, ja dúfam, že nás Alex nevyužíva pre svoje záujmy pretože by tak zruinoval môj idealizmus :) To sa však aj tak nikdy nedozvieme, tak sa aspoň tvárme, že celý osud filmu je v našich rukách a urobme čo sa dá, aby sme mali nášho vysnívaného Jaca :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já už nevěřím nikomu a ničemu.. buď se jen snaží vytvořit hype nebo je to všecko marné. Nedokážu si představit, že by ho ten režisér něchtěl, vždyť se s Alexem sešel! (Ale i tak se zapojuju :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No vieš, oni režiséri nemajú vždy až také obrovské slovo. Ale mňa to aj baví, zapájať sa do takých vecí, kým sa ešte dá. O chvíľu vynesú konečný verdikt a všetky naše nádeje sa možno pochovajú pod čiernu zem. Tak si celé to hype užívam, kým ešte existuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Do petície som sa zapojila, na Twitter som to nepridala, pretože som zabudla svoje meno a heslo a druhýkrát sa mi registrovať nechce O:-)
    Do knižiek sa idem akurát čoskoro pustiť :) A pevne verím vášmu úsudku, že sa na rolu dokonale hodí, takže som nemala dôvod nezapojiť sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hej, teraz mi napadlo, sú ešte takí, čo knihy nečítali, tak ak by ste chceli - City of Glass mám fyzicky v anglickej verzii - ak vymyslíte nejaký nenáročný spôsob prenosu, môžem požičiať ;)

    OdpovedaťOdstrániť