sobota 29. januára 2011

Quote of the Week...sa dnes nekoná

Zastavujem sa tu dnes len na chvíľu, aby som sa vám oznámila, že tento týždeň na mojom blogu bohužiaľ Quote of the Week nenájdete. Nie je to preto, lebo sa mi nechce ale pre to, že som sa dnes celý celučký deň učila a teraz POTREBUJEM ísť čítať. Uvedomila som si, že sa nachádzam poooriadne pozadu, čo sa týka môjho (imaginárneho) novoročného čítacieho plánu a veľmi veľmi veľmi rada by som už konečne napísala nejakú recenziu. Čo samozrejme nie je uskutočniteľné bez toho, aby som knihu prečítala a teda je najvyšší čas začať. Takže tento týždeň (do piatku) odo mňa prosím neočakávajte heroické výkony, budem sa snažiť informovať vás o všetkých dôležitých novinkách ale všetok zvyšný čas teraz budem venovať čítaniu, aby som po skúškach znovu mohla začať recenzovať.
Posielam vám aspoň zoznam blogov, ktoré sa spolu so mnou účastnia Quote of the Week a môžete si teda ísť prečítať aspoň ich dnešné výbery. Niektoré som už tak zbežne čítala a sú super!



Čo sa týka noviniek o kastingu na Jaca a o Alexovi Pettyferovi, zatiaľ neprebehlo žiadne oficiálne vyhlásenie o tom, či Alex ponuku stvárniť Jaca prijal alebo nie. Internetom kolujú rôzne fámy, z väčšiny z nich mi je do plaču ale stále verím tomu, že sú to len zlé klebety. Zdroje tvrdiace že Alex ponuku odmietol kvôli inému filmu sú presne tie isté zdroje, ktoré tvrdili že film City of Bones nebude natočené, ak Alex nebude hrať Jaca, čo už teraz vieme že je blbosť.
Takže ak ste sa rozhodli sami na vlastnú päsť brázdiť vody internetu aby ste sa dopátrali nejakých noviniek upozorňujem vás, nevetre všetkému, čo sa hovorí. Ak vyjde oficiálne vyhlásenie, budem medzi prvými, ktorý o tom napíšu.
A by ste predsa len potrebovali viac aktualizácií na túto tému, zájdite si k Seesen, ona na svojej fanstránke o všetkom priebežne informuje.

Tak a teraz už naozaj idem čítať. Prajem krásny večer!

4 komentáre:

  1. To je škoda. Ale tak víš co, dkyž už čteš ta skripta, můžeš vždycky citovat něco z nich ;) jen bysme tomu nikdo nerozuměli :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Seesen: Tak vtipného by sa v mojich skriptách našlo veľa ale kde by som hľadala romantiku, to neviem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A kedy mas tu skusku? Drzim palce ;)

    OdpovedaťOdstrániť