pondelok 20. júna 2011

SÚŤAŽ: Nasledovateľská STOVKA!!!

No! Takže! K tej súťaži :)

100 nasledovateľov (momentálne už 103) si zaslúži veľkolepú oslavu s veľkolepou cenou, takže som sa rozhodla, že do tejto súťaže venujem niečo naozaj hodnotné.
Jeden zo 103 úžasných nasledovateľov tohto blogu totiž získa sériu Hry o život. Všetky 3 knihy. V slovenčine. Samozrejme v úplne novom, nepoužitom stave :)






Nakoľko táto súťaž je nasledovateľská, bude mať trochu iné podmienky, než zvyknú byť u ostatných. 


  1. Ak chcete vyhrať, MUSÍTE byť nasledovateľom. Túto podmienku som neurobila v žiadnej z doterajších súťaží povinnou a ani naďalej nebude, no nakoľko oslavujem prekročenie hranice 100 nasledovateľov chcem, aby cenu získal niekto, kto sa o to priamo zaslúžil. Do súťaže môžete vstúpiť aj keď sa nasledovateľom stanete až po začatí súťaže. Kliknite na tlačidlo SLEDOVAŤ na ľavej lište v spodnej časti. 
  2. Žiadna ďalšia podmienka NIE JE a tentokrát neposkytujem ani možnosť zarobiť si extra vstupy. Každý z vás bude mať presne rovnakú šancu na výhru, či už sa rozhodne moju súťaž niekde spropagovať alebo nie.
  3. Uvedomujem si, že mnohí z vás už doma sériu Hry o život majú. Nechcem, aby sa ktokoľvek z regulérnych nasledovateľov cítil odsunutý zo súťaže, preto poskytnem aj náhradné výhry. Na výber budete mať jednu knihu z uvedených: Andrea CremerováNočný tieň (SK), alebo Richelle Mead - Blood Promise (Eng.)
  4. Súťaž je SK aj CZ. Pretože nasledovatelia ste SK aj CZ....
  5. Tentokrát bude súťaž rýchlou záležitosťou, zúčastniť sa môžete do nedele, 26.6 do polnoci.
  6. Pre vstup do súťaže stačí vyplniť TENTO FORMULÁR
Lebo trochu vizuálu nikdy nezaškodí:


Ďakujem ešte raz za toto úžasné číslo a za to, že ste so mnou zotrvali aj počas môjho štátnicového obdobia, keď som na vás ani na blog nemala čas. Ste úžasní!
A teraz už sklapnem s tým nasledovateľstvom, lebo fakt sú na svete aj dôležitejšie veci :)

9 komentárov:

  1. Super súťaž, absolútne úžasné! Gratulujem k 100 a prajem ešte viac nasledovateľov! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratuluji ke stovce! Krásné číslo! :) Soutěže se moc ráda zúčastním, ještě aby ne. :D :D :D Přeji ti, abys během krátké doby dosáhla další stovky čtenářů. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing súťaž.:D Hry o život už som čítala (no posledná kniha príde rezervovaná), Nočný tieň tiež... ale rada by som ich vlastnila... Takže dilema.:D Ale skúsim bojovať o Nočný tieň, aj tak nemám na poličke veľa miesta.:D (A Blood Promise som tiež čítala.)
    Btw, congrats.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem k stovke nasledovateľov a ďakujem za absolútne skvelú súťaž. :) Hry o život aj všetky diely Vampire Academy už vlastním, ale Nočný tieň som ešte nemala šancu čítať a som naň celkom zvedavá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratuluju ke stovce následovatelů :) škoda že knížky do soutěže jsou v SK nebo EN, jinak bych se určitě zúčastnila, protože je to soutěž o super knihy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Také se připojuji ke gratulacím :) a děkuji za skvělou soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. PREBOHAAAAA :D:D:D To je KRÁSNE!!!
    Zase nevyhrám :(Ech, ale skúsila som :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvelá súťaž, určite sa zapojím. :) A gratulujem k nasledovateľom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak to je pro mě docela smůla! Všechny knihy, o které se soutěží, jsem buď četla, nebo je mám doma a teprve na mě čekají! :)

    OdpovedaťOdstrániť