sobota 29. októbra 2011

His Royal Hotness 2011: Výsledky hlasovania o prvú osmičku!


Takže chvíľa napätia - máme tu výsledky hlasovania o prvú osmičku tých naj naj naj knižných hrdinov! Už o chvíľku sa dozviete mená tých, ktorí postupujú do vzájomných súbojov. Pravidlá hlasovania budú odlišné od tých, ktoré sme praktikovali doteraz, ale bližšie vás s nimi zoznámim až trochu neskôr, pretože dnes mám hrozne málo času na spracovanie tohto postu a musím sa pridržiavať len najpodstatnejších vecí. Ktorými sú, samozrejme, výsledky :)

Takže bez zbytočného zdržiavania, z neuveriteľných 1 144 hlasov, ste rozdali najviac nasledujúcim ôsmim finalistom:

1. Dimitri - Vampire Academy (87 hlasov)
2. Jace - Nástroje smrti (82 hlasov)
3. Patch - Zavrhnutý/Zavržený (77 hlasov)
4. Damon - Upírske denníky (74 hlasov)
5. Peeta - Hry o život/Aréna smrti (73 hlasov)
6. Jesse - Mediátor (62 hlasov)
7. Adrian - Vampire Academy (53 hlasov)
8. Ren - Nočný tieň/Smečka (48 hlasov)

Tesne pred bránou súbojov ostali stáť Ian z Hostiteľa (44 hlasov), Po z Výnimočnej (36 hlasov), Finnick z Hier o život (34 hlasov) či Daniel z Pádu (32 hlasov) :(

A čo bude nasledovať teraz?  Teraz budem potrebovať 8 ľudí, ktorí by boli ochotní reprezentovať každý jedného z 8 finalistov v nasledujúcich súbojoch. Pôjde o to, aby ste predstavili vami vybraného reprezentanta v niekoľkých vetách tak, aby ste pre neho získali potenciálnych hlasovateľov.
Ako som už písala minule, v najbližších týždňoch nastane mnoho prípadov, keď budú ľudia chcieť hlasovať ale nebudú poznať ani jedného z dvoch súťažiacich. Na vás bude, aby ich vaše predstavenie súťažiaceho natoľko upútalo, aby za neho zahlasovali. Samozrejme podrobnosti vám vysvetlím v maily v prípade, že budete vybraní. Na konci článku nájdete odkaz na prihlasovací formulár, v ktorom označíte, ktorého z finalistov máte záujem reprezentovať, vyplníte vaše meno alebo prezývku a mailovú adresu, aby som vás mohla kontaktovať, ak vás vyberiem.

POZOR! Môžete zaškrtnúť viac, než len jedno meno, môžete pre mňa za mňa zaškrtnúť všetky, aby ste si zvýšili šance, že vás vyberiem. Podstatné však je, aby ste daného hrdinu poznali aspoň tak dobre, aby ste boli schopní napísať niečo o ňom. Povedala by som, že mať prečítanú knihu, z ktorej pochádza, je esenciálne :)

POZOR č.2! Pôvodne som písala, že ak sa prihlásite o reprezentovanie tak nezískate nič, aby som vás nepremotivovala a aby ste nenútili celú vašu školu, rodinu a známych, aby "za vás"  hlasovali. Nakoniec som sa však rozhodla, že jeden z vás 8 "reprezentantov" bude na záver celého hlasovania vylosovaný a získa knižnú cenu bez ohľadu na to, ktorý hrdina vyhrá. To znamená, že v momente keď vás vyberiem aby ste napísali krátky predstavovací článok o jednom z hrdinov, ktorého ste zaškrtli vo formulári, budete zaradení do hlasovania o spomínanú knižnú cenu. To, ako dobre budete reprezentovať vášho hrdinu teda síce nezvýši ani nezníži vaše šance vyhrať cenu, ale ja aj tak dúfam, že sa vašej úlohy zhostíte zodpovedne a budete to robiť preto, lebo vás to baví a nie preto, lebo môžete vyhrať :)

Ak chcete vedieť aspoň približne, čo bude nasledovať a o čo pôjde v nasledujúcich kolách, prečítajte si úvodný post na TOMTO MIESTE.

Ak ste náhodou niečomu neporozumeli, napíšte mi do komentárov, táto časť celého hlasovania je asi najzložitejšia na vysvetľovanie :)

Teraz môžete vyplniť formulár. Prihlasuje sa do polnoci 4.11.2011. Vopred vám ďakujem za pomoc!

2 komentáre:

  1. chuďátko Finnick těsně pod finále! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ohh, prečo mám taký dojem, že sa nebudem môcť rozhodnúť?!:D Zaujímavý projekt, veľa šťastia s hľadaním reprezentantov.:)

    OdpovedaťOdstrániť