utorok 4. februára 2014

SÚŤAŽ: Vyhrajte jednu z novoročných noviniek od Albatrosu!

Hádajte čo!

Trápne...však jasné, že viete čo: Súťaž! :) Musím vás trochu pozabávať na pár dní, lebo ma čakajú skúšky z autoškoly a školenia kvôli novej práci a ani diva srna netuší, do akej miery budem duševne prítomná v reálnom svete.
Okrem toho už sa tu dlhšie nesúťažilo a ja mám pre vás dve čerstvé ešte horúce novinky od Albatros Media ktoré sa doslova pýtajú do vašej knižnice :)

Susane Ee - Pád anjelov




Už je to šesť mesiacov, čo anjeli apokalypsy zostúpili z neba, aby zničili svet. Za bieleho dňa panujú v San Franciscu pouličné gangy, v noci strach a beznádej. Počas jednej z takých nocí légia anjelov unáša bezbranné dievčatko a jej sedemnásťročná sestra Penryn sa rozhodne, že urobí čokoľvek, aby ju zachránila...

Keďže anotku máme veľmi krátku, ešte ku knihe dodám, že pôvodne bola vydaná v štýle self-pub (na vlastné náklady autora) a na knižnom trhu sa jej podarilo preraziť bez pomoci vydavateľstva a drahých reklám. Medzi čitateľmi si našla OBROVSKÉ množstvo fanúšikov a celkovo je to momentálne jedna z najviac riešených a rozoberaných YA paranormal sérií.


Katie McGarryová - Překroč svůj stín (CZ)



Nikdo neví, co se stalo té noci, kdy se z Echo Emersonové, populární holky, stal outsider s podivnými jizvami na rukou, o kterých si špitá celá škola. Dokonce ani Echo nezná celou pravdu, co se té strašlivé noci odehrálo. Ale byla by moc ráda, kdyby se vše vrátilo k normálu. Ovšem když se v jejím životě zjeví Noah Hutchins, hezoun v černé kožené bundě, co holky vlastně jen využívá, svět se jí obrátí vzhůru nohama takovým způsobem, že si to ani v nejdivočejších snech nedovedla představit...

Táto kniha sa môže niekomu zdať príliš romantická, príliš sladká, príliš emocionálna...avšak čo je pre niekoho príliš, pre niekoho iného môže byť presne to, čo hľadá :) Katie McGarryová sa Knihou Překroč svůj stín doslova preslávila a momentálne sa v češtine chystajú ďalšie diely z rovnakého sveta, no s inými postavami. Či už vás séria ohúri alebo nie, nikdy to nezistíte, kým nevyskúšate :)


Pravidlá súťaženia

  • Súťaž trvá od 4.2. do 28.2. 
  • Súťažiť môžu Slováci aj Česi
  • Výhercovia budú dvaja - každý dostane 1 knihu (vo formulári si môžete určiť o akú knihu chcete súťažiť v prípade, že jednu z nich už máte doma)
  • Výsledky súťaže budú oznámené začiatkom marca na blogu aj na Facebooku. Výhercovia sa o výhru prihlásia zaslaním mailu so svojou poštovou adresou na adresu myalternativeworld@gmail.com
  • Šancu na výhru si môžete zvýšiť odpovedaním na jednoduchú otázku (ktorá nepozná zlú odpoveď :)), lajknutím mojej FB stránky a FB stránky spoločnosti Albatros Media (čo už väčšina z vás dááávno urobila, takže body zadara :)) a zdieľaním súťaže niekde na internete (ale čo pre mňa neurobíte, však? :D)
  • Do súťaže vstúpite vyplnením formulára nižšie. Pokiaľ by ste mali problémy s jeho vyplnením kontaktujte ma mailom alebo v komentároch pod týmto článkom. Veľa šťastia! :)

Za poskytnutie kníh do súťaže ďakujem spoločnosti Albatros Media.


a Rafflecopter giveaway

16 komentárov:

  1. Najviac sa teším na Upírsku akadémiu 3 a ďalšie časti Nástrojov smrteľníkov :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zdravím ja sa len chcem spýtať, keď všetky tie políčka sú - done, či treba ešte niečo spraviť. (prvý krát som to robila, tak ja len či som v súťaži) ďakujem vopred.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba stlačiť to "Done" ale pred tým treba splniť tú úlohu. To znamená, že ak si na úlohe Nasleduj My Alternative World of Books na Facebooku, tak najprv stlačíš to tlačidlo na nasledovanie alebo môžeš ísť sem a dať like: https://www.facebook.com/pages/My-Alternative-World-of-Books/322754764415701
      a potom stlačíš DONE a zarátajú sa ti body.

      Funguje to na tom princípe, že stlačíš DONE a zaráta sa ti pridelený počet bodov a v prípade že ťa vylosujem, tak si odkontrolujem či si danú úlohu splnila (to sa mi všetko zobrazuje ako moderátorke formuláru) a ak si ju splnila, kniha je tvoja :)

      Ak by ti ešte niečo nebolo jasné, tak sa pýtaj ďalej :)

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    3. Prepááááč myslela som zelené políčko ENTER, nie DONE. Ale to si si asi domyslela. Done znamená, že si úlohu splnila a už nemusíš viac robiť nič :)

      Odstrániť
    4. No keď som to urobila tak sa mi to dalo do takej formy, že sa to "done" nedá stlačiť. Ale na jednu otázku, Že na akú knihu sa teším ( Tigrov osud od Colleen Houck) sa mi tam nezobrazilo nič, kde by som to mohla napísať tak neviem. Som úplný Maďar z toho :D

      Odstrániť
    5. V pohode, ja viem že je to komplikovaný mechanizmus. ale je to najlepšie na zrátavanie bodov, aby ste náhodou o nejaký bod zbytočne kvôli ľudskej chybe neprišli.

      Takže ešte raz.

      Keď dokončíš úlohu, stlačíš zelené políčko ENTER. Následne sa ti zasvieti DONE a to znamená, že tvoje body sú zarátane.
      V tej úlohe s otázkou som ja urobila chybu, lebo som tam zabudla nechať miesto na vpísanie odpovede. takže sa ti zasvietilo Done aj keď si tam nič nevpísala. Tak mi prosím napíš sem odpoveď na otázku a je to všetko vybavené, už nemusíš nič zadávať a body budeš mať prirátané, ok? :) Konkrétne v tomto prípade som urobila ja chybu, preto si tomu nerozumela, nie si žiaden Maďar :)

      Odstrániť
    6. A vlastne už si mi napísala odpoveď - Tigrova kliatba, takže všetko ok, nemusíš už nič riešiť :)

      Odstrániť
    7. Kliatba už vyšla, osud- destiny ešte nie :D Okej aj tak ďakujem za ochotu, to sa nestáva všade. :)

      Odstrániť
    8. Aha šak jasné, osud :D bože ja som tiež niekedy taký pako.

      Inak ja keď som prvýkrát súťažila cez rafflecopter (ešte v nejakej zahraničnej súťaži) tak som sa skoro rozplakala a psychicky zosypala, takže zvládla si to úžasne :D
      Nemáš za čo a veľa šťastia!

      Odstrániť
  3. Tretiu časť divergencie !! A VA 3 a ďalších x kníh ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tretiu časť divergencie !!! ;-) a samozrejme VA tiež.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najhoršia otázka aká môže byť je: Na akú knihu sa najviac teším na tento rok. Je ich naozaj veľa. Allegiant, City of Heavely Fire alebo The Edge of Always! Potom napríklad The Retribution of Mara Dyer, Sweet Reckoning. Človek si nevie vybrať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja sa najviac teším na Hollow City - Ransom Riggs, vyšla síce už 14.1. ale ešte som sa jej zatiaľ v žiadnom knihkupectve nedopátrala :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som vôbec netušila, že Angelfall už vychádza v slovenčine, jééj :))))

    OdpovedaťOdstrániť