streda 5. januára 2011

Desires of the Dead (The Body Finder #2) trailer

Pred malou chvíľou zverejnila Kimberly Derting, autorka jednej z mojich najobľúbenejších kníh - The Body Finder na svojom blogu trailer na druhý diel tejto série - Desires of the Dead.
Osobne z neho nie som až tak nadšená, nepáčia sa mi postavy, ktoré vybrali a ktoré by mali stvárňovať Violet a s najväčšou pravdepodobnosťou Jaya. Po prvé, Violet je kučeravá blondína a po druhé, nikde v knihe sa napíše, že Jay má dlhý nos...Každopádne na knihu sa teším ako malá či už je trailer dobrý alebo zlý. Kniha mimochodom vychádza 15.2.2011. Už sa to blíži!



Z tohto blogu ešte nemusíte odchádzať nadobro, dnes večer ešte totiž zverejním môj prvý  TOP 5 v tomto roku: Najdokonalejších nedokonalých knižných hrdinov. 
Ak chcete vedieť, ktorý z chlapov to dotiahol až do tohto rebríčka a na akom mieste sa umiestnil, zastavte sa tu niekedy okolo deviatej :)

5 komentárov:

  1. Tááák... ten trailer je divný :D :D První byl mnohem lepší a na TOPku se těším.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja už som aj zabudla aký bol ten prvý ale pozrela som si znovu a hej máš pravdu.
    BTW ako dopadla skúška? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta změna barvy vlasů Violet by mi ani tak nevadila, jako spíš to zobrazení Jaye, které absolutně zabíjí jakoukoliv představu sexy kluka :D To je Nosáááááč!

    A zkouška... mno, pocity jsou všelijaké, na výsledek si počkám do pondělka. Ale prozatím si dávám od učení pauzu a skoro dočítám Iron Daughter a těším se na Francouzáky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hej Anna and the French Kiss bolo skvelééé! dávno som nečítala takú dobrú contemporary vec :) len neviem, čo mám teraz čítať ďalej...je toho veľa a neviem si vybrať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jo, tak tenhle stav, kdy se nemůžeš rozhodnout, co číst dál, znám :D Mám plno knih, které bych si chtěla hned přečíst, ale nevím, čím začít. Něco si ale nakonec vybereš :D

    OdpovedaťOdstrániť