streda 12. januára 2011

!!!Hry o život KOMPLET za neuveriteľnú cenu!!!

Dnes som plánovala konečne poslať nejaký poriadny článok hoden knižného blogu ale bohužiaľ zas mi skrížila plány škola a tak sa tu len zastavujem aby som vám dala vedieť, že celý set série Hry o život (Hry o život, Skúška ohňom a v piatok vychádzajúca Drozdajka) sa dá momentálne kúpiť na webe vydavateľstva Ikar len za 16 eur! Áno, myslím tým všetky knihy dohromady. Je to cca o polovicu menej, akoby ste zaplatili normálne, takže ak ste sa už dlhšie chystali dať tejto sérii od Suzanne Collinsovej šancu, myslím že teraz je tá správna chvíľa.
Verte mi, Hry o život nie sú knihy, ktorých kúpa sa ľutuje.

Ak máte nakupovaciu náladu (alebo ak len jednoducho nedokážete odolať lákavej ponuke) namierte si to SEM a pozdravujte ich odo mňa.
Za info ďakujem agentke Luu.

8 komentárov:

  1. My ostatní si môžeme biť hlavou o stenu, že sme nepočkali...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teraz ešte rozmýšľam, že názov tohto článku zneje podozrivo ako z teleshopingu...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Horst by k tomu dal ještě pár dárků a všechno by to nakonec zdvojnásobil. Nevím teda co bych dělala doma s dvojtým boxem Hunger games, ale lidi jsou různí:D Jinak to bude asi ve slovenštině že?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si presne teraz trilógiu objednala a som nadšená :D Dnes som si to všimla a prvé čo bolo, nahodila som kukuč na mamu, keďže vlastné peniaze nemám, ale povedala, že knižky dostanem k vysvedčeniu a i ona si objednala dve. Je to perfektná cena! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mish@: Judit je zatím v prvním stádiu horstovství, počkej, to teprve přijde...

    Ale myslím si, že i u nás to vydají potom v boxu, takže si to pak koupím v kompletu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To by bylo super kdyby to vydali i u nás. Zvlášť se mi to kupovat nehcce. I tak už moje peněženka zazanmenává značný úpadek:D

    Ale pokud Judit pokropčí do dalšího stádia a předělá to tady třeba na e-shop, s pár takovýma horstovskýma nabýdkama si můžu vybavit další knihovnu:D

    OdpovedaťOdstrániť