pondelok 2. mája 2011

VEĽKOLEPÁ KNIŽNÁ SÚŤAŽ: 1. BOYFRIEND

Vitajte všetci nový aj starí nasledovatelia aj nenasledovatelia, tí čo ste sa rozhodli zapojiť do našej súťaže aj tí, čo majú chuť zahrať sa s nami iba platonicky. Na mojom blogu dnes budete hádať prvého knižného boyfrienda, ktorý vám v prípade jeho odhalenia prinesie 1 bod, inak povedané 1 vstup do súťaže. Ak ste tu dnes zavítali prvýkrát a neviete čo sa deje, prečítajte si prosím VČERAJŠÍ POST pred tým, než sa rozhodnete niečo vypĺňať.





Pravidlá na dnes:

  • Prečítate si môj krátky príspevok. Prvá časť je rozprávanie z pohľadu chlapca, ktorého meno sa snažíte uhádnuť. Druhú časť rozpráva jeho knižná "partnerka"
  • Boyfriend je z YA knihy, ktorá už bola preložená do slovenčiny
  • Aj to najčudnejšie slovo môže byť indíciou.
  • Na uhádnutie mena máte 3 dni. Meno (priezvisko nemusíte) vpíšete do formulára na konci príspevku a odošlete ho najneskôr do 4.5. 23:59.
  • Vaše tipy NEVPISUJTE do komentárov nižšie. Môžete nám ale napísať, či sa vám dnešná hádanka zdala byť ľahká alebo ste mali problémy s jej rozlúštením
  • Formulár odosielajú iba Slováci. Česi si môžu meno niekde poznačiť a vpisovať ho budú až v druhej časti súťaže do osobitného formulára, ktorý zverejníme neskôr. 
MOJA DNEŠNÁ HÁDANKA:

ON:
Viem, že som si povedal, že to už viackrát nedovolím. Raz som sa už kvôli tomu hlúpemu citu popálil a vôbec netúžim po repríze. Vtedy ma to stálo časť môjho tela. Čo to bude tentokrát? Ďalšia časť? Nemôžem si však pomôcť. Ona je tak...výbušná. Ako by ju každé slovo, ktoré vypustím z úst, privádzalo do zúrivosti. A to zas privádza mňa do vytŕženia. Nie som zvyknutý na nezáujem zo strany dievčat a už vôbec nie na takto prudko demonštrovaný . Ale za jej ľadovým postojom sem-tam zbadám mihnúť sa niečo, čo moju dušu, ako vôbec nejakú mám, nenechá na pokoji. Čakám, kedy si prizná, že naše ustavičné hádky sú skôr ako predohra, než prejav nenávisti. Keď však zistí kto som a čo som urobil....všetko bude stratené

ONA:
Arogantný. Namyslený. Imbecil. Prisahala by som, že sa narodil preto, aby ma podpichoval a robil si zo mňa posmech. Najradšej by som mu strhla z tváre tú masku, pod ktorou sa skrýva jeho skutočná tvár, pretože to, čo nosí denno-denne do školy, je len výraz plný lží. Budem musieť zapojiť najlepšiu kamarátku a využiť svoje detektívne schopnosti a záľubu v špehovaní všetkého, čo sa hýbe, aby som mu prišla na kĺb. Ak natrafím na tie správne informácie, neutečie predo mnou ani keby mal použiť ten svoj „lapač sukní“ a tvár si do konca života skrývať v tieni svojho hrozného módneho doplnku. Prečo mám však pocit, ako by niekto sledoval práve mňa?

NEZABUDNITE, HÁDATE IBA MENO CHLAPCA!


Veľa šťastia :)


Ďalšia zastávka:


5.5. Fragile Things of Triss
8.6. My Alternative World of Books
11.6. Fragile Things of Triss
14.6. My Alternative World
17.6. Fragile Things of Triss

13 komentárov:

  1. To ale nie je úryvok, že? To si iba tak písala, ako ti napadlo? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nie, nie je to úryvok :) Je to naša hádanka, nad ktorou sa musíte potrápiť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jááj skvelé, ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak teda asi viem :) budu po uzavierke aj zverejnene spravne odpovede? lebo ak moj tip nie je spravny, rada by som sa blizsie zoznamila s touto knizkou :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To tá súťaž bude trvať až do jána?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aneta: áno, všetky odpovede budu po súťaži zverejnené :) môžeme to urobiť aj tak, že zhruba rozoberieme naše príspevky a povieme vám, aké indície ste v nich mohli nájsť.

    - celá súťaž končí 20.5, na uhádnutie tohto boyfrienda máte však čas len do 4.5 23:59 (prípadne účastníci druhej časti súťaže ho ešte budú vpisovať neskôr do ďalšieho formulára, takže výsledky sa dozviete až na úplnom konci súťaže)

    - mimochodom, neviem, či to mám brať ako pochvalu, ale cítim sa poctená, že neviete, či je to z knihy alebo vymyslené :D No áno, vymýšľala som to ja a tešte sa aj na Trissin príspevok o tri dni, dievča sa činilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Koukala jsem do toho tak 10 minut. A pak mě to naštěstí (nejspíš) trklo. :-D Doufám, že to nezapomenu do té české části soutěže.
    Jinak je to vážně parádní nápad :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Uf, normálne som si až vydýchla, že tu nie je prevaha zúfalých komentárov, že na to nemôžete prísť :)Som rada, že to nie je neuhádnuteľné (to by sme ani nechceli), ale že nad tým musíte aspoň trochu pouvažovať. Misia splnená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Přiznám se, že jsem na to nejdřív koukala jak tele na vrata:D
    Po Trissině ujištění, že se nejedná o úryvek, jsem na to ještě nějakou tu chvíli zírala a hledala indície...a našla jsem! Ostatní tedy nezoufejte a pátrejte, klidně se na to podívejte později...mně to pomohlo:)
    Takže opravdu to máte skvěle vymyšlené, holky;)Všechna čest.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Už asi vím o jakého bouyfrienda jde. Jenom doufám že to tuším dobře, prootže jsem to nečetla:D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nemá to byť náhodou...
    8.6. My Alternative World of Books
    11.6. Fragile Things of Triss
    14.6. My Alternative World
    17.6. Fragile Things of Triss
    ...toto všetko v máji? Lebo Triss to má v máji...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj, nie, dátumy sú napísané správne. Neviem úplne, ako to myslíš s tým, že Triss to má v máji...
    Súťaž končí 20.5., takže všetko prebieha tento mesiac. Momentálne je na Trissinom blogu zverejnený 2. Boyfriend a od zajtra nájdeš na tomto blogu 3.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahááá tak teraz už chápem, ako si to myslela. Ospravedlňujem sa za zmätky, súťaž samozrejme prebieha v máji, nie v júni :)

    OdpovedaťOdstrániť