piatok 20. mája 2011

VEĽKOLEPÁ KNIŽNÁ SÚŤAŽ KONČÍ DNES + OZNAM!


Ahojte, momentálne som v zápale učenia sa na štátnice ale chcem vám pripomenúť, aby ste nezabudli, že Veľkolepá knižná súťaž usporiadaná mnou a Triss končí dnes o polnoci! Formulár sa už zopár dní nachádza na Trissinom blogu, no sprístupňujem vám ho aj z tejto stránky, stačí ak kliknete na odkaz nižšie.

POZOR!
Dnes som si v rýchlosti prechádzala vaše odpovede a zistila som, že niektorí z vás nečítajú poriadne pravidlá. Vo formulári sa píše, citujem:

Použitie žolíka=vpísanie slova ŽOLÍK do jedného zo 6 okienok nižšie

Veľa z vás síce zaznačila, že chce žolíka použiť ale nenapísala, KDE ho chce použiť. Nemôžete použiť žolíka všeobecne a nechať na nás, aby sme si vybrali, ktorého boyfrienda ste neuhádli. Musíte presne určiť, namiesto ktorého mena ho chcete použiť a to tak, že namiesto mena napíšete do JEDNÉHO okienka slovo ŽOLÍK. Musíte si teda vybrať, ktorým ste si najmenej istí a toho nahradiť. 
S Triss sme sa dohodli, že previnilcom dáme ešte jednu šancu. Všetci tí, ktorých sa tento problém týka nám môžu formulár odoslať ešte raz. Ste presne 4, nikto iný nemá nárok na opravu. Vy 4 máte nárok opraviť si len túto jednu chybu, nemôžete meniť nič iné. To znamená, že znovu formulár vyplníte tak, ako ste ho vyplnili pred tým, len k tomu ešte vpíšete slovo ŽOLÍK do jedného zo 6 okienok. Ak teda chcete túto opravu využiť. Niektorí z vás hádali dobre aj bez žolíka ale niektorým by sa asi zišiel...Rozhodnite sa samy.


Všetkým vám prajeme veľa šťastia a ďakujeme za hojnú účasť :) Výsledky budú vyhlásené niekedy v najbližších dňoch, výhercov skontaktujeme prostredníctvom e-mailu. 

9 komentárov:

  1. Oh... ja... ja na to kašlem. Čert to ber.:D Aj tak sa neviem rozhodnúť, čím som si najmenej istá.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ak nemáš vyslovene pochybnosti o niektorej tvojej odpovedi tak to pokojne nechaj tak. Zo súťaže ťa to rozhodne nediskvalifikuje, len sme nechceli, aby niekto zbytočne doplatil na svoju nepozornosť, hlavne ak si už dal tú námahu spropagovať našu súťaž. Ale ako som povedala, niektorí z vás to majú dobre tak či tak takže...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Okej, som rada, že tu nie som jediný blbec. Pravidlá som čítala pozorne, len som to zjavne nepochopila. Ani som nad tým neuvažovala. A úprimne, nemám poňatia čo z toho by som mohla mať dobre a čo nie, pretože z uvedených kníh som čítala len dve, zvyšok som proste tipovala, takže to radšej nechám na ten tip. Len keby som si ich predtým niekam zapísala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už je na tebe ako sa rozhodneš, ja úplne chápem, že pravidlá boli tentokrát samy o sebe komplikované a že vám mohlo ľahko niečo ujsť. Každopádne ti dávam šancu vymeniť jedno meno za žolíka, ktorého si vďaka propagácii zaslúžiš takže urob ako myslíš, je to na tebe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak som napokon tipla, i keď to bol ťažký výber, keďže viac-menej istá som si len tromi (ja si nikdy ničím nie som istá stopercentne :D). V každom prípade ďakujem za túto možnosť :) I za túto súťaž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No nějak jsem to zplihnila. Uvidíme jak to dopadne. Jsem zvědavá na správné odpovědi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prosíím, nebudú odpovede ešte dnes? :D Na vyhodnotenie vydržím počkať, ale na to, či sa vôbec zaradím som zvedavá.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ospravedlňujem sa, že vás tak mučíme čakaním ale ja som nebola cez víkend doma, až teraz som prišla a musím sa učiť, naozaj neviem povedať, kedy sa nám podarí poslať správne odpovede a či to bude ešte pred vyhlásením výsledkov...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja radšej ani nechcem vedieť, čo som mala zle. :)

    OdpovedaťOdstrániť