nedeľa 23. októbra 2011

His Royal Hotness 2011: Ako je na tom váš favorit? :)


Och, wow....Do tejto chvíle hlasovalo v ankete o postup do prvej osmičky viac než 100 ľudí, ktorí dohromady rozdali už 834 hlasov. Ešte raz - wow. Keďže sa momentálne nachádzame približne v strede hlasovania, povedala som si, že zverejním predbežné výsledky aby ste mali lepší prehľad o tom, kto má postup už takmer istý a naopak, kto ešte stále bojuje o každý jeden váš hlas.

Takže ak by sa hlasovanie zastavilo teraz, (čo sa samozrejme nezastavuje - zastaví sa až 28.10.) do prvej osmičky by sa v danom poradí dostali nasledujúci ôsmi knižný hrdinovia:

1. Damon.........61 hlasov
2. Dimitri..........58 hlasov
3. Jace.............53 hlasov
4. Patch...........49 hlasov
5. Peeta...........48 hlasov
6. Jesse...........44 hlasov
7. Adrian.........38 hlasov
8. Ian...............35 hlasov

Do súbojov by sa tesne nedostali Ren či Finnick, ktorých od postupového miesta momentálne delí iba 7 hlasov. Adam a Po majú rovnako 24 hlasov a na postupové miesto potrebujú v tejto chvíli 12 hlasov.

Poradie sa deň čo deň pomerne dosť mení, zatiaľ čo prvé dni suverénne viedol Dimitri, pravdepodobne tu niekto šikovne naverboval fanúšikov Upírskych denníkov, ktorí v priebehu pár hodín vystrelili Damona úplne na vrchol. Gratulujem, Damonovci, presne takto sa to robí :)

Každopádne ešte stále je čas zamiešať karty a dostať svojich favoritov na jednu z prvých ôsmich priečok. Najviac mobilné je to práve medzi 7., 8., 9. a 10. miestom, kde je skutočne postup iba otázkou niekoľkých hlasov.

Ešte by ste mali vedieť, že čiastočne dôležité je aj poradie na prvých ôsmych priečkach. Dvojice do vzájomných súbojov sa totiž budú vyberať tak, že k prvým 4 hrdinom náhodne priradím jedného z posledných 4 aby som predišla situácii, že hneď v jednom z prvých súbojov sa budú biť dvaja najväčší favoriti. To znamená, že čím vyššie sa ten váš favorit umiestni tým je väčšia šanca, že dostane za súpera niekoho, kto sa v hlasovaní umiestnil pod ním.

Ok, to je tak pre túto chvíľu odo mňa všetko, ospravedlňujem sa, že som tento víkend nepostla Quote of the Week (zasa) ale doháňam čítanie aby som mohla napísať recenzie, ktoré pre vás plánujem, čiže mierne nestíham.

2 komentáre:

  1. Adrian až 7.????...a škoda..hlasovala som za Finnicka..čalaka som, že Peeta bude vyššie, nečakala by som, že ho predbehne Patch...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hlasovanie ešte stále prebieha do polnoci, tak uvidíme, či sa ešte niečo zmení :)

    OdpovedaťOdstrániť