streda 9. marca 2011

City of Fallen Angels: 1. knižný trailer!!!

Pred pár minútami uzrel svetlo sveta prvý z troch pripravovaných trailerov k nadchádzajúcemu 4. dielu série Nástroje Smrti autorky Cassandry Clare - City of Fallen Angels.
Tento trailer sa zameriava na udalosti, ktoré sa odohrali v predchádzajúcich troch častiach, čakajte teda dosť veľké spoilery, ak za sebou ešte nemáte všetky tri diely.

Pred tým, než si spustíte video, uvedomte si prosím, že toto je KNIŽNÝ trailer. Nečakajte teda žiadne hollywoodske efekty a 5 hviezdičkové herecké výkony. Podľa môjho názoru je to jeden z najvydarenejších knižných trailerov vôbec, akurát si neodpustím poznámku, že Jace je trochu starý na môj vkus a Mia Maia (dnes mi už kvalitne hrabe) trochu zombicídna.
Ok, vyviniem ešte jeden pokus udržať všetkých, čo neprečítali celé Nástroje smrti preč od tohto videa a potom to už prenechám na vaše vedomie a svedomie :)

!!!!NASLEDUJÚCE VIDEO OBSAHUJE VEĽKÉ SPOILERY K VŠETKÝM PREDCHÁDZAJÚCIM ČASTIAM SÉRIE!!!
(Nikto nemôže povedať, že som sa nesnažila:D)

7 komentárov:

  1. snažila jsi se, ale úplně zbytečně... :D prostě jsem neodolala...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kacennnka: Ja som ani nepredpokladala, že budete odolávať, ale potrebovala som kvôli svojmu svedomiu urobiť potrebné opatrenia :D teraz môžem pokojne spávať, lebo viem, že som vás varovala, teda pre mňa to nebolo zbytočné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No takže musím říct, že trailer je velice povedený.. moc se mi líbí.. to čekání se vyplatilo.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mmm.. mě se také moc líbí :)..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Judit: vyvrcholilo to do takové míry, že jsem se rozhodla, že nebudu čekat do května, kdy vyjde e-book CoG v čj, a dnes si tu knížku objednala... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dnes som konečne dočítal 3jku a nemôžem sa dočkať na 4ku....juchuu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já jsem moc zvědavá na to, co se teda děje s tím Simonem!

    OdpovedaťOdstrániť