pondelok 14. novembra 2011

His Royal Hotness 2011: Súboj Adrian vs. Damon!


Takže prvý súboj máme úspešne za sebou a v tejto chvíli oficiálne spúšťam ďalší. Nasledujúce tri dni sa budú o vašu priazeň "biť":

Adrian
&
Damon

Všetky dôležité informácie o hlasovaní si môžete prečítať na TOMTO MIESTE s tým, že došlo k jednej zmene: 

Hlasovať môžete TRIKRÁT počas jedného súboja, teda každý deň RAZ. To znamená, že po tom, čo odhlasujete, sa sem môžete nasledujúci deň vrátiť hlasovať znovu. Nebude však možné hlasovať v jeden deň viackrát. 

Dnes už vás zbytočne nebudem zahlcovať zbytočnosťami, vážne choďte na odkaz vyššie, ak máte nejaké nejasnosti o čo tu ide. 

Teraz sa už pusťme do hlasovania:

Adrian Ivashkov (Vampire Academy)


Som kráľovský moroj (vampýr/upír), obľúbený prasynovec kráľovnej Tatiany, vlastne jej jediný prasynovec, ale na tom nezáleží, aj tak by som bol jej obľúbený.
Ovládam veľmi zriedkavý druh mágie, niektorý ho poznajú pod menom „duch“, čo má za následky to, že sa niekedy správam dosť čudne. Čo je však na tom úžasné-dokážem Vás navštíviť vo vašich snoch, dokážem Vás v nich dostať na neuveriteľné miesta, ste celkom v mojich rukách, i keď to je iba sen... Tento druh mágie má samozrejme i nepriaznivé účinky, ktoré sa snažím potlačiť alkoholom a cigaretami. Niektoré dievčatá si myslia, že s cigaretami im pripadám viac príťažlivý, čo mimochodom som aj bez nich. Najmä kvôli prenikavým zeleným očiam, hustým hnedým vlasom, postave a určite i vďaka tomu, že na ostatných pôsobím tajomne, podmanivo, ba až desivo. Nie som superhrdina, no viem byť očarujúci, pozorný a romantický.
Mnohí ma majú zafixovaného ako lenivého o nič sa nezaujímajúceho rozmaznaného kráľovninho miláčika, no moja osobnosť je omnoho nevyspytateľnejšia a zložitejšia než si kto myslí.
Bola tu jedna osoba, pre ktorú som bol ochotný urobiť čokoľvek: Rose. Zničila ma, vytrhla mi srdce a roztrhla mi ho. Nikdy som sa do nej nemal zamilovať...


Za Adriana sa bije: MONIKA


Damon Salvatore (Vampire Diaries)


Premenili ma na krvilačnú beštiu, ktorou som bol až do chvíle pokým mi do života nevstúpila tá prekliata bytosť, ktorá pomaly začala prebúdzať vo mne city. Zdráhal som sa tomu, chcel som ostať takým ako ma stvorili, ale postupom času aj moje mŕtve srdce mäklo. Ale nenechajte sa týmto oklamať, i ja dokážem vytiahnuť eso z rukáva a keď ma naštvete môže sa ľahko stať, že sa ďalšieho východu slnka nedožijete. Aj keď ma môj milovaný brat patrične štve, vždy staviam rodinu pred všetko. Hocijako by sme mohli byť na nože, nakoniec mu vždy pomôžem, lebo sme rodina. Darmo milujeme tú istú bytosť, áno priznám sa, jej príchodom sa vo mne niečo zlomilo. A ešte niečo, ak by ste sa chceli zabaviť, stačí zavolať, vždy sa rád zabavím a som za každú srandu.


Za Damona sa bije: SUE


A tu môžete hlasovať:




Hlasovanie prebieha od 14.11 do 16.11 do 23:59. Tri dni, tri hlasy. Roznesú Damonovci Adriana alebo sa Adrianovi podarí zvíťaziť aspoň nad niekým? :)

6 komentárov:

  1. Prepáč, Damon! Ale Adrian u mňa jasne vyhráva ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky můj hlas patří Adrianovi.. :)) Přece jenom, knižní Damon není to samé jako seriálový! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jj Damon má proste smolu, že sa dostal do páru s tak silnou postavou :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nebojte sa tiež by som hlasovala za Adriana keby nezastupujem Damona :P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tohle je pěkně silná dvojka. Hezky dlouho jsem se rozhodovala, kterého z nich mám raději. Nakonec však o kousek vyhrál Adrian.
    Ale jak už někdo tady psal, uznávám, že Damon v seriálu a knížkách je dost rozdíl.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Knižní Damon se seriálovým se nedají vůbec srovnávat!:DD

    OdpovedaťOdstrániť