pondelok 7. mája 2012

A výhercom sa stáva...

Moja nasledovateľská súťaž o knihu a podpísané vecičky Naprieč vesmírom skončila pred 2 dňami a je čas vyhlásiť výhercu.



Predtým sa vám však ešte všetkým chcem raz poďakovať nielen za nasledovanie môjho blogu (do čoho som vás v podstate tak trochu prinútila :D) ale hlavne za čítanie a komentovanie. Viem, že to nebude znieť veľmi dôveryhodne, ale ja nezvyknem veľmi lipnúť na štatistikách, Google Analytics otváram tak raz za dva týždne a to väčšinou sledujem vtipné heslá, ktoré návštevníci zadali do googlu :) Čo však sledujem a čo je pre mňa veľmi dôležité sú komentáre, ktorých je v tomto momente na blogu šialené množstvo a to ma napĺňa strašnou blogerskou pýchou :)

V súťažnom formulári som sa vás opýtala na najlepšiu knihu, ktorú ste zatiaľ tento rok čítali. Okrem klasických odpovedí ako Hunger Games a Divergencia padali veľmi často knihy ako Les kostí a Pobrežie hrôzy od Carrie Ryan, Meno Vetra od Patricka Rothfussa ale dokonca aj slovenská dystópia Prežila som svet od Mirky Varáčkovej. Česi často spomínali sériu Kate Daniels.  Z anglických titulov som parkrát zazrela knihu Rules of Attraction od Simone Elkeles, Beautiful Disaster od Jamie McGuire alebo Nevermore Kelly Creagh. Okrem toho ste mi dali niektoré super typy a za to vám ďakujem :)

A teraz už prejdeme k výhercovi (ktorého meno ste si prečítali určite ešte na začiatku pred všekými tými mojimi kecami). Je ňou:

MoniQ

Moniq blahoželám, už som ju kontaktovala mailom a čakám na jej odpoveď. Vy ostatní nezúfajte, blížia sa ďalšie súťaže a aj v tejto chvíli môžete u mňa na Facebooku súťažiť o novinku Pod vražednou oblohou, na ktorú nájdete pri troche šťastia už zajtra na blogu recenziu.


3 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem veľmi pekne :)

    ani som neverila že by som mohla vyhrať práve ja a ešte viac ma to teší že je to práve tento blog, ktorý som objavila ako 1. a ktorý bol pri mojom čitateľskom začiatku :)
    Judit veľmi sa mi tvoj blog páči a prajem ti ešte tak najmenej 2x viac nasledovateľov ako máš teraz.

    Ešte raz veľmi pekne ďakujem a už sa na knihu veľmi teším :)
    a ešte viac ma to teší že to bolo presne na moje meniny :)

    OdpovedaťOdstrániť