štvrtok 18. novembra 2010

Nová obálka!

Pamätá sa ešte niekto, ako som písala o Simone Elkeles a jej knihách? Simone píše "contemporary YA" čo znamená knihy zo súčasnosti pre mladých (žiadne sci-fi alebo paranormálne) a je v tom dooosť dobrá. Až taká dobrá, že to pravidelne doťahuje na zoznam New York Times Bestsellerov. Že ste ešte nečítali o bratoch Fuentesovcoch? Tak na čo čakáte? Tretia a záverečná kniha tejto "série", v ktorej sa každý diel venuje osudu jedného z bratov je totiž nielenže na ceste, ale práve dostala aj svoju konečnú podobu. A musím povedať, že oproti predchádzajúcim dvom obálkam sa značne "zhorúcieva". Veď posúďte sami:


Áno, hoci to momentálne tak nevyzerá, Chain Reaction je určená pre mládež rovnako ako Perfect Chemistry a Rules of Attraction takže sa nedajte pomýliť trochu viac adult obálkou. Preložila som pre vás ešte synopsiu z Goodreads:


Luis Fuentes je dobrý chlapec, ktorý nežije s pocitom úzkosti ako kedysi jeho dvaja starší bratia, Alex a Carlos. Lusi je inteligentný a vtipný, s veľkým snom stať sa astronautom. No keď sa zamiluje do nesprávneho dievčaťa, Lusi vstupuje do temného sveta, ktorý nikdy pred tým nepoznal a práve keď si myslí, že si dal život do poriadku, dozvie sa niekoľko znepokojujúcich správ o jeho rodine, ktoré zničia jeho pozitívny pohľad na svet. Prejaví sa nakoniec aj u neho Fuentesovská povaha zlého chlapca a naláka Lusia žiť na hrane rovnako ako žije jeho nové dievča a žil vlastný otec?


Udržiavajúc horúcu romancu predchádzajúcich dvoch kníh, najpredávanejšia autorka New York Times a USA Today Simone Elkeles dá svojim fanúšikom ešte jeden uspokojujúci kúsok neodolateľných chlapcov Fuentesovcoch. 


Chain Reaction síce vychádza až 24.5.2011 ale nič vám nebráni v tom, prečítať si prvé dve knihy ktoré sú už dávno von a sú skvelé!

3 komentáre:

  1. Tak já normálně normální YA knížky nevyhledávám, ale zaujalo mě to... přidám si do seznamu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áááá, ten první díl si už prostě musím přečíst! :D

    OdpovedaťOdstrániť