utorok 9. novembra 2010

Pokračovanie knihy Hostiteľ od Stephenie Meyerovej

Pre mnohých to nebude nič nové, no ešte som sa o tom nikdy na tomto blogu nezmieňovala a možno je šanca, že niekomu podám celkom užitočnú inofrmáciu, o ktorej nevedel :)
Druhá kniha série Hostiteľ (The Host) famóznej spisovateľky Stephenie Meyerovej bude mať názov The Soul (Duša) a tretia The Seeker (Hľadač). The Soul by mala byť publikovaná v roku 2012. Nič viac ešte nie je známe, len som myslela, že to stojí za zmienku...Všetky nové informácie poskytnem akonáhle budú k dispozícii. Zatiaľ si aspoň The Soul tak ako ja môžete pridať na Goodreads do kníh, ktoré máte v pláne čítať :)

6 komentárov:

  1. I když se mi The Host hrozně líbilo, bojím se, že mě dvojka zklame. Už i jednička se mi zdála co do délky trochu zbytečně přetažená. A konec mi přišel naprosto uspokojivý stylem "sequelu netřeba". Ale držím palce, aby se to dvojkou nepokazilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Souhlasím se Seesen... The Host nebylo vůbec špatné, ale na mě až zbytečně dlouhé. Ale pokračování by mě zajímalo, i když nevím, jak chce příběh zase dál rozvést...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne to neprišlo zlé, dokonca ani dlhé, ale súhlasím s tým, že sa mi príbeh zdal byť celkom uzavretý a po dočítaní som vôbec nemala potrebu siahnuť po pokračovaní. Nebudem sa však tváriť, že si dvojku neprečítam, keď si ju aj tak prečítam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wtf? ehm, tak tohle mi totálně uniklo... a to bych to jakožto člen intox teamu měla vědět! díky za zprávu ;-)
    The host miluju a těším se na pokračování...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nevíte kdy tyto mají vyjít? předem děkuji za odpověď,

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zatiaľ žiadne bližšie info ohľadom pokračovania nie je :(

      Odstrániť