štvrtok 31. marca 2011

Mesačná chvastačka - MAREC


Takže toto je historicky moja prvá Mesačná chvastačka. Je to akási obdoba americkej IMM (In My Mailbox), kde si blogeri navzájom medzi sebou ukazujú, komu za uplynulý týždeň pribudli do knižnice aké nové knihy. Mesačná chvastačka sa od IMM líši hlavne tým, že je mesačnou a nie týždennou rubrikou. Myslím, že vám nemusím vysvetľovať, prečo je to tak pravdepodobne lepšie.
Celý obkec nájdete TU, ja len pre istotu znovu zopakujem, že aj napriek názvu nejde o žiadne vyťahovanie sa a povyšovanie sa nad ostatnými a už vôbec nejde o preteky, kom sa za ten čas podarilo nazbierať viac kníh. Ide hlavne o to, že naše mamy, babky, dedkovia, frajeri atď. jednoducho nechápu, ako veľmi nás dokáže tá ktorá kniha potešiť až do takej mieri, ako to chápete vy :) Preto je vždy lepšie pochváliť sa s tým niekomu, kto to dokáže oceniť, no nie?

Pozerám, že veľa z vás si do svojej MCH pridala aj fotky kníh, čo je úplne skvelý nápad, akurát u mňa trochu nerealizovateľný, nakoľko mám tretinu kníh doma, tretinu v Brne a ďalšiu tretinu vo svojom Kindli. Kým neprídem na to, ako tento problém riešiť, budem sem pridávať len obrázky obálok. Toť vše. Pozrite si môj súhrn za mesiac MAREC

1. KÚPILA SOM - 3D KNIHY


Kimberly Derting - Desires of the Dead 
Lauren Kateová - Pád
Andrea Cremerová - Nočný Tieň

2. KÚPILA SOM - KINDLE


J.R.Ward - Lover Unleashed (Bratstvo černej dýky #9)

3. VYHRALA SOM

 


Elizabeth Eulberg - Prom and Prejudice 
Gayle Forman - If I Stay (síce už doma mám slovenskú verziu, obálka mi ale aspoň pôjde k pokračovaniu, ktoré som si  už tiež objednala - Where She Went)
Kersten Hamilton - Tyger Tyger 

4. DOSTALA SOM ZA RECENZIU OD SK VYDAVATEĽSTIEV

 

Kami Garciová a Margaret Stohlová - Nádherné tvory (RC kópia - obálka vyzerá ináč než na obrázku)
Pittacus Lore - Som číslo štyri (RC)
Rick Riordan - Boj o Labyrint (Percy Jackson #4)

5. DOSTALA SOM ZA RECENZIU OD US VYDAVATEĽSTIEV (AKO E-BOOK)


Megan Mccaferty - Bumped
Tara Hudson - Hereafter
Rebecca Lim - Mercy
Aimée Carter - The Goddess Test


A čo všetko pribudlo v marci na vašu poličku? :)

8 komentárov:

  1. Jééj.:D Niektoré tie knihy by som si rada prečítala.:D Máš veget. ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ti poviem, že aj ja by som si ich rada prečítala :) K viac než polovici z nich som sa ešte nedostala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Smečku a Nádherné bytosti mám taky:D Až se zítra dostanu z intru domů, taky to všechno sepíšu. Strašně ráda se chlubím:D A Desires of Dead ti fakt závidím. Strašně se mi ta obálka líbí. JInak máš oproti mě obrovské štěstí. Já na takové výhry vůbec nemám štěstí(myslím třeba If I stay:D).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jo, mimochodem, chtělo by to nějaký seznam účastnících se stránek, ať se můžu kochat:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som sa zapojila do peknej kôpky súťaží a stále nič :D :) Napriek tomu ma teší, že ty máš v súťažiach šťastie a držím ti ho i v budúcnosti. Pokiaľ ide o zvyšok kníh: wow, je ich dosť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Stormy - samozrejme, že nič, keď jednu polovicu súťaží zbaští Judit a druhú Seesen :D Ale zbierka kníh je to krásna, najviac závidím do Bumped :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gayle Forman - If I Stay jasnacka po slovensky a kniha zlodejka knih ak zostanem precitana za cca par hodin kniha ktora urcite stoji za kupenie a po hunger games druha v poradi ktora ma v sebe hlboku myslienku

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všetko má čas.:D Ja som práve zistila, že Nočný tieň bude v knižnici - ušetrených 13 éčok.:D Hurá.

    OdpovedaťOdstrániť