nedeľa 28. októbra 2012

10 výhercov kníh od Alyson Noël a návod čo robiť, ak ste nevyhrali

Tak už je to tu. Zajtra nekresťansky skoro ráno cestujem z Brna do Bratislavy urobiť rozhovor s Alyson Noëlovou. Už ste sa niekedy strašne na niečo tešili a zároveň ste mali chuť hodiť si šabľu do najbližších kríkov? Tak nejako sa práve cítim, aj keď viac sa asi teším, než mi je zle. Ok, klamem. Viac mi je zle. Ale zajtra mi bude určite taká zima, že zabudnem stresovať.

Najlepšie je, že keď som sa dozvedela o rozhovore, tak sa ma Triss opýtala, či jej budem dávať otázky spamäti na čo som sa jej zasa ja opýtala, či jej šibe. Jasné, že to budem mať všetko napísané a budem to čítať. Lenže ono to nie je také jednoduché, čítať otázky z papiera a nevyzerať pri tom ako nejaký retard, čo ani poriadne nevie, čo robí. Takže som sa v podstate naučila cca 50 otázok naspamäť, alebo teda aspoň to takej miery, aby som sa jej mohla z času na čas pozrieť aj do očí. Čiže teraz mi ostáva sa už len modliť, že môj rozhovor s Alyson nebude mať veľa svedkov a že si tu a tam spomeniem, že viem po anglicky a viem sa vykecať z kade čoho a NEMUSÍM všetko čítať z papierov ako hotentót. 
Prečo vám to všetko píšem, pýtate sa? Neviem. Radšej vám už poviem, kto každý vyhral jednu z 10 podpísaných kníh od Alyson aj s venovaním. Knihy rozdelíme náhodne a teda vám nepoviem, kto čo vyhral, bude to prekvapko :)

  • Mária
  • Nikuška
  • E_V_E
  • Astesia
  • DomiLondon.
  • Patty Nightdream
  • Sim
  • Barka
  • Neliss
  • Karin

Dievčence, ak máte niektorá špeciálne želanie ako by ste si priali byť oslovené vo venovaní, napíšte mi to do komentárov ČO NAJSKôR. Inak použijem buď vaše mená (ak sa dajú vyčítať z vášho nicku alebo mailovej adresy) alebo prezývky. Alebo zavolám vašim rodičom a spýtam sa ich, ako vás volali, keď ste boli malé. Ha-ha. (Nevšímajte si ma, niekedy cítim potrebu písať trápne veci.).

Prosím ešte mi napíšte mail na myalternativeworld@gmail.com s vašou poštovou adresou, lebo ja vás dnes nestíham kontaktovať každú osobne a chcem aby sa to čo najviac urýchlilo, aby ste knihy mali čo najskôr doma :)

Ostatní si potom nezabudnite prečítať rozhovor, aby ste zistili, či práve vaša otázka bola zodpovedaná :) Budem sa snažiť, aby sme ich stihli čo najviac. Všetkým vám ďakujem za skvelé otázky, bola zábava prekladať ich do angličtiny (nene srandujem, strávila som nad tým pol dňa a asi desaťkrát som ich prerábala aby si Alyson na základe mojich nulových prekladateľských zručností nemyslela, že to vy sa neviete vyjadrovať). No a...držte mi palce, prosím :)

Hej a ešte jedna vec. Ak ste nevyhrali podpísanú knihu a ste z Bratislavy alebo okolia, ešte stále môžete získať CELÚ SÉRIU NESMRTEĽNÍ S VENOVANÍM, ak sa v utorok 30.10 o 17:00 ukážete na autogramiáde v kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej ulici s tým najoriginálnejším, najkrajším tulipánom. Chápeteee? Ja by som jej doniesla aj vlastného Damena a navarila domáci červený džús, keby že môžem vyhrať také knihy...




11 komentárov:

  1. Jupííííííííííííí!:D Mail poslaný a neboj, určite to dopadne úžasne.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeeej Ďakujeeem!!! to je neuveriteľné, veľmi pekne ďakujem 8_)
    a prajem veľa šťastia pri rozhovore, určite budeš skvelá 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ÁÁ! Neveriiiim!! :D Strašne ďakujem! :) Vo venovaní môže byť Sima :) a držím ti palce! určite to zvládneš na jednotku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Waw... neverímm
    to je prvýkrát čo som vyhrala knihu. Fakt: okej, nie že by som bola nej extrémne excitovaná, alebo čo, ale.... soooom. Fakt. A vďaka.
    Ou a ... bolo by fajn, keby to oslovenie bolo Domi. alebo Dominika. To je jedno. A ešte raz vĎaka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj ja sa pridávam do zástupu vrieskajúcich a skákajúcich =) ďakovalaaaaaaaaaalalalalalalaaaaaaaaa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jééj... ďakujem, potešila si ma. A držím ti palce fest fest silno. Naboj, zvládneš to... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dakujem dakujem DAKUJEEEM!!! ani sa mi nechce verit to je prvy krat co som vyhrala knizku. oslovenie moze byt Nikuška alebo Nika:). a drzim palce urcite rozhovor dopadne super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jéééééééé...ďakujemm :) neverííím....DAKUJEM...........aojjjjj :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. joooj ešte raz ďakujem :) velmi sa tesim aani som nedúfala že ju vyhrám :)) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Som veľmi nadšený, že sa môžem podeliť o toto úžasné svedectvo o tom, ako som dostal ex ex s pomocou tohto veľkého muža menom Ogbidi. Je to naozaj veľmi mocný kúzelník, bol som oddelený od svojho manžela dva roky späť kvôli mojej matke inlaw. Ďakujem Bohu za to, že sme použili Dr. ogbidiho, aby nás priviedol späť k dobrému, môj manžel ma teraz miluje viac ako predtým. Môžete tiež kontaktovať tento veľký doc pre svoje vlastné svedectvo prostredníctvom e-mailu: ogbidihomeofsolution1@gmail.com alebo whatsapp ho cez: +2348052523829.
    Nech vám Boh pomôže aj pri kontakte s ním. Vďaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Žijem v Spojených štátoch. Pred dvoma rokmi som sa oženil s dámou menom Melena, mali sme spolu dve deti, boli sme veľmi šťastní, že sme manželia, takže keď cestujem na služobnú cestu do Brazílie, strávil som v Brazílii 1 rok. môj druh podnikania, ja a moja žena sme sa neustále rozprávali po telefóne, rozprávali sme sa na internete, nikdy som nevedel, že ma moja žena začala podvádzať tým, že som chodil so svojím priateľom zo starej školy menom Mark, nikdy som nevedel, že niečo ide zle, kým som sa nevrátil z mojej cesty, potom sme s manželkou začali mať problémy, chodí von a vracia sa neskoro v noci, zmenila sa zvláštnym spôsobom, ktorý som nevydržal, snažil som sa urobiť všetko pre to, aby som ju potešil, ale to zhoršilo sa, tak jedného dňa odišla z domu a už sa nevrátila, pokúsila som sa ju osloviť, ale nijako som sa k nej nedostala, nikdy som nevedela, že cestovala so svojím novým milencom, ktorým bol Mark, veľmi som ju chcela kvôli deťom, ktoré ona odišiel pre mňa a pretože som ju tiež tak veľmi miloval, kvôli zlomeniu srdca, do ktorého ma dala, som vošiel hľadanie skutočného čarodejníckeho kúzla Bol som dvakrát podvedený kúzelníckym čarodejníkom, ale nikdy som pri hľadaní neochabol, pretože chcem šťastný život so svojou ženou, takže jedného rána som videl svedectvo o čarodejníckom kúzle Dr. Adeleke, takže som ho kontaktoval cez whatsapp : (+27740386124) a na e-mail: (abba5019@gmail.com) na moje najväčšie prekvapenie urobil pre mňa život opäť mužným, moja žena sa vrátila ku mne, vzal som ju späť a ja som teraz s manželkou vyrovnaný kúzelníkom

    OdpovedaťOdstrániť