štvrtok 4. októbra 2012

Alyson Noël na Slovensku! (A moje infarkrtovo-deliriálne stavy)

Zasa raz som vás na Facebooku napínala s nejakými "úžasnými správami", ktoré som si ledva dokázala posledné dni nechať pre seba, tak dajme tomu že je čas ukončiť (hlavne moje) trápenie.

O prvej skvelej správe možno viete, pretože už niekoľko dní nie je tajomstvom: Alyson Noël, autorka hneď niekoľkých young adult bestsellerov, vrátane kníh zo série Nesmrteľní a Život Riley Bloomovej, príde koncom októbra na Slovensko. Čo je podľa mňa úplne svetové hneď v niekoľkých významoch, nakoľko Slovensko je jediná krajina strednej Európy, ktorú sa Alyson rozhodla poctiť svojou návštevou.

Samozrejme, predpokladám, že nie všetci sme tu takí hotoví z jej tvorby, aby sme skákali 5 metrov vysoko len preto, lebo ju budeme môcť vidieť naživo. To je normálne. Avšak! Faktom ostáva, že Alyson je jedna z popredných YA autorov s obrovskou popularitou svojich kníh, ktorá aj u nás na Slovensku láme rebríčky bestsellerov nehovoriac o Amerike, kde sa séria Nesmrteľní predáva tak dobre, ako Vampire Academy.  A to už je čo povedať. Priznám sa, že vzhľadom na to, že na Slovensko sa ledva dostane raz za čas nejaká celebrita, by som si kľudne išla podať ruku aj s Miley Cyrus, kebyže sa naskytne príležitosť. A to ju zo srdca neznášam. 
Takže čo sa týka autorky prvej knihy, ktorú som si kedy kúpila a prečítala v anglickom jazyku a ktorú do teraz čítam hrozne rada, aj keď sa nie úplne vždy zhodneme - MUSÍM JU VIDIEŤ, ZAŽIŤ a VYDRANKAŤ PODPIS! Inak to nejde.

To som ale, samozrejme, ešte netušila, čo si pre mňa pripravilo vydavateľstvo Slovart...Ale o tom po tom.

Teraz k potrebným informáciam:
  • Alyson bude na Slovensku v dňoch 29.-30. októbra
  • Súčasťou jej návštevy bude autogramiáda a krst posledného dielu Nesmrteľných v predajni Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave
  • Vrámci európskej tour Alyson navštívi okrem Slovenska aj Nemecko, Grécko, Portugalsko a Holandsko
  • Vydavateľstvo Slovart si pre nás pripravilo aj geniálnu tulipánovú akciu a súťaž o ÚŽASNÚ cenu. Bližšie informácie ešte pošlem po dotiahnutí detailov ale určite si to nebudete chcieť nechať ujsť. 
Och, a mimochodom...
  • ALYSON MI POSKYTNE EXKLUZÍVNY ROZHOVOR PRE MY ALTERNATIVE WORLD OF BOOKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čo znamená exkluzívny rozhovor, pýtate sa? Znamená to, že sa nielenže stretnem s Alyson Noëlovou a vypijem s ňou kávičku a dám si kávičkový keksík, ale budem mať jedinečnú možnosť strápniť sa so svojou angličtinou v osobnom rozhovore, pozisťovať nejaké tajné infošky vrátane info o jej najnovšej sérií Fated, ktorá vyjde aj u nás, a tak všeobecne si privodiť infarkt v mojich dvadsiatich štyroch rokoch. Neviem, či som vám to už niekedy spomínala, ale milujem Slovart. Nie som ani takto písomne schopná vyjadriť, čo pre mňa táto príležitosť znamená. Oni sú na mňa takí dobrí, že niekedy ani nechápem prečo. (Ovšem ak dostanem spomínaný infarkt, tak to hádžem na nich).

No a čo je vašou úlohou? Vašou úlohou je prísť ma psychicky podporiť (budem tá najšťastnejšia a zároveň najzelenšia v dave) a popri tom získať cenný podpis, užiť si skvelý deň a mať na čo spomínať. 

Mimochodom, zajtra sa sem vráťte, lebo spúšťam súťaž o podpísanú knihu s venovaním. Hádajte od koho...

114 komentárov:

  1. WTF??? To si robíš srandu! :D Nebude nejaký videozáznam vášho rozhovoru?? Nemohlo by sa to nejako zariadiť?? Aaaach, tak.. jedine, že by som do tej Bratislavy preletel. :D :D
    A mimochodom, keď už hovoríš o tom strápnení sa s angličtinou. Hm, hm, ja som v stredu pozval pri odpovedi zo speakingu moju angličtinárku na koncert One Direction v Londýne, približne o ôsmej ráno (áno, čo je romantickejšie, než prechádza o tretej ráno po tmavom Londýne - predsa len - trochu som si nevypočítal odlety)... :D :D :D :D :D A normálne zabudol jej na jej muža a skoro jej ho zakázal zobrať. :D Viem, že teraz trepem totálne kraviny, ale potrebujem sa s tým s niekým podeliť... :D :D :D To bolo tak vtipné... Stres z odpovede robí svoje :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. videozáznam (dúfam že) nie, ale bude sa to fotiť, takže nejaka dokumentácia bude :D
      A je nejaký dôvod, prečo si ju pozval práve na One Direction???

      Odstrániť
    2. to sa pýtam aj ja seba. Londýn... hudobná skupina... stres... a prvé mi napadlo hento (dávnejšie som niečo od nich spieval). Ale iní mi napadli až doma. Ale to sú detaily. Dôležité je, že je to jedna z najepších prof., aké môžu existovať. :)))
      a prečo niee?? ja by som si to tak rád pozreeel.. :D

      Odstrániť
    3. vlastneeee... prvotne sme chceli zobrať lampy a rýle a ísť vykopať chudáka Michaela. Toľko morbídnosti... Ale spevák to bol úžasný. No koniec diskusie, toto sem už nepatrí :D

      Odstrániť
    4. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

      Odstrániť
    5. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

      Odstrániť
  2. Tak to je super, teším sa aj za teba, musí to byť užasné.. už sa teším na článok, fotky, všetko :D ..Neboj to zvládneš a za chvíľu budeš robiť rozhovory s ďalšími skvelými autormi ako na bežiacom páse ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vďaka :D A na bežiacom páse asi nie, len na tento sa budem pripravovať približne mesiac, ale tiež dúfam, že to nie je posledná dobrá vec, čo sa mi v blogovaní stala :)

      Odstrániť
  3. A Kathy Reichs nebudeš robiť rozhovor? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katy Reichs príde na Slovensko propagovať knihu pre dospelých, takže to nejako nepripadalo do úvahy pre môj blog, aj keď ja nie som úplne výhradne YA. A myslím, že jedno mi zatiaľ bohate stačí :)

      Odstrániť
    2. Ja viem :) Ale keby doniesla Bootha tak ja som tam ak na koni :)Držím palce pri rozhovore !

      Odstrániť
  4. wau gratulujem 8) to je skvelé 8)
    nečítala som ešte od nej nič, ale Nesmrtelní ma lákajú 8P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vau, Judit... no teda :-) Z teba bude hviezda! Teda už si blogová hviezda, ale teraz budeš priamo že celebná blogorita :-)
    Aj keď som stará korčula a od Alyson som nič nečítala, závidím :-) Tie pocity, tú príležitosť, tie zážitky. Dúfam, že mi to vyjde a tiež sa prídem pozrieť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa =) to je tak perfektné škoda že ta Bratislava je tak sakra daleko inak by som si aj ja utekala pre podpis :) Ach a aj akurát čítam Modrý mesiac a tá séria ma neskutočne chytila. Jej štýl sa mi zapáčil a chystám sa na každú jednu knihu od Noelovej =) Len dúfam že sa ti nebude pri rozhovore veľmi štikútať, lebo určite veľa knihomaniakov bude na teba myslieť a v dobrom ti závidieť =)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. a o kolkej bude v Panta Rhei to neviem zistit diki :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Monika v utorok 30. o piatej :) Tu je všetko, čo potrebuješ vedieť: https://www.facebook.com/events/270472363055276/

      Odstrániť
  8. veľmi ma bavia knižky od alyson .. prečítala som navždy a čítam modrý mesiac a veľmi ma to baví.. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Som veľmi nadšený, že sa môžem podeliť o toto úžasné svedectvo o tom, ako som dostal ex ex s pomocou tohto veľkého muža menom Ogbidi. Je to naozaj veľmi mocný kúzelník, bol som oddelený od svojho manžela dva roky späť kvôli mojej matke inlaw. Ďakujem Bohu za to, že sme použili Dr. ogbidiho, aby nás priviedol späť k dobrému, môj manžel ma teraz miluje viac ako predtým. Môžete tiež kontaktovať tento veľký doc pre svoje vlastné svedectvo prostredníctvom e-mailu: ogbidihomeofsolution1@gmail.com alebo whatsapp ho cez: +2348052523829.
    Nech vám Boh pomôže aj pri kontakte s ním. Vďaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pozor, že chcem poslať dôležité informácie každému, kto to práve čítal, dajte si pozor na falošné kúzla, hľadám pomoc viac ako 3 roky, nikto mi nebol schopný pomôcť. Moje meno je Roshney Perez z Kanady, chcem sa tu podeliť o svoj skutočný životný príbeh. Kvôli ľuďom, ktorí trpia rovnakým problémom ako ja, som bol bezdetný deväť rokov od manželstva. Manžel ma opustil, pretože som mu nemohol dať dieťa, chodil s inou dámou, plakal som deň a noc, pretože milujem svojho manžela toľko, hľadal som pomoc všade, až minulý mesiac som videl podobný komentár na internete zdieľa žena, ktorá žiada ľudí, aby sa spojili s Dr. Ogbidim o akúkoľvek pomoc, a tak som ho rýchlo kontaktoval, aby mi pomohol. Ogbidi odpovedal a povedal mi, že moje problémy skončili, takže po vykonaní všetkých rituálov som dostal výzvu od manžela, aby som mu odpustil, rýchlo som prijal jeho ospravedlnenie, minulý mesiac, odkedy sa môj manžel vrátil, Som tiež šťastný, že môžem povedať, že som tehotná. Dr. Ogbidi priviedol späť môjho manžela so svojimi magickými silami a dal mi nejaké bylinky, aby som si vyčistil lono kvôli rýchlej plodnosti. Hovorím to preto, lebo som mu už povedal, že jeho meno zdieľam v rádiu a na internete, aby ľudia vedeli o jeho dobrá práca, pre tých, ktorí by mu chceli poďakovať za mňa alebo za tých, ktorí potrebujú riešenie svojich problémov, by sa mali skontaktovať prostredníctvom e-mailu: ogbidihomeofsolution1@gmail.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Keď pracujete so správnou osobou, sú zaručené pozitívne výsledky, nemožné je možné. Povedal som to, pretože som pracoval s tou správnou osobou, ktorá priviedla môjho manžela späť.
    Ja a môj manžel sme manželia už viac ako 10 rokov, máme spolu 4 deti, máme stabilný zdroj príjmu, vlastný pohodlný dom ... spomeňte len na pár. Začiatkom tohto roka ma úplne stratil. Nikdy som to v živote nezažil ani v mladom veku. Bolo to, akoby sme nepriatelia žili spolu.
    Bol som prekvapený, že založil svoje činy na probléme, ktorý nastal pred naším manželstvom (podvádzal som svojho bývalého).
    Všetky moje pokusy dokázať svoju lojalitu a nekonečnú lásku k nemu boli zbytočné, kým som 30. mája 2019 o 10:19:05 EST neprišiel do kontaktu s Dr.OGUNAMENOM (ugbegundenger@gmail.com). Stalo sa niečo veľkolepé, ako keby Dr.OGUNAMEN nainštaloval do môjho manžela nový operačný systém. Znovu sa stal čerstvým a milujúcim.
    Som tak vďačný, že moje predchádzajúce hriechy boli odpustené a zabudnuté po kúzle lásky. Ďakujem tvorcovi za to, že ma priviedol do teplých rúk Dr. Wakiny, keď sa moja rodina takmer roztrhla.

    OdpovedaťOdstrániť





  12. Dobrý deň, všetci, som tu, aby som sa podelil o svoj nečakaný zázrak, ktorý sa mi prihodil pomocou Dr.OGUNAMENA. Bol som šťastne ženatý s dvoma deťmi; žili sme spolu ako jeden, pretože sme sa navzájom milovali. Zrazu sa môj manžel začal správať smiešne a neskoro v noci sa držal. Zobral som si čas, aby som vedel, čo sa v skutočnosti deje, a uvedomil som si, že ma podvádza. Neskôr mi povedal, že nemôže pokračovať so mnou, dokonca som ho prosil, ale nikdy nepočúval. Najhoršie na tom bolo, že nechal mňa a moje dve deti, aby si ich všimli. Nemohol som však urobiť nič, aby som ho zastavil alebo priviedol späť ku mne. Pracujem tak tvrdo, aby som školným deťom platil školné a iné povinnosti za dobré tri roky. Plačem celý deň a noc, pretože som nevedel, čo mám robiť, aby sa môj manžel vrátil ku mne až do tohto verného dňa, keď som čítal príspevok jednej pani Nicole, ktorá svedčí o tom, ako jej veľká kúzla pomohla získať ju späť späť. Chcel som len skúsiť svoje šťastie, pretože som nikdy neveril, že to bude fungovať, ale povedal som, že to skúsim. Skontaktoval som sa s veľkým kúzelníkom a povedal mi, aby som sa nebál, že sa môj manžel ku mne nevráti v dohľadnej dobe potom, čo musel dokončiť kúzlo, ktoré vrátim späť svojmu manželovi. Neuveriteľné sa stalo v nedeľu, keď mi zavolali, a bol som taký prekvapený, keď som počul hlas svojich manželov, ktorý sa mi ospravedlňoval, že je tak ospravedlňovaný za všetky svoje zlé správy a hovoril mi, že sa vracia domov, aby odstránil všetky bolesti a ťažkosti, ktoré priniesol. nado mnou. Wow! Naozaj som ocenil skvelú prácu Dr.OGUNAMENA. Vždy uznám vaše „ÚSPECHOVÉ PRÁCE“ a nemôžem povedať nič iné, než povedať celému svetu o mojom zázraku. Takže, ak tam niekto číta tento príspevok a máte podobný problém, ako je tento, nebojte sa, už pre vás nie je Dr.OGUNAMEN, môže vám tiež ponúknuť akýkoľvek druh pomoci, ako je napríklad Zmierenie manželstva a vzťahu, Liečba oparu genitálií a všetko typy chorôb, súdne prípady, tehotenstvo, duchovná ochrana a veľa iného. E-mail: {ugbegundenger@gmail.com}

    OdpovedaťOdstrániť

  13. Som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené. „Nedávno sme vymysleli, aj keď to bolo ťažké. Už je to viac ako mesiac a všetko sa zdá, akoby sa vrátilo k normálu. Začal so mnou zaobchádzať lepšie a pre nás oboch to bol liečivý proces. Nočná mora, ktorá trvala takmer 2 roky, než sme sa rozišli, je konečne skončená. Je to ako by sme sa znova zamilovali! Obaja sme za sebou položili minulosť a snažíme sa posunúť vpred - a po prvýkrát za dlhú dobu vyzerá budúcnosť oveľa jasnejšie. Nemôžem vyjadriť slovami, ako som vďačný, že som Dr. OSUNOGIE. Je to, akoby sme konečne znovu objavili tie veci o sebe, ktoré nás v prvom rade zamilujú. Všetky obavy a stres jednoducho zmizli. Ďakujem Dr. OSUNOGIE za zachránenie môjho rozbitého manželstva a priviedol môjho manžela späť ku mne! “. Ja a môj manžel sme spolu šťastne žili .. Ďakujem Dr. OSUNOGIE. Ak máte akýkoľvek problém vo svojom vzťahu alebo svadbe, kontaktujte teraz Dr.OSUNOGIE a garantujem vám, že vám pomôže. Pošlite ho na adresu: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mitt namn är merival. Jag vill tacka Dr Ajayi en fantastisk stavbeslag för att hjälpa mig att rädda mitt 10 års äktenskap. min man har alltid varit en bra man tills han plötsligt bytte och började fuska på mig med en dam som heter Anna. Min man slutade komma hem i den utsträckning han övergav mig och våra tre barn. Jag gick till hans familj för att hjälpa mig prata med honom men han vägrade, vid den här punkten visste jag inte vad jag skulle göra mer. tills jag hörde talas om Dr Ajayi kontaktade jag honom och han försäkrade mig att min make kommer att återvända till mig och barnen efter att ha perforrmerat några trollformler, så jag bestämde mig för att prova. Efter några veckor från ingenstans återvände min man hem, han var så nykter och ber om ursäkt för allt han har gjort mot mig och barnen. Allt tack till Dr Ajayi, stavmästaren för att ha räddat mitt äktenskap. om du behöver någon form av andlig hjälp kontakta honom på Viber / whatsapp: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com han är 100% pålitlig.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Dr.OSUNOGIE je skutočná dohoda o odlievaní kúziel.
    Viem, že ste tam všetci prečítali a prečítali si niekoľko poznámok o Dr.OSUNOGIE, som tu, aby som potvrdil, že tieto komentáre nie sú iba komentármi, pretože sú to úprimné a pravdivé slová napísané tými, ktorí tam boli a našli pomoc v znovuzjednotenie s tou, ktorej sa tam veľmi páči, dostať sa tam Job späť po vyhodení, vyhrať lotérie, opraviť rozbité manželstvá a získať rôzne druhy problémov, ktoré vyriešil tento veľký muž zvaný Dr.OSUNOGIE. Môžem vám to povedať, pretože som ho tiež požiadal o pomoc, aby pomohol vyriešiť môj vzťah s jedinou ženou, ktorú som kedy miloval potom, čo sa oženil s touto ženou, ktorá mala moje dieťa. Normálne som typ človeka, ktorý neverí v lásku. Ako všetko, čo robím, je usilovne pracovať, aby som bol taký bohatý. Ale keď to prišlo na Mae, bolo to iné, padol som pre ňu vo všetkých smeroch. Možno neviem, čo je láska, pretože som ju nikdy necítil pre nikoho z mojich bývalých milencov, než som sa oženil. Jediným detailom, ktorý môžem uviesť, je to, že moje srdce doslova bilo, keď bola okolo, kedykoľvek mi cez neho podviedla prst. Vždy som vedel, že moja minulosť bude vždy bolieť bez ohľadu na to, čo robím, ale nikdy som si to príliš nepremýšľala, pretože som si nikdy nemyslela, že stretnem tento druh ženy. V tom čase som si myslel, že to bolo len chvíľu predtým, ako sa vzťah stal vážnym, pretože sa stavím, že ma tiež milovala. Pohybovali sme sa spolu a náš vzťah bol najlepší a našiel som s ňou mier. Bola so mnou vždy milá, myslím tým, že môj život bol na chvíľu víla. Ale potom sa môj predchádzajúci život, ktorý mal zostať v skrini, dostal von. Skoro to zničilo môj život, takmer som stratil lásku svojho života, ale Dr.OSUNOGIE kúzlo, ktoré mi pomáhalo obnoviť tú lásku, ktorá tam bola vždy. To je, ako som vedel, že každý komentár o tomto kúzle koliesko online je poznámka, ale pravda. Keď sa to chystám ukončiť tu, viem, že nie všetci tomu budú veriť. Ako mnohí si budú myslieť, že je to len niečo na internete, ale moje srdce vie, že každé toto slovo do tohto chrámu odlievania kúziel, o ktorom hovorím, nakoniec prinieslo šťastie. do môjho života po stretnutí s každým jednotlivým kúzelníkom online, ktoré boli podvodmi a klamármi okrem toho, ktorý bol otvorený, s ohľadom na jeho prácu, ktorá bola taká pravdivá a skutočná, a priniesla do môjho života radosť. Am Droping Dr.OSUNOGIE kontakt pre tých, ktorí veria a potrebujú pomoc pri riešení životných problémov (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. NEDOSTATOČNÁ LÁSKA SPLNENÍM, KTORÝ SA VÁM ZÍSKAJA EX ZPÄT, môj bývalý priateľ je späť, keď sa rozišiel so mnou, som tak šťastný, že znova žijeme spolu. Môj priateľ trojročného vzťahu, podvádzal ma a choval sa, akoby som bol na vine. Rozišli sme sa, ale milujem ho a chcem s ním stráviť zvyšok svojho života. moje srdce bolo plné bolesti, zármutok ... to už viac nemusím znášať, pretože som sa do neho šialene zamiloval. Každý deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj naštvaný a potreboval som pomoc, takže som hľadal pomoc online a narazil na svedectvo, ktoré naznačovalo, že doktor OSUNOGIE je to najlepšie, čo môže pomôcť získať ex späť rýchlo a tiež zastaviť rozvod. Cítil som, že by som ho mal skúsiť. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo potrebuje, aby pracoval na mojej situácii, a dal som mu ho, potom mi urobil milostné kúzlo o 7 dní neskôr, môj priateľ sa ku mne vrátil a ospravedlnil sa za opúšťa ma, pretože ma zranil a sľúbil, že to už nikdy neurobím. Od toho dňa ma skutočne miluje, len ma miluje viac som taký šťastný Všetko vďaka Dr. OSUNOGIE. Ak máte akýkoľvek problém, obráťte sa teraz na doktora OSUNOGIEHO. Zaručujem vám, že vám pomôže pri riešení vašich problémov. E-mail: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Láska kúzla doktor priviedol môjho manžela späť po 6 mesiacoch odlúčenia. Môj manžel ma opustil a chcel sa rozviesť kvôli mladému dievčaťu, ktoré je dosť mladé na to, aby sa stala jej dcérou. Vaše milostné kúzlo sa po smútku a slzách znovu stretlo s mojou rodinou, že som teraz slobodná mama, ale moje čaje sa otočili k radosti s vašim úžasným kúzlom milovania návratu. Som vďačný za všetko. Každý, kto zažije srdcový zlom a potrebuje späť svojho milenca, mali by ste sa skontaktovať s Dr Adeleke (aoba5019@gmail.com) alebo zavolať na číslo / whatsapp +27740386124 a toto bude koniec vašich problémov v tomto vzťahu.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Pred niekoľkými mesiacmi som mal malý problém so svojím milencom, ktorý ma donútil rozísť sa, a som veľmi šťastný, že mi Dr. ADELEKE dá šancu, aby som sa opäť usmial. PRIDAJTE Kúzlo lásky; pošlite mu e-mail na adresu (aoba5019@gmail.com) alebo zavolajte / WhatsApp ho na čísle +27740386124 .... ak potrebujete pomoc pri riešení problémov s manželstvom.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Som vo vzťahu so svojím priateľom už 2 roky a mali sme v úmysle sa čoskoro oženiť a zrazu ma opustil pre ďalšie dievča, naozaj ho milujem a nikdy si bez neho nedokážem predstaviť svoj život. Ďalej som sa čo najviac snažil dostať ho späť, ale všetka moja snaha dostať ho späť v mojom živote nefungovala. Bolo to v tento verný deň, narazil som na niektoré komentáre na webe o tomto veľkom kúzelníkovi menom Isikolo, toľko ľudí tvrdilo, že im pomáha obnoviť ich vzťahy a priviesť ich späť, musel som ho kontaktovať, pretože bol moja posledná nádej. Kontaktoval som ho prostredníctvom jeho e-mailu a povedal mi všetko invlovované, čo je potrebné urobiť, čo som urobil, a ubezpečil ma, že za 2 dni môj priateľ opustí druhé dievča a vráti sa ku mne, a bolo to veľmi skvelé Prekvapením bolo vidieť, že sa môj priateľ vracia ku mne po dvoch dňoch. Som dnes veľmi šťastný, že sa ku mne vrátil a dosiahol som to pomocou Dr. Isikola a rada, ak potrebujete jeho pomoc, pošlite mu e-mail priamo
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196
    Webové stránky: drisikolosolutionhome.webnode.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ďakujem doktorovi Isikolovi za to, že mi zachránil manželstvo pred neúspechom a rozvodom.
    Moje meno je Lara Salgado. Všetky poďakovanie patrí doktorovi Isikoloovi za to, že mi zachránil manželstvo pred tónovaním. Cítim sa tak vďačný a mám len dobré slová o silnom kúzelníkovi menom Doctor Isikolo, ktorý mi pomohol priviesť späť môjho manžela. Boli sme od seba 2 roky, najprv som si myslel, že robím správnu vec tým, že kontaktujem kúzelníka, ale veľmi milujem svojho manžela a nebudem sa ho vzdávať za nič na tomto svete. Rozhodol som sa kontaktovať c prostredníctvom jeho e-mailovej adresy, ktorú som našiel na niekoľkých správach svedkov online, a povedal som mu o svojej situácii, zasmial sa a povedal mi, že môj manžel sa mi vráti v nasledujúcich 48 hodinách. Cítil som, že sa to najskôr nestane Doktor Isikolo, manžel, ktorý ma volal, a bol taký natoľko, že ma nechal späť viac ako čokoľvek iné na Zemi. , Cítim sa tak šťastný, že sa môžem o tomto svedectve podeliť, pretože s jeho prácou nebolo spojené žiadne negatívne konanie. Jeho práca bola plynulá a rýchla. Ďakujem doktorovi Isikolovi za to, že mi vrátil šťastie. Vo svojom živote prisahám, že doktor Isikolo je človek, ktorému dôverujú a berú vaše problémy. Môžete ho kontaktovať na jeho e-maile: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Dobrý deň, som tu, aby som šíril túto dobrú správu do celého sveta o tom, ako som sa vrátil zo svojej bývalej lásky. Šialil som sa, keď ma moja láska minulý mesiac nechala na ďalšie dievča, ale keď stretnem priateľa, ktorý ma predstavil DR ISIKOLO, veľkému poslovi orákla, ktorý slúži, rozprával som svoj problém DR ISIKOLO o tom, ako moja bývalá láska odišla a tiež, ako som potreboval získať prácu vo veľmi veľkej spoločnosti. Povedal mi iba, že som prišiel na správne miesto, keby som dostal svoju srdcovú túžbu bez akýchkoľvek vedľajších účinkov. Povedal mi, čo musím urobiť, potom, čo sa to stalo. V nasledujúcich 2 dňoch ma moja láska zavolala na telefón a prepáčila, že som pred tým žila predtým a tiež v nasledujúcom týždni potom, čo ma moja láska zavolala prosil som o odpustenie, bol som pozvaný na pohovor v mojej požadovanej spoločnosti, kde som musel pracovať ako konateľ. Som tak šťastný a ohromený, že to musím povedať celému svetu, aby som kontaktoval DR ISIKOLO na nasledujúcej e-mailovej adrese isikolosolutionhome@gmail.com a vyriešil všetky vaše problémy .. Žiadny problém nie je príliš veľký na to, aby ho vyriešil ..Kontakt priamo na izikolosolutionhome@gmail.com alebo na jeho WhatsApp: +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. DR ISIKOLO to pre mňa urobila znova po tom, ako pomohla žene vrátiť jej manžela späť. Chcem dať svetu vedieť o DR ISIKOLO, Veľkom kúzle, ktoré mi prinieslo moju bývalú manželku, keď som si myslel, že sa stratila všetka nádej. DR ISIKOLO použil svoje silné kúzlo na úsmev na tvári tým, že priviedol späť moju ženu so svojím kúzlom, najskôr som si myslel, že snívam, keď sa moja žena vrátila ku mne na kolenách a prosila ma, aby som jej odpustil a prijal ju späť a dokonca Od tej doby ma miluje viac, ako som kedy čakal, a preto som si dal svoj sľub, že dám o svete vedieť o DR ISIKOLO, pretože je to skvelý človek. Jediné, čo som urobil, bolo, aby som mu vyhovel a pomohol mi a výsledok som dostal do 48 hodín, čo ma dodnes ohromuje. Máte problémy vo svojom vzťahu? Rozišiel sa váš partner s vami a stále ho milujete a chcete ho späť? Máte problém s financiami? alebo potrebujete pomoc akéhokoľvek druhu, obráťte sa na DR ISIKOLO ešte dnes, pretože vám dávam 100% záruku, že vám pomôže, tak ako mi pomáhal. E-mailová adresa DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ahoj. Som tu, aby som propagoval prácu môjho otca. Pomáhal mi v živote, duchovnom otcovi, ktorý sa stará a lieči Boh. Volá sa Dr. OSUNOGIE (veľmajstri), žijúci v štáte @ Osun. Môže vám veľmi pomôcť a neprestanem o ňom hovoriť, pretože je pre mňa úžasným otcom. Je veľmi silný, je to skvelý muž s prorockým slovom, špecializuje sa tiež na všetky druhy kúziel, ako napríklad: Ak chcete svojho bývalého manžela alebo bývalú manželku späť, ak máte vždy zlé sny, chcete byť povýšený v kancelárii, ak chceš dieťa, chceš byť bohatý s ľudskou obeťou alebo bez nej, chce si navždy spojiť svojho manžela / manželku s tvojou manželkou, ak nedokážeš uspokojiť svoju túžbu po sexe kvôli nízkej reakcii, ak Vaša menštruácia odmietne vyjsť deň, kedy má prísť alebo prepadnúť, ak vaša práca odmietne zaplatiť plat, ľudia, ktorí vám dlhujú ?. vyriešiť problém s pozemkami a dostať ho späť, Nechajte ľudí poslúchať moje slová a splniť moje želanie, ak ste už roky boli v zahraničí bez víza alebo bolo vaše vízum zadržané alebo oneskorené, veľa ľudí úspešne pracuje na tomto mužovi. (osunogie@gmail.com) Vyskúšajte a VAŠE problémy sa stanú svedectvom.

    OdpovedaťOdstrániť

  24. Dobrý deň všetci, volám sa Alicia, som tu, aby som šíril túto dobrú správu do celého sveta o tom, ako som dostal svojho bývalého manžela späť. Všetko sa začalo, keď ma môj manžel podviedol s inou ženou, ktorá mu nevedela, že žena je čarodejnica, tá žena vydáva kúzlo na môjho manžela, vďaka ktorému môj manžel zmenil svoje pocity voči mne a deťom a zlomil naše šesťročné manželstvo. Bola som zmätená a zdôraznená kvôli bolesti, že som slobodná matka, tak som zavolala kamarátke a vysvetlila mi svoje manželské výzvy, ktoré mi povedala, a prikázala mi, aby ma kontaktovala s týmto veľkým mocným kúzelníkom menom Dr. OSUNOGIE, hlavným dôvodom, prečo inštruoval ma, aby som sa spojil s Dr. OSUNOGIE bolo, pretože v poslednej dobe si na internete prečítala niektoré svedectvá, ktoré niektorí ľudia napísali o silnom kúzelníkovi Dr. OSUNOGIE a bola som tak potešená a rozhodol som sa požiadať o pomoc od neho, čo urobil dokonale Práca obsadením kúzla na môjho manžela a využitie právomocí inej ženy, ktorá ho prinútila vrátiť sa ku mne a prosiť o odpustenie. Neprestanem zverejňovať svoje meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú robí. Všetkým, ktorí majú manželský problém, problémy s rozvodom, stratou milenca alebo s akýmikoľvek problémami súvisiacimi so vzťahom, môžete kontaktovať Dr. OSUNOGIE mocného naliehavého kúzla pomocou podrobností uvedených nižšie (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ahoj všetci, ktorých som v minulosti bojoval s manželom, čo viedlo k rozvodu s mojím prvým manželom. Potom, čo som sa s mojím bývalým manželom rozviedla, mala som ďalšiu šancu sa znova oženiť a iba 2 roky môjho druhého manželstva došlo k ďalšiemu rozvodu, ktorý ma takmer emočne zabil. Zostal som ďalšie dva roky slobodný a slobodná matka. Úprimne povedané, nebol som veľmi šťastný, pretože každá žena potrebuje muža v živote, bolo chvíle, keď som videl svoju prvú fotografiu manželov a uvedomil som si, ako veľmi ho milujem a že mi ho chýbal. Snažil som sa k nemu dostať, ale bolo mi povedané, že pokračoval vo svojom živote a možno už nikdy nebudeme spolu. Toho večného plaču som plakal, keď som si myslel, že som stratil muža, pre ktorého som toľko lásky. Požiadal som o radu, čo mám robiť, a môj priateľ mi dal kontakt s Dr. Mohammedom Templeom Templeom, konzultoval som s ním a jeho najlepšími silami mi pomohol s Reunion Marriage Love Spell, aby som vrátil môjho bývalého manžela späť pre mňa, len za 6 dní som mal očarujúce modlitby za duchovné stretnutie s Dr. Mohammedom všetko, čo sa v mojom živote obracia k dobrému, teraz šťastne žijem so svojím prvým manželom a vyriešim problémy s rozvodom. s pomocou Dr. Mohammeda, jeho muža múdrosti a starostlivosti. Ďakujem a vážim si všetku pomoc, ktorú si mi dal, aby si môj bývalý manžel znova vstúpil do môjho života. Dnes svedčím o tom, že doktor Mohammed je silný, že dokáže vyriešiť všetky problémy v zlomenom vzťahu s láskou a znova ho kontaktovať, aby vyriešil akýkoľvek problém so vzťahom. E-mail .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp +2348134493948

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Veľký duchovný liečiteľ Dr. WONDERS a kúzla, ktorý môže vyriešiť vaše problémy a problémy. "Hádam kúzla". S pomocou mojich duchovných síl sa moje kúzlo odovzdáva jedinečným spôsobom, aby som pomohol pri riešení vašich problémov. Ak ste boli sklamaní inými kúzelníkmi a liečiteľmi, ktorí vám nedokázali poskytnúť výsledky, ktoré vám sľúbili, a ste zaseknutí bez možnosti šťastia. Nikdy nie je príliš neskoro na vyriešenie vašich problémov, je čas na zmenu v živote k lepšiemu a nielen sa posaďte a myslím si, že vaša najhoršia situácia sa nemôže zmeniť k lepšiemu, pretože BOH pomáha tým, ktorí si pomáhajú, sa môže podrobiť mi vaše údaje môžem byť v pozícii, aby vám pomohol von. Pošlite mi e-mail na adresu (greatwonders355@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť


  27. 55YRS EXPERIENCED INTERNATIONAL Dr GREAT WONDERS SPIRITUAL HERBALIST HEALER & SPELL CASTER

    *I BRING BACK LOST LOVERS IN 24hrs.

    *REMOTE CONTROL OVER LOVERS.

    *WITCHCRAFT/ BAD LUCK REMOVER.

    *WIN CONTRACTS OR TENDERS.

    * TAMPON FOR WOMEN TIGHTNESS & SWEETNESS.

    * 5 IN 1 PENIS COMBO FOR ENLARGEMENT & POWER.

    *ALL TYPES OF SPELL CASTING & VOODOO WORKER.

    * BLACK MAGIC EXPERT & CURSE DESTROYER.

    *PROMOTION & BETTER PAY.

    *GET LUCK FROM FORE FATHERS, BRING YOUR LOVED ONES CLOSER TO YOU, WE CHASE EVIL SPIRITS, WE DO HOME PROTECTIONS, FINANCIAL PROBLEMS.

    * DELAYED PACKAGES, PENSION OR ACCIDENTAL FUNDS, COME NOW!!

    * IS YOUR HEALER TAKING LONG TO SOLVE YOUR PROBLEMS? THIS IS YOUR CHANCE TO BE HELPED QUICKLY.

    *GET RIDE OF ANY WITCHCRAFT, BAD LUCK & CURSES.

    * EXPERT IN DISTANCE HEALING.

    *COURT CASES EVEN IF ONE IS CONVICTED[IF THERE'S A CHANCE OF APPEALING]

    *UNFINISHED JOBS BY OTHER DOCTORS-IF NOT SATISFIED-COME TO ME.

    *ARE YOU BEING FORCED INTO A DIVORCE?

    *HEALERS WHO NEEDS MORE POWERS TO HEAL THEIR

    * DO YOU WANT TO HAVE CHILDREN OF YOUR CHOICE?

    *DO YOU WANT QUICK MARRIAGE PROPOSAL?

    *HIRE SHORT BOYS TO GIVE YOU RICHNESS IN 1 WEEK.

    *BUY AMAYEMBE [ANCESTRAL SPIRITS] TO MAKE YOU RICH.

    * INSTANT MONEY RAIN MAKER SPELLS.

    AND MANY MORE...(greatwonders355@gmail.com)

    DON'T QUIT WHAT YOU DO IS WHAT TURNS FAILURE INTO SUCCESS.

    OUR SERVICES ARE 100% GUARANTEED & CONFIDENTIA






















    55YRS SKÚSENOSTI MEDZINÁRODNÉHO Dr.

    * Vrátim stratené milenky do 24 hodín.

    * DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE NAD MIMOSŤ.

    * ODSTRÁNENIE BEZ ZADARMO / ZLATÝCH ŠŤASTÍ.

    * VYHRAJTE ZMLUVY ALEBO SÚŤAŽE.

    * TAMPON PRE ŽENSKÚ TESNOSŤ A SPOKOJNOSŤ.

    * 5 V 1 PENIS COMBO PRE ROZŠÍRENIE A VÝKON.

    * VŠETKY TYPY PORÚCHANIA A PRACOVNÍKOV VOODOO.

    * BLACK MAGIC EXPERT & CURSE DESTROYER.

    * PODPORA A LEPŠIA PLATBA.

    * ZÍSKAJTE ŠŤASTIE Z FORTÉHO OTCA, PRIPOJTE SA S VÁMI, KTORÝM SA MÁTE ZVYŠOVANÉ, VYDÁVÁME ZLÉ DUCHY, DOMÁME SA OCHRANY DOMOV, FINANČNÉ PROBLÉMY.

    * ZLOŽENÉ BALÍKY, PENZIÓNY ALEBO NÁHODNÉ FONDY, PRIPRAVUJTE TERAZ !!

    * VAŠE ZDRAVOTNÍCKA POMÔCKA DOSTAŤ RIEŠENIE PROBLÉMOV? Toto je vaša šanca, že vám bude potrebné pomôcť rýchlo.

    * ZÍSKAJTE AKÉKOĽVEK BEZPLATNÉ, ZLATÉ ŠŤASTKY A KURZY.

    * ODBORNÉ VO VZDELÁVANÍ VZDELÁVANIA.

    * PRÍPADY DVORA, KTORÉ SÚ KAŽDÉ ZMENENÉ [AK JE MOŽNÁ ODVOLANIE]

    * DOKONČENÉ ZAMESTNANOSTI OSTATNÝCH LEKÁROV, POKIAĽ MÁ NEDOSTATOČNE PRIPRAVENÉ.

    * VYŤAHUJETE SA DO DIVORCE?

    * ZDRAVOTNÍCI, KTORÍ POTREBUJÚ VIAC PRÁVOMOCI JEHO ZDRAVOTNÍCTVO

    * CHCETE MAŤ DETI VÁŠHO VOĽBY?

    * CHCETE NAVRHOVAŤ RÝCHLY ROZHODCOV?

    * VYDÁVAJÚ KRÁTKE CHLAPCE, KTORÉ ZAČÍNA RICHNESS ZA 1 TÝŽDEŇ.

    * KÚPIŤ AMAYEMBE [DUŠEVNÉ DUCHY], KTORÉ MAJÚ RICH.

    * OKAMŽITÉ PENIAZE NA VÝROBU PENIAZE.

    A VIAC VIAC ... (greatwonders355@gmail.com)

    NEPRESÁVAJTE, ČO ROBÍTE, ČO PORUCHU POMOCOU DO ÚSPECHU.

    NAŠE SLUŽBY SÚ 100% ZÁRUČNÉ A DÔVERNÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Píšem tento článok, aby som ocenil dobrú prácu DR OSUNOGIE, ktorá mi nedávno pomohla priviesť späť moju manželku, ktorá ma opustila pre iného muža bez dôvodu za posledné 3 roky. Potom, čo videla na internete miesto ženy, svedčiace o tom, ako jej pomohla Dr. OSUNOGIE. Tiež som sa rozhodol kontaktovať ho o pomoc, pretože všetko, čo som chcel, bolo, aby som dostal svoju ženu, šťastie a uistil sa, že moje dieťa vyrastie so svojou matkou. Dnes som šťastný, že mi pomohol a môžem hrdo povedať, že moja manželka je teraz so mnou znova a teraz je do mňa zamilovaná ako nikdy predtým. Potrebujete pomoc vo svojom vzťahu, ako je návrat vášho muža, manželky, priateľa, priateľky, výhry v lotériách, bylinné liečenie choroby alebo podpora zamestnania E.T.C. Diváci, ktorí čítajú môj príspevok, ktorý potrebuje pomoc Dr. OSUNOGIE, by ho mali teraz kontaktovať na svojom e-maile: (osunogie@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Som MRS COLLINS, zo slovenčiny, sľubujem, že budem zdieľať toto svedectvo po celom svete, keď sa môj manžel vráti späť ku mne, a dnes so všetkou úctou chcem poďakovať spoločnosti DR WONDERS za to, že do môjho vzťahu a mojej rodiny priniesla radosť a šťastie. Chcem vás všetkých informovať, že existuje kúzlo, ktoré je skutočné a skutočné. Nikdy som neveril v nič z týchto vecí, až kým som svojho manžela nespustil, potreboval som pomoc, kým som nenašiel veľkého kúzla, ktorý pre mňa vrhol milostné kúzlo a ubezpečil ma, že svojho manžela dostanem za dva dni po kúzlo bolo obsadené. O tri dni neskôr zazvonil môj telefón, a tak šokovane, bol to môj manžel, ktorý ma nezavolal posledných 6 mesiacov, ospravedlnil sa za zlomenie srdca a povedal mi, že je pripravený byť mojou chrbtovou kosťou až zvyšok jeho života so mnou. DR WONDERS ho prepustil, aby zistil, ako veľmi ho milujem a ako ho chcem. Keď práve teraz píšem toto svedectvo, som najšťastnejšia žena na svete a ja a môj manžel žijeme šťastný život a naša láska je teraz silnejšia ako to, čo bolo ešte pred naším rozpadom. Preto som sľúbil zdieľať svoje svedectvo po celom vesmíre. Všetky poďakovanie patrí DR WONDERS za nadmernú prácu, ktorú pre mňa vykonal. Prosím, bratia a sestry, ak prechádzate nejakým problémom, kontaktujte tohto veľkého magazínu sspell
    prostredníctvom jeho e-mailu ( greatwonders355@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Môj manžel sa so mnou rozišiel pred 8 mesiacmi a prinútil ma podpísať rozvodové dokumenty a ja som bol úplne zlomený. A nemohol som sa emocionálne vrátiť do žiadnej podoby. Ďakujem Bohu za toto úžasné a brilantné kúzlo, ktoré prišlo na moju záchranu. Wow! Toto kúzlo kolieska mi veľmi pomohlo. DR WONDERS mi zaručil urgentné obsadenie kúziel 24 hodín, z čoho som to prijal. Šokujúce! tento mesiac, 1. mája 2020, ma manžel zavolal späť s mnohými ospravedlneniami po 48 hodinách, čo ma ubezpečil, a urobil všetko, čo bolo v jeho silách, aby stiahol rozvodové dokumenty, ktoré predtým prebiehali s mocou tohto zázračného pracovníka s pôsobením kúziel. Môj bývalý manžel sa ku mne vrátil a bol milostivý za všetko, čo urobil. Teraz je môj život vyrovnaný a som opäť šťastný. Mockrát vám ďakujem DR WONDERS za vaše silné kúzla. výrazy nepostačujú na poďakovanie. Pošlite e-mail DR WONDERS teraz pre svoje urgentné milostné kúzlo. (greatwonders355@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Zobudím sa každý deň s úsmevom na tvári a chválim tohto mocného kúzla, ktoré sa volá Dr Isikolo a ktorý mi urobil veľkú láskavosť tým, že zachránil môj vzťah pred rozpadom. Kedysi som si myslel, že mám perfektný vzťah, až keď sa môj milenec začal vracať domov neskoro a každý deň mi dáva rôzne výhovorky, potom som sa rozhodol, že ho budem pozorne sledovať, a potom zistím, že mal pomer s iným dievčaťom. Bol som zlomený srdce, pretože som mu tak veľmi dôveroval a vedel som, že má tajný vzťah, bolí ma veľa a viac mi venoval pozornosť alebo mi prejavoval lásku. Predtým, ako som to zdvihol, nechal ma pre dievča a ja som bol v hlbokej neporiadku, stratil ho na inú ženu. Ďakujem všetkým tým, ktorí umiestnili kontaktné informácie Dr Isikola na internet, pretože vďaka tomu som bol schopný kontaktovať doktora Isikola a pomohol mi získať ho späť za 48 hodín a dnes sa môj vzťah obnovil s láskou a viac romantiky ako nikdy predtým. Ak ste v akomkoľvek vzťahu alebo manželskom strese, urobím vám láskavosť vynechaním kontaktných informácií Dr Isikola, ktoré sú prostredníctvom e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com alebo môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť

  32. Som Brian Donald a toto je moje svedectvo. 18. septembra 2018 to moja priateľka Maggie označila za ukončenie nášho šesťročného vzťahu. bolo to úbohé, snažil som sa ju upokojiť, ale trvala na rozchode, pretože v Sydney stretla iného milého chlapa. bolesť bola príliš veľká na to, aby som to zniesol, tak som išiel online hľadať pomoc, potom som videl blog o tomto mocnom kúzelníkovi s názvom Dr.OSUNOGIE. Čítal som o ňom veľa svedectiev, ale nebol som si istý, či mi môže pomôcť, pretože som žil v Austrálii, ale rozhodol som sa ho skúsiť. Zaslal som mu e-mailom všetko o mojom probléme vo vzťahu a o mojom strachu z diaľky, ubezpečil ma, aby som sa nebál toho, že vzdialenosť nie je prekážkou a že fúka vietor, takže moja pomoc ma nájde do 24 hodín. Verím mu jeho slovami okamžite a postupoval podľa jeho pokynov. Ihneď po 24 hodinách odlievania kúzla, keď ma poučil, sa moja priateľka, ktorá ma nechala byť s iným mužom, vrátila domov a začala ma prosiť o odpustenie. Bol som šokovaný, prekvapený a ohromený a bol som ako "páni", fungovalo to ako kúzlo. To je dôvod, prečo som sa rozhodol zdieľať toto moje úžasné svedectvo s celým svetom, aby som sa spojil s týmto svetovým tajným kúzelníkom, ktorý sa volá Dr.OSUNOGIE, ohľadne akýchkoľvek problémov alebo rozpadu prostredníctvom jeho e-mailu: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Moje meno je Nazley, som veľmi vďačný Dr.OSUNOGIE za skvelú prácu, ktorú vykonal pre mňa a moju rodinu. Bol som ženatý 19 rokov, kým neprišla žena a zničila moje manželstvo a moju rodinu. Posledných pár rokov bolo pre mňa smutné bez môjho manžela. Som veľmi vďačný a vďačný Dr.OSUNOGIE. od tej doby, čo robil prácu pre mňa, sa môj manžel vrátil ku mne a našim deťom a požiadal nás, aby sme mu odpustili. Pred prácou Dr.OSUNOGIE ma môj manžel nenávidel. Predtým, ako sa môj manžel vrátil, bol som veľmi dole, frustrovaný a osamelý. Druhá žena bola vždy v ceste. Dr.OSUNOGIE mi odhalila, že táto žena chránila môjho manžela a dokonca spôsobovala, že som chorý. Našiel som Dr.OSUNOGIE na odporúčanie priateľa. Spočiatku som si nebol istý, pretože som pochyboval o kúzle. Tá dáma, ktorá kúzla na môjho manžela, mala držať len pre seba. 2 dni potom, čo Dr.OSUNOGIE obsadil svoje kúzlo, bol môj manžel so mnou. Môj manžel mi hovorí a každý deň mi ukazuje, ako veľmi ma miluje, a to všetko vďaka Dr.OSUNOGIE. Dokonca máme veľký peňažný úspech. Môj život, o ktorom som si myslel, že je za nami, je šťastný život s manželom a našimi deťmi. Prosím, ak máte veľké problémy, ako som mal alebo sa rozviedol, okamžite kontaktujte Dr.OSUNOGIE. Navždy zmení váš život a najlepšie je, že jeho práca nikomu neublíži. Ihneď ho kontaktujte prostredníctvom jeho e-mailu: (osunogie@gmail.com), kontaktujte ho teraz a vaše problémy budú vyriešené naveky. Ďakujem za skvelú prácu Dr.OSUNOGIE

    OdpovedaťOdstrániť

  34. Som MRS COLLINS, zo slovenčiny, sľubujem, že budem zdieľať toto svedectvo po celom svete, keď sa môj manžel vráti späť ku mne, a dnes so všetkou úctou chcem poďakovať DR OSUNOGIE za to, že do môjho vzťahu a mojej rodiny priniesol radosť a šťastie. Chcem vás všetkých informovať, že existuje kúzlo, ktoré je skutočné a skutočné. Nikdy som neveril v nič z týchto vecí, až kým som svojho manžela nespustil. Potreboval som pomoc, kým som nenašiel veľkého kúzla, ktorý pre mňa vrhol láskavé kúzlo, a ubezpečil ma, že svojho manžela dostanem späť za dva dni po kúzlo bolo obsadené. O tri dni neskôr zazvonil môj telefón, a tak šokovane, bol to môj manžel, ktorý ma nezavolal posledných 6 mesiacov, ospravedlnil sa za zlomenie srdca a povedal mi, že je pripravený byť mojou chrbtovou kosťou až zvyšok jeho života so mnou. DR OSUNOGIE ho prepustil, aby vedel, ako veľmi ho milujem a chcem. Keď práve teraz píšem toto svedectvo, som najšťastnejšou ženou na svete a ja a môj manžel žijeme šťastný život a naša láska je teraz silnejšia ako to, čo bolo ešte pred naším rozpadom. Preto som sľúbil zdieľať svoje svedectvo po celom vesmíre. Ďakujem DR OSUNOGIE za nadmernú prácu, ktorú pre mňa vykonal. Prosím, bratia a sestry, ak prechádzate nejaký problém, obráťte sa na tohto veľkého magazínu sspell
    prostredníctvom jeho e-mailu osunogie@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

  35. moje meno amedio a toto je moje svedectvo. 18. septembra 2017 to moja priateľka Maggie označila za ukončenie nášho šesťročného vzťahu. bolo to úbohé, snažil som sa ju upokojiť, ale trvala na rozchode, pretože v Sydney stretla iného milého chlapa. bolesť bola príliš veľká na to, aby som to zniesol, tak som išiel online hľadať pomoc, potom som uvidel blog o tomto mocnom kúzelníkovi s názvom Dr. OSUNOGIE. Čítal som o ňom veľa svedectiev, ale nebol som si istý, či mi môže pomôcť, pretože som žil v Austrálii, ale rozhodol som sa ho skúsiť. Zaslal som mu e-mailom všetko o svojom probléme vo vzťahu a mojom strachu z diaľky, ubezpečil ma, aby som sa nebál toho, že vzdialenosť nie je prekážkou a že fúka vietor, takže moja pomoc ma nájde do 24 hodín. Ihneď mu veril svojimi slovami a postupoval podľa jeho pokynov. Ihneď po 24 hodinách odlievania kúzla, keď mi dal pokyn, sa moja priateľka, ktorá ma nechala byť s iným mužom, vrátila domov a začala ma prosiť o odpustenie. Bol som šokovaný, prekvapený a ohromený a bol som ako "páni", fungovalo to ako kúzlo. To je dôvod, prečo som sa rozhodol zdieľať toto moje úžasné svedectvo s celým svetom, aby som sa spojil s týmto svetovým tajným kúzelníkom, ktorý sa volá Dr.OSUNOGIE, ohľadne akýchkoľvek problémov alebo rozpadov prostredníctvom jeho e-mailu :( osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  36. ŽIADOSTI O NEDOSTATOČNÉ ÚVERY, KTORÉ POMOCI VÁM ALEBO RODINNÝM ĽUDOM?

    Potrebujete poskytnúť osobné obchodné pôžičky?
    konsolidácia dlhu, domáce zlepšenie Úver ?,
    Pôžička Na začatie nového podnikania.
    Úvery na autá, hypotekárne úvery Obchodné pôžičky?
    Medzinárodné pôžičky Osobné pôžičky?
    Požiadajte o pôžičku od 3 000 000 do 10 000 000 USD
    bez zabezpečenia
    nízka úroková sadzba až 3%
    E-mail: challotloan@gmail.com
    Whatsapp: +1 (301) 329-5298

    OdpovedaťOdstrániť
  37. ŽIADOSTI O NEDOSTATOČNÉ ÚVERY, KTORÉ POMOCI VÁM ALEBO RODINNÝM ĽUDOM?

    Potrebujete poskytnúť osobné obchodné pôžičky?
    konsolidácia dlhu, domáce zlepšenie Úver ?,
    Pôžička Na začatie nového podnikania.
    Úvery na autá, hypotekárne úvery Obchodné pôžičky?
    Medzinárodné pôžičky Osobné pôžičky?
    Požiadajte o pôžičku od 3 000 000 do 10 000 000 USD
    bez zabezpečenia
    nízka úroková sadzba až 3%
    E-mail: challotloan@gmail.com
    Whatsapp: +1 (301) 329-5298

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Moje meno je Mária, oženil som sa s manželom viac ako 5 rokov a my sme spolu šťastne žili s našimi dvoma deťmi, kým môj milý a starostlivý manžel necestoval na služobnú cestu do Talianska; kde stretol túto dámu, Casanna. Odvtedy sa môj manžel zmenil. Nenávidí mňa a naše nevinné deti s vášňou a už sa o nás už nikdy nestará. Takže keď sa môj manžel vrátil zo svojej cesty pred niekoľkými mesiacmi, povedal, že nechce, aby ma a naše deti znovu videli v našom manželskom dome. V noci nás vyhnal z domu a neskôr sa vrátil do Talianska,
    Ja a moje deti som bol takmer na ulici frustrovaný, prosil som dať jedlo na stôl. V tomto procese som narazil na priateľa, ktorý mi povedal o tomto veľkom mužovi menom Dr. OSUNOGIE, najskôr som sa bál, ale keď som premýšľal o tom, deti prechádzali, privolal som odvahu a okamžite som ho kontaktoval a po niekoľkých hodinách odpovedal. Vysvetlil som mu svoju situáciu a povedal, že mi pomôže a povedal mi, čo mám robiť, a urobil to, čo odo mňa požadoval. Požiadal ma, aby som zostal v pokoji 7 dní a aby sa môj manžel vrátil ku mne do siedmich hodín, môj manžel ma zavolá ... A naozaj, keď to bola siedma hodina podľa Dr. Dr OSUNOGIE. Manžel ma zavolal a začal ma prosiť a hovoril, že mu bolo ľúto, že mi poslal kľúč od domu cez svojho priateľa a že sa v najbližších dvoch dňoch vráti domov. Podľa Dr. OSUNOGIE sa môj manžel vrátil ku mne. Takto dostanem svoju rodinu späť po dlhom rozchode s cudzou dámou. So všetkou pomocou, ktorú mi poskytla Dr. Dr. OSUNOGIE pre mňa, som si povedal, že toto svedectvo si nebudem uchovávať len pre seba, pretože viem, že existuje veľa ľudí, ako som ja, ktorí čelia mnohým problémom a potrebujú rovnakú pomoc. Môžete mu tiež priniesť svoje problémy bez ohľadu na to, čo skončí. môžete ho kontaktovať na jeho e-maile (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť, keď ma opustil a naše 2 deti pre inú ženu.

    Po ôsmich rokoch manželstva sme sa s manželom dostali do jedného boja alebo do druhého, pretože som mal nočné mory duchovného sexu, ktoré ma nútili nenávidieť sex s manželom, až kým ma konečne neopustil a nepresťahoval sa do Kalifornie, aby som bol s inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca.

    Snažil som sa byť silný len pre deti, ale nedokázal som zvládnuť bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti, pretože som bol naozaj zamilovaný do svojho manžela.

    Deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na svedectvo doktora Obudua, ktorý môže pomôcť získať rýchly návrat späť a tiež liečiť nočné mory. skúsil ho. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť, aby som zastavil svoju nočnú moru, potom mi vráti manžela a on ma už nikdy neopustí, pretože začneme znova sex, urobil som to, potom urobil ( Láska kúzla) pre mňa. O 48 hodín ma zavolal môj manžel a povedal mi, že mu a deťom tak veľmi chýba.

    To bol koniec mojej osamelej noci a škodlivého srdca až do dnešného dňa.

    Ďakujem vám, doktor Obudu, ak to čítate a potrebujete, aby sa váš Ex späť alebo váš manžel presťahoval do inej ženy, už neplakajte, kontaktujte tohto mocného kúzla a teraz máte problémy.

    Jeho kontakty sú:

    obuduyang@gmail.com alebo WhatsApp: +1 503-773-9114 ... Veľa šťastia pri získaní šťastia späť

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Pomôžte mi osláviť doktora Isikola za jeho veľkú pomoc. Som jedným z tých ľudí, ktorí povedali, že nikdy nezavolám psychológa alebo kúzelníka alebo čokoľvek, aby mi pomohol pri riešení mojich problémov - najmenej zo všetkých problémov s láskou, ale dosiahol som bod, v ktorom som vedel, že potrebujem nejaké vedenie, a ja som tak rád, že som našiel tohto muža menom Dr. Isikolo. Keď som skoro stratil Davida v jednom z našich hlúpych bojov a neustálych dohadov (rozišiel sa so mnou), myslel som, že som stratil všetko. plačem celý deň a myslím si, že sa ku mne už nikdy nevráti. Čítal som toľko svedectiev o láskavom kúzle Dr. Isikola, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť. Rýchlo mu pošlem e-mail. a tiež získať späť môjho manžela s jeho láskavým kúzlom. A keď som bol v najväčšej zúfalstve, nevyužil ma. Vykonali ste veľmi dobrú službu pre osobu v skutočnej núdzi. Neviem, ako ste to urobili alebo ako funguje táto mágia, ale všetko, čo viem, je, že IT PRÁCA a môj muž sa mi vrátili späť za 48 hodín, keď mi to sľúbil !! David, môj manžel a ja sme šťastne späť spolu a ja budem vždy vďačný doktorovi Isikolovi. e-mail mu pre akúkoľvek pomoc je veľmi schopný a spoľahlivý pre pomoc (isikolosolutionhome@gmail.com) alebo môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Volám sa Zoe Anderson a som z Kostariky. Skoro som si vzal život kvôli manželovi, ktorý ma opustil a prestal mi telefonovať, odpovedal na moje maily a moje správy. Povedal, že mi už neverí a odišiel s inou ženou, snažil som sa ho presvedčiť a prosiť ho, ale heke, doktor Uzor, stále existuje, povedal som mu, že budem informovať svet svojím vlastným spôsobom, a preto robím toto teraz. Ak niekto tu potrebuje nejakú pomoc, so všetkou úprimnosťou, kontaktujte dnes Dr. Uzor na chatu WhatsApp: +278 by mi neveril alebo neodpovedal, kým nebudeme bojovať a rozbijú sa 9 mesiacov, potom som si uvedomil, že bez neho nemôžem žiť, pretože o láske, ktorú k nemu mám. Snažil som sa všetko možné, aby som ho dostal späť, ale nepracoval pre mňa, niektorí falošní kúzelníci ma obťažovali a odišli so svojimi peniazmi, kým som narazil na muža menom Dr Uzor v novinách, pomohol mi obsadiť kúzlo a hľa, môj manžel vrátil sa po 24 hodinách a prosil ma o odpustenie. Bol som tak prekvapený, že kúzlo koliesko li43290018. alebo e-mail: uzorsolutioncenter@gmail.com. Je príliš silný.

    OdpovedaťOdstrániť


  43. Viac tu: http://m.jezis-kristus-varovanie.webnode.sk/zivot-duchu-posolstiev/discussioncbm_319843/500/#formErrorMark695976271

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť, keď ma opustil a naše 2 deti pre inú ženu.

    Po ôsmich rokoch manželstva sme sa s manželom dostali do jedného boja alebo do druhého, pretože som mal nočné mory duchovného sexu, ktoré ma nútili nenávidieť sex s manželom, až kým ma konečne neopustil a nepresťahoval sa do Kalifornie, aby som bol s inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca.

    Snažil som sa byť silný len pre deti, ale nedokázal som zvládnuť bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti, pretože som bol naozaj zamilovaný do svojho manžela.

    Deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na svedectvo doktora Obudua, ktorý môže pomôcť získať rýchly návrat späť a tiež liečiť nočné mory. skúsil ho. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť, aby som zastavil svoju nočnú moru, potom mi vráti manžela a on ma už nikdy neopustí, pretože začneme znova sex, urobil som to, potom urobil ( Láska kúzla) pre mňa. O 48 hodín ma zavolal môj manžel a povedal mi, že mu a deťom tak veľmi chýba.

    To bol koniec mojej osamelej noci a škodlivého srdca až do dnešného dňa.

    Ďakujem vám, doktor Obudu, ak to čítate a potrebujete, aby sa váš Ex späť alebo váš manžel presťahoval do inej ženy, už neplakajte, kontaktujte tohto mocného kúzla a teraz máte problémy.

    Jeho kontakty sú:

    obuduyang@gmail.com alebo WhatsApp: +1 503-773-9114 ... Veľa šťastia pri získaní šťastia späť

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Môj milenec sa rozišiel so mnou, viem, že to bola moja vina, ktorá ho prinútila rozobrať sa so mnou, chytil ma, rozprával sa o ňom, bol tam chlapec, ktorého volám, môj priateľ ma ťahal a mal sex so mnou, potom môj milenec nás chytil, potom rozišiel sa so mnou, veľmi ho milujem, celé dni, mesiace a mesiace ma potešilo, že ma nesúhlasil, čítal som online, ako získať späť svojho milenca, potom som narazil a článok o tom, ako sa žena vrátila späť jej manžel, ktorý sa s ňou rozvádza, povedala, že doktorka Lomi jej pomohla urobiť nejaké modlitby a jej manžel je späť k nej, potom sa obrátim na doktorku Lomi a vysvetlí, čo sa stalo, potom mi pomohol urobiť nejaké modlitby a môj milenec sa vrátil prosiac ma, že on bolo mi ľúto, že ma stále miluje, a dnes sme späť spolu a sľubujem, že sa s ním nikdy nebudem rozprávať, a dnes sme obaja šťastní, ak potrebujete aj doktora Lomi ho, ktorý mu pomôže kontaktovať ho na čísle Line of WhatsApp; +2349034287285 môžete mu tiež poslať e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com o pomoc.

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestávam myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Moja žena a ja sme manželia posledných 15 rokov a máme krásnu 12-ročnú dcéru. Počas celej doby to bola milostná aféra a naozaj nemám nikoho na svete viac ako ju milujem.

    Na začiatku sme mali ťažký život s finančnými problémami, ale teraz ich prekonávame a vlastne žijeme veľmi pohodlným životom za posledných približne 5 rokov. Spoločne trávime veľa času a až do roku sme mali naozaj nulové problémy.

    Vlani v júli sme išli na víkend na hotel a keď sme sa vrátili, moja žena sa priznala, že plačem, že začala fajčiť. Reagoval som veľmi zle (teraz si to uvedomujem) a snažil som sa ju donútiť odísť, vždy preto, že mi to záleží. Minulý rok sme mali 6 incidentov, pri ktorých boli veľké zápasy vždy z rovnakého dôvodu. Pretože nefajčila v dome, fajčila v práci. Cez víkendy navštevovala priateľku, ktorá žije vedľa nášho domu, kam chodila pol hodiny, fajčiť.

    Naše víkendy sa zdôraznili kvôli svojmu novému zvyku a pred mesiacom vyzdvihla svoje veci, prenajala si byt a presťahovala sa tam. Bol som vonku s mojou dcérou, keď sa to stalo a keď som sa vrátil domov a videl som jej veci zmiznuté, v podstate som sa zrútil. Po dobu 2 až 3 týždňov som robil všetky chyby žobrania a plaču, ale jej srdce bolo také tvrdé, že som nemohol uveriť, ako sa ku mne chovala.

    Minulý týždeň som sa rozhodol odísť so svojou dcérou. Moja žena ma počas tohto posledného týždňa vôbec nekontaktovala, ale kontaktovala našu dcéru ráno a večer jej poslaním textových správ, urobila som všetko, aby som sa jej dostala späť, ale viem o tom .. len pred 2 mesiacmi som bola cez nejaký článok online predtým, ako som videl ooi žena zdieľajúca nejaké dobré správy o mocnom mužovi, ktorý jej pomáha priniesť mier do jej domu, bola som taká ohromená svedectvom a rozhodla som sa to skúsiť. Vysvetlujem svoj problém lekárovi ALAMovi. Sľubujem, že pomôže ja a on urobil, čo sľuboval, hľa, moja žena sa vracia späť, prosí dokonca prestať fajčiť .. jeho meno môže byť chválené .. pre viac informácií ho môžete kontaktovať o pomoc, ak máte problémy u vás doma .. e-mail dralahalah @ gmail.com alebo zavolajte Whatsap + 2348115720823. Ďakujeme, že ste sa so mnou podelili o svoj príbeh.

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Som tak presvedčený, že môj manželský manželstvo bolo obnovené, môj bývalý manžel je späť po tom, čo ma opustil, a moje dve deti, pre ďalší ženou, som teda šťastná, aby sa stretol s DR ALAM, ako mu pomohol veľa ľudí priblížiť sa k domovu, KONTAKTUJEM S NIMOU NA POMOC, TOTO JE AKO POMÁHAJÚ MIMO MÁM DOMOV MÔŽE BYŤ NÁZOV HODNOTENÝ A VYCHOVENÝ. VEĽKÉ ĎAKUJEME, ŽE MÔŽETE JEDNEJŠIE, NIKDY NEMÔŽEM MÝ HUSBAND Vrátiť späť MNE RÝCHLE. DR ALAM JE NAJVÄČŠÍ VO SVETE, AK SÚ TU, KTORÉ MÁTE TENTO PROBLÉM PROBLÉMU, CHCETE VÁŠ EXUSUS HUSBAND Vrátiť späť, KTORÉ NEMÁTE NÁPRAVA, KTORÉ NIE JE KONTAKTUJTE DR ALAM EMAIL dralahalah@gmail.com alebo zavolajte alebo čo + 2348115720823 ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestanem myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Ahoj, volám sa Mark Steve, moja manželka sa so mnou minulý týždeň rozišla. Bol som tak smutný, úplne som sa zmenil a s nikým som sa nerozprával, celú noc som plakal, bol som taký depresívny a vystresovaný. Až do včerajška som myslel príbeh o doktorovi Uzorovi, kúzelníkovi na internete, ktorý zdieľala iná žena, a kontaktoval som ho. Milujem a starám sa o svoju ženu hlboko a chcem, aby sme boli opäť spolu ako pár a chcem, aby sme vydržali navždy som vysvetlil všetko Dr Uzorovi a ten povedal, že budem mať svoju ženu späť do 24 hodín, urobil to isté s mnohými vzťahmi, rovnako ako som videl svedectvo na internete, nikdy som si nemyslel, že sa moja žena vráti, keď doktor Uzor skončí vrhajúc kúzlo, moja žena mi zavolala na telefón a povedala mi, že chce, aby sme sa vrátili a žili spolu šťastne navždy po 24 hodinách. Som teraz veľmi šťastný, chcem, aby mu ľudia za mňa poďakovali a ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho na WhatsAp : 27843290018. E-mail: uzorsolutioncenter@gmail.com Ďakujem pekne Dr Uzor, môže vám tiež pomôcť. Je skutočný a super.

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Som Angela Castorová. Mám 43 rokov a vydala som sa v 25 rokoch. Mám len dve deti a žijem šťastne. Po piatich rokoch môjho manželstva sa správanie môjho manžela stalo také čudné, že vlastne nechápem, čo sa dialo. Zbalil sa z domu do domu inej ženy a ja ho tak milujem, že i
    Nikdy som nesnívala o tom, že ho stratím. Snažila som sa čo najlepšie zabezpečiť, aby sa môj manžel ku mne vrátil, ale bezvýsledne, plakala som a plakala a hľadala pomoc. Diskutoval som o tom s mojou najlepšou kamarátkou Alison a ona mi povedala, že mi môže pomôcť. Povedala mi o mužovi menom Dr.OSUNOGIE, povedala mi, že je veľmi skvelým mužom a skutočným mužom, ktorému sa dá dôverovať, a že v ňom nie je nič, čo by sa týkalo otázok lásky a tehotenstva, ktoré nedokáže vyriešiť, a povedala mi, ako jej pomohol a nespočetné množstvo ľudí pri obnove ich vzťahu. Rýchlo som kontaktoval jeho e-mailovú adresu, vysvetlil som mu všetky moje problémy a on mi povedal, že by som sa nemal báť, že všetky moje problémy budú v poriadku. V súčasnosti som veľmi šťastná, že som svojho manžela dostala späť za pomoci Dr.OSUNOGIE a žijeme šťastne s toľkou láskou jeden k druhému. Úprimne povedané, muž je veľmi dobrý a ak hľadá pomoc pri obnovení vášho manželstva alebo vzťah, kontaktujte ho na: | (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Volám sa Marian Philip, pochádzam z Poľska a zdieľam to so svetovou základňou môjho skutočného životného príbehu. Chcem, aby svet vedel o Dr. Uzorovi, vynikajúcom mužovi, ktorý je mocný a čestný, mal som problémy s mojím s manželom sa so mnou rozviedli, len preto, že som pre neho po 9 rokoch manželstva nemala dieťa, a všade hľadám pomoc, viem, že by mi niekto mohol pomôcť, a na internete som videla inzerát, ktorý zdieľala dáma, keď som hovoril o doktorovi Uzorovi o tom, ako od neho dostal pomoc do 24 hodín, rýchlo som kontaktoval doktora Uzora a ten mi povedal, že mi do 24 hodín pomôže s mojím problémom, nebol som si istý jeho slovami, až teraz priviedol späť môjho manžela za menej ako 24 hodín a od návratu môjho manžela som najšťastnejšia žena na zemi, teraz som tehotná chlapčeka, dnes svedčím, pretože som povedal doktorovi Uzorovi, že o ňom dám vedieť svetu, ba dokonca tí z vás, ktorí potrebujú riešenie svojich životných problémov, kontaktujte ho ešte dnes a pripravte si vlastné riešenie prostredníctvom: WhatsApp Cha t: +27843290018. E-mail: uzorsolutioncenter@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Naozaj nemôžem uveriť, že som s bývalým manželom, keď sa so mnou rozišiel so 4 deťmi, ďakujem Dr. OSUNOGIEOVI za to, že mi pomohol dostať môjho muža späť. Moje šťastie sa zmenilo na horkosť, moja radosť sa zmenila na smútok, moja láska sa zmenila na nenávisť, keď sa môj manžel so mnou rozišiel. Bola som taká nemysliteľná a už som sa nedokázala sústrediť, svojho manžela tak ľúbim, ale podvádzal ma s inou ženou, kvôli ktorej sa so mnou rozišiel, aby sa mohol oženiť s druhou dámou a touto vecou. dáma, myslím, že vrhnem kúzlo na môjho manžela, aby ho nenávidel voči mojim deťom a toto bolo také kritické a nepripomenuté - pre mňa plačem celé dni a noci, aby mi Boh poslal pomocníka, ktorý by mi vrátil môjho muža, kým som nešiel do Westmoreland navštíviť priateľa, ktorý so mnou mal rovnaký problém, ale neskôr získala späť svojho manžela a ja som sa jej spýtal, ako sa jej podarilo získať ju späť, a ona mi povedala, že existuje silné meno kúzelníka menom Dr OSUNOGIE, ktorému pomáha s kúzlom lásky pri získavaní späť stratených milencov a rozhodol som sa ho kontaktovať. Povedal mi, čo je potrebné urobiť, aby som mal svojho muža späť, a urobil som to, aj keď som o tom pochyboval, ale urobil som to a bol som zárukou, že uvidím výsledok po 48 hodinách, a povedal mi, že môj manžel sa chystá zavolaj mi do 21:00 v mojom case a stale pochyboval o jeho slove, na moje prekvapenie mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mi tak chýba ďakujem mocnému kúzelníkovi Dr OSUNOGIE. Je taký silný a rozhodol som sa podeliť o svoj príbeh na internete, že stále existujú prevratné kúzla, a je ním Dr. OSUNOGIE. ak ste tam a váš milenec vás odmieta, alebo máte manžela presťahovaného k inej žene, už neplačte obráťte sa na mocného kúzelníka dr. OSUNOGIE a odpovie vám, som živým svedectvom a budem aj naďalej svedčiť o jeho dobrote v mojej rodine, premieňa moju rodinu na raj a dnes sme všetci spolu šťastní dr. ​​OSUNOGIE ďakujem, pane , pre vás pomoc guenie. Pošlite mu e-mail teraz: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Volám sa Eva Bray z USA. Musím podať toto zázračné svedectvo, ktoré je pre mňa doteraz neuveriteľné. Pred 3 rokmi som mala problém s manželom, čo viedlo k nášmu rozchodu. keď sa so mnou rozišiel, už som nebol sám sebou, cítil som sa vo svojom vnútri taký prázdny, moja láska a finančná situácia sa zhoršili, až kým mi môj blízky priateľ Magret nepovedal o kúzelníkovi, ktorý jej pomohol v rovnakom probléme, volá sa Dr. ODIBOH. Odošlem (Dr ODIBOH) odosielateľovi kúziel a povedal som mu svoje problémy. Urobil som to, čo odo mňa požadoval, aby som to skrátil. Predtým, ako som vedela, čo sa deje, mi zavolal môj manžel a povedal mi, že sa ku mne vracia len za 2 dni, a bola som šťastná, že ho mám späť. Máme spolu dve deti a sme šťastní. Ďakujem (Dr ODIBOH) za záchranu môjho vzťahu a za záchranu aj ostatných. Pokračujte v dobrej práci, pane. Ak máte záujem ho kontaktovať a dosvedčiť túto dobrú správu ako ja, e-mailová adresa skvelého kúzelníka je (odibohsolutionhome@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Volám sa Eva Bray z USA. Musím podať toto zázračné svedectvo, ktoré je pre mňa doteraz neuveriteľné. Pred 3 rokmi som mala problém s manželom, čo viedlo k nášmu rozchodu. keď sa so mnou rozišiel, už som nebol sám sebou, cítil som sa vo svojom vnútri taký prázdny, moja láska a finančná situácia sa zhoršili, až kým mi môj blízky priateľ Magret nepovedal o kúzelníkovi, ktorý jej pomohol v rovnakom probléme, volá sa Dr. ODIBOH. Odošlem (Dr ODIBOH) odosielateľovi kúziel a povedal som mu svoje problémy. Urobil som to, čo odo mňa požadoval, aby som to skrátil. Predtým, ako som vedela, čo sa deje, mi zavolal môj manžel a povedal mi, že sa ku mne vracia len za 2 dni, a bola som šťastná, že ho mám späť. Máme spolu dve deti a sme šťastní. Ďakujem (Dr ODIBOH) za záchranu môjho vzťahu a za záchranu aj ostatných. Pokračujte v dobrej práci, pane. Ak máte záujem ho kontaktovať a dosvedčiť túto dobrú správu ako ja, e-mailová adresa skvelého kúzelníka je (odibohsolutionhome@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť


  56. Zranilo ma a zlomilo srdce, keď sa pred siedmimi mesiacmi v mojom manželstve objavil veľmi veľký problém, medzi mnou a mojím manželom. také hrozné, že sa dostal k prípadu pred rozvodom. povedal, že so mnou už nikdy nechce zostať a že ma už nemiluje. Zbalil sa teda z domu a prinútil mňa a moje deti, aby prešli silnými bolesťami. Snažil som sa všetkými možnými prostriedkami, aby som ho po dlhom prosení dostal späť, ale všetko bolo zbytočné. A potvrdil mi, že sa rozhodol, a už ma nikdy nechcel vidieť. Jedného večera, keď som sa vracal z práce, som stretol starého priateľa, ktorý sa ma spýtal na môjho manžela. Vysvetlil som mu všetky veci, a tak mi povedal, že jediný spôsob, ako môžem svojho manžela dostať späť, je navštíviť DR OSUNOGIE, pretože aj u neho to naozaj fungovalo. Takže som nikdy neveril v kúzlo, ale nemal som inú možnosť, ako sa riadiť jeho radami. Potom mi dal e-mailovú adresu DR OSUNOGIE, ktorého navštívil. Na druhý deň ráno som teda poslal e-mail na adresu, ktorú mi dal, a DR OSUNOGIE ma ubezpečil, že môjho manžela dostanem na druhý deň späť. Aké úžasné vyhlásenie !! Nikdy som neveril, takže so mnou hovoril a hovoril mi všetko, čo musím urobiť. Nasledujúce ráno mi teda môj manžel, ktorý mi posledných 7 mesiacov nevolal, zavolal, aby ma informoval, že sa vracia. Tak úžasný!! Tak sa v ten istý deň vrátil s veľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a mojim deťom. Potom od toho dňa bol náš vzťah teraz pomocou spoločnosti DR OSUNOGIE silnejší ako predtým. Takže, v prípade problémov vám poradím, kontaktujte DR OSUNOGIE, dávam vám 100% záruku, že vám pomôže .. Pošlite mu e-mail na adresu: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť




  57. Nikdy som neveril v Kúzla alebo Kúzla, kým som nestretol toto veľké kúzlo s názvom DR OSUNOGIE .. Muž, ktorého som si chcel vziať, mi nechal 3 mesiace na náš svadobný obrad a môj život bol hore nohami. Bol so mnou 4 roky a naozaj ho tak veľmi ľúbim .. Nechal ma pre inú ženu bez akýchkoľvek dôvodov..keď som mu volal, nikdy mi nezdvihol hovory a nechce ma vidieť okolo seba ja bol bezmocný a neviem, čo robiť, aby mi späť vrátil život muž, ktorého milujem. Prešiel som online a hľadal pomoc. Nájdem web DR OSUNOGIE, ktorý ho musím kontaktovať. Takže keď som povedal DR OSUNOGIE, čo sa stalo. pomohol mi s niekoľkými čítaniami a po týchto čítaniach ma prinútil uvedomiť si, že tá druhá žena urobila nejaké kúzla nad mojím priateľom a to je dôvod, prečo ma opustil .. povedal mi, že mi pomôže čarovať priviesť ho späť. Spočiatku som bol skeptický, ale skúsil som to. O 4 dni neskôr, po ktorých kúzlo vykonal DR OSUNOGIE, mi môj priateľ zavolal sám a prišiel za mnou s ospravedlnením .. Nemôžem uveriť, že sa ku mne môže kedykoľvek vrátiť, ale teraz som šťastný, že je späť a teraz sme ženatí a žijeme ako šťastná rodina..Pošlite tento príspevok na fórum, ak niekto potrebuje pomoc tohto skvelého človeka, môžete ho tiež kontaktovať prostredníctvom tohto odkazu. E-mailová adresa: osunogie@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Moje meno je Riana, chcem svedčiť o mocnom kúzelníkovi, ktorý vracia môjho bývalého priateľa, všetko sa to začalo tým, že som vzal jeho telefón a uvidel som dámu, ktorá mu hovorila, že si ju naposledy užila, a postavil som sa mu proti tomu, bol naštvaný a prestaň so mnou hovoriť od toho dňa, začal sa správať čudne, potom mi povedal, že ma už nechce, že miluje niekoho iného, ​​bol som taký potápač, uviedol som, že som plakal celé dni a noci, blokoval ma zo svojho instagramu a telefónu, takže už som sa k nemu nemohol dostať, to ma mrzelo a plakalo o to viac, že ​​som niečo hľadal online, keď som uvidel komentár k skvelej práci Dr. OGUNAMENA, kontaktoval som ho a povedal mu o svojich problémoch a urobil som všetko, čo ma požiadal, aby urobil povedal mi po 24 hodinách, že sa môj bývalý vráti späť ku mne, pochyboval som o ňom, pretože môj bývalý už so mnou nechcel mať nič spoločné na ďalší deň na moje najväčšie prekvapenie mi zavolal a prosil ma, aby som mu dal ďalšiu šancu teraz sme obaja šťastní všetci vďaka Dr. OGUNAMENOVI h Môžeme vám tiež pomôcť kontaktovať ho: (ugbegundenger@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Dobrý den, chcel som rýchlo informovat môj milenec je tam vonku, že prechádza neštastný vztah, myslel som, že on-line kúzlo nefunguje, kým som prišiel do kontaktu s Dr Lomi, ktorý urobil kúzlo pre mna a môj milenec sa vrátil ku mne to bolo potom viem, že duchovné ovládanie fyzickej, Dr Lomi je najlepšie kúzlo kolieska, ktoré vám pomôžu priviest spät svojho milenca, pomôže vám s akýmkolvek rozvodom problém je to najlepšie, co môžete kontaktovat ho na e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com alebo napísat cez linku alebo WhatsApp císlo +2349034287285 môže pomôct vyriešit akýkolvek problém.

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Chcem, aby ste túto príležitosť využili na stretnutie s veľkým čarodejníkom a obnoviteľom lásky. chubygreat.com so svojou čiernou mágiou robí zázraky po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahovými aférami, chcete späť svojho bývalého milenca, chcete vyhrávať hry online, potrebujete promočné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte chubygreat s jeho podrobnými informáciami 2348165965904 alebo e-mailom na adresu chubygreat@gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.

    OdpovedaťOdstrániť
  61. KONTAKTUJTE DR. OSUNOGIU NAJÚČINNEJŠIU LÁSKOVÚ KÚZELNÚ LÁSKU, KTORÁ POMÁHAŤ SPÄŤ SPÄŤ VÁŠ MILOVAČ
    Ahoj, volám sa BRITTANY, chcem sa podeliť o svetové svedectvo. Dr OSUNOGIE je skutočný kúzelník a tiež veľmi originálny kúzelník, je tak silný, jedinečný a úžasný. Dr OSUNOGIE znovu obnovil šťastie v mojom živote tým, že mi vrátil môjho manžela svojim mocným kúzlom lásky. Dr OSUNOGIE je nadaný a veľmi mocný muž, a nebyť jeho, k čomu by sa obrátil môj život? Dr OSUNOGIE, nech vám vaši dobrí bohovia naďalej žehnávajú za vaše dobré skutky. slová nemôžu vyjadriť, koľko dobrého ste pre mňa urobili a verím, že ani tisíc slov nebude stačiť na opísanie vašich dobrých skvelých diel. Ak čelíte akýmkoľvek duchovným problémom, odporúčam vám, aby ste neplakali, len kontaktujte Dr OSUNOGIE na jeho e-mail a on vyrieši všetky vaše problémy. Kontaktujte ho na jeho
    email: (osunogie@gmail.com) kontaktujte ho a získajte svoje riešenie hneď teraz.

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Drahý Bože,
    Ďakujem vám, môj drahý Pane Ježišu, že si do môjho života priniesol úžasného človeka Dr. ALASHIRA..za dobrý vzťah s mojou rodinou ... s mojimi bratmi a sestrami a s mojimi priateľmi.
    Žite v mieri so všetkými okolo mňa ...
    Tieto vzťahy sú pre nás všetkých požehnaním, odkedy mi do života vstúpila doktorka ALASHIRA
    on dáva náš vzťah s každým, aby sa darilo.
    Ďakujem Ti, Otče, predovšetkým sa zameriavam na môj vzťah s manželom.
    Takže dnes sa chcem len poďakovať Bohu za dar života.
    Žiadne sťažnosti, žiadne žiadosti,
    len vďačný za to, že môžem prejaviť jeho láskavosť, teraz mám s každým dobrý vzťah.
    kvôli Dr. ALASHIRE sa modlím. každý zažije dobrotu Dr. ALASHIRA
    Amen a Amen ... kontaktujte Dr ešte dnes .. e-mail dralahalah@gmail.com WhatsApp alebo telefónne číslo ... + 2348115720823 ... ak máte v živote problémy, kontaktujte ho ... prinesie vám domov vďaka vďaka. E-mail dralahalah@gmail.com WhatsApp +234811570823 ...

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Drahý Bože,
    Ďakujem vám, môj drahý Pane Ježišu, že si do môjho života priniesol úžasného človeka Dr. ALASHIRA..za dobrý vzťah s mojou rodinou ... s mojimi bratmi a sestrami a s mojimi priateľmi.
    Žite v mieri so všetkými okolo mňa ...
    Tieto vzťahy sú pre nás všetkých požehnaním, odkedy mi do života vstúpila doktorka ALASHIRA
    on dáva náš vzťah s každým, aby sa darilo.
    Ďakujem Ti, Otče, predovšetkým sa zameriavam na môj vzťah s manželom.
    Takže dnes sa chcem len poďakovať Bohu za dar života.
    Žiadne sťažnosti, žiadne žiadosti,
    len vďačný za to, že môžem prejaviť jeho láskavosť, teraz mám s každým dobrý vzťah.
    kvôli Dr. ALASHIRE sa modlím. každý zažije dobrotu Dr. ALASHIRA
    Amen a Amen ... kontaktujte Dr ešte dnes .. e-mail dralahalah@gmail.com WhatsApp alebo telefónne číslo ... + 2348115720823 ... ak máte v živote problémy, kontaktujte ho ... prinesie vám domov vďaka vďaka. E-mail dralahalah@gmail.com WhatsApp +234811570823 ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. volám sa BOYER HELENA 38-ročná dáma trpela duchovným útokom charakterizovaným zvláštnymi pocitmi nočné kobylky, mentálna anorexia a nespavosť..život sa pre mňa stal neznesiteľným..v mojej budúcnosti som nevidel svetlo ani radosť, kým som nestretol DrALASHIRA pani svedčiaca, ako jej pomáha vniesť do jej domova pokoj a šťastie a kontaktoval som ho..povedal som mu, že môj život bol nepríjemný a chcem zomrieť, žiada ma, aby mi bolo dobre a prestal plakať môj problém sa skončil a ja mu ver .. hľa o pár dní neskôr mi Dr. ALASHIRA dal nový zmysel života ... Teraz môžem žiť šťastne .. prosím, priateľ, kontaktujte Dr Dr. ALASHIRA, dnes vám pomôže vyriešiť všetky vaše problémy .. E-mail dr.alashirao1@gmail. com WhatsApp alebo Viber + 2348034395438 ...

      Odstrániť
  64. Moje meno je Clara Andrew, rád by som sa podelil s mojimi svedectvami o širokej verejnosti o tom, čo pre mňa tento muž menom chubygreat práve urobil, tento muž mi priniesol späť môjho strateného bývalého manžela so svojím veľkým kúzlom do 48 hodín.
    Bola som vydatá za svojho manžela Williama Boba, boli sme spolu dlho a máme sa radi, ale keď som mu nemohla dať dieťa po dobu 2 rokov, nechal ma pre inú ženu a povedal mi, že už nemôže pokračovať. Povedal som omg, bol som frustrovaný a beznádejný, potom som začal hľadať spôsob, ako ho získať späť, až kým mi môj priateľ nepovedal o tomto mužovi a o tom, ako pomáha ľuďom po celom svete s rôznymi problémami, spočiatku som neveril ona, dva dni som nad tým premýšľal, kým som sa rozhodol to vyskúšať.
    Kontaktoval som tohto muža a povedal som mu všetky moje problémy a to, čo chcem, aby pre mňa urobil, povedal mi, že moje problémy budú vyriešené do 48 hodín a že všetky moje želania budú splnené, bol som skeptický, ale hľa do 48 hodín hodiny, môj manžel sa ku mne vrátil na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila. Tento muž nielenže priviedol môjho strateného manžela späť do 48 hodín, ale po mesiaci mi chýbala aj menštruácia, išiel som na test a výsledok ukázal že som bola tehotná. Dnes som šťastná ako matka dievčatka, ešte raz vám ďakujem za všetko, čo ste pre mňa urobili.

    Ak ste vonku pri prekonávaní niektorého z týchto problémov alebo máte vo svojom živote problémy s HIV alebo s akýmkoľvek druhom choroby, kontaktujte ho a požiadajte o pomoc, jeho súkromný e-mail:
    chubygreat@gmail.com / WhatsApp Telefónne číslo: 2348165965904

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Moje meno je Clara Andrew, rád by som sa podelil s mojimi svedectvami o širokej verejnosti o tom, čo pre mňa tento muž menom chubygreat práve urobil, tento muž mi priniesol späť môjho strateného bývalého manžela so svojím veľkým kúzlom do 48 hodín.
    Bola som vydatá za svojho manžela Williama Boba, boli sme spolu dlho a máme sa radi, ale keď som mu nemohla dať dieťa po dobu 2 rokov, nechal ma pre inú ženu a povedal mi, že už nemôže pokračovať. Povedal som omg, bol som frustrovaný a beznádejný, potom som začal hľadať spôsob, ako ho získať späť, až kým mi môj priateľ nepovedal o tomto mužovi a o tom, ako pomáha ľuďom po celom svete s rôznymi problémami, spočiatku som neveril ona, dva dni som nad tým premýšľal, kým som sa rozhodol to vyskúšať.
    Kontaktoval som tohto muža a povedal som mu všetky moje problémy a to, čo chcem, aby pre mňa urobil, povedal mi, že moje problémy budú vyriešené do 48 hodín a že všetky moje želania budú splnené, bol som skeptický, ale hľa do 48 hodín hodiny, môj manžel sa ku mne vrátil na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila. Tento muž nielenže priviedol môjho strateného manžela späť do 48 hodín, ale po mesiaci mi chýbala aj menštruácia, išiel som na test a výsledok ukázal že som bola tehotná. Dnes som šťastná ako matka dievčatka, ešte raz vám ďakujem za všetko, čo ste pre mňa urobili.

    Ak ste vonku pri prekonávaní niektorého z týchto problémov alebo máte vo svojom živote problémy s HIV alebo s akýmkoľvek druhom choroby, kontaktujte ho a požiadajte o pomoc, jeho súkromný e-mail:
    chubygreat@gmail.com / WhatsApp Telefónne číslo: 2348165965904

    OdpovedaťOdstrániť



  66. PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXISTUJÚ SPÄŤ NAD SÚPRAVOU PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA PODOBÍ NESPRÁVNE! KONTAKT: OSUNOGIE JE URČITE NEJLEPŠÍM KÚZELNÍKOM K ONLINE A JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ ..
    Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a ukazovať mi chladnú lásku, pri niekoľkých príležitostiach sa mi vyhrážal rozchodom so mnou, ak sa ho odvážim spochybniť o jeho vzťahu s inými dievčatami, bol som úplne zničený a zmätený, až kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníckom čarodejníkovi na internete s názvom DR OSUNOGIE, ktorý mocou svojich bohov pomáha ľuďom s ich vzťahom a problémom v manželstve, najskôr som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa dať skús to, keď ho kontaktujem, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a urobil som to, a pomohol mi vrhnúť kúzlo lásky a do 28 hodín sa mi môj priateľ vrátil a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou v dobrom aj v skutočnosti. Kontaktujte tento tím Great Spell Caster pre svoj vzťah alebo manželstvo. (Osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  67. najlepším kúzelníkom kúziel do roku 2020 je Dr. Adeleke, veľký čarodejník z Afriky. Chcem mu pomocou tohto média poďakovať za to, že mi vrátil moju ženu, iba mi povedal, aby som poskytol veci potrebné pre kúzlo a ktoré som urobil, a povedal mi, že po dostal položky za 24 hodín, začnem vidieť výsledok a naozaj je človek podľa jeho slov, kontaktujte ho ešte dnes a nechajte svoj problém vyriešiť. E-mail: (aoba5019@gmail.com) alebo ešte lepšie Whatasapp ho (+27740386124)

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Potrebujete kúzlo lásky, aby ste vrátili svojho bývalého milenca alebo znovu spojili svoje manželstvo? Pošlite e-mail spoločnosti DR ISIKOLO na rýchle 48-hodinové riešenie. Pred rokom a pol rokom som mala problém s manželom, ktorý nás od seba oddeľoval. Keď sa so mnou rozišiel, bol som zmätený a nevedel som, čo robiť, aby som ho dostal späť, cítil som sa vo vnútri taký prázdny. Kým som na internete nenarazil na DR ISIKOLO o tom, ako pomohol toľkým ľuďom vyriešiť tam rôzne problémy. Poslal som mu e-mail a povedal som mu svoj problém a urobil som to, čo ma požiadal, aby mi pomohol, aby som stručne skrátil ten dlhý príbeh. Než som to vedel, za menej ako 48 HODÍN mi zavolal môj manžel a vrátil sa ku mne a povedal mi, že ho mrzí, čo sa medzi nami dvoma deje. Na záver píšem toto svedectvo, aby som vám poďakoval a vyjadril vám hlbokú vďačnosť. DR ISIKOLO za to, že ste dodržali vaše slová a vaše sľuby, že ste ma priviedli späť ku mne za pouhých 24 hodín od vášho mocného čarovania a za to, že ste použili svoje nadané a veľké sily na priviesť ho späť. Ak potrebujete jeho pomoc, môžete mu poslať e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete mu tiež poslať WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Po tom, čo sa so mnou môj 7-ročný priateľ rozišiel, som ledva hovorila bez plaču. Cítil som sa zaslepený a nevedel som, čo mám robiť. Nevedela som, či ho môžem dostať späť a úzkosť bola neznesiteľná. Prehľadal som internet a po prečítaní nespočetných článkov a webov o kúzlach som narazil na číslo doktorky Adeleke whatsapp (+27740386124). Chcel som náš vzťah späť, a preto som sa chcel ubezpečiť, že mám na to všetko potrebné vedenie a zdroje. Doktorka Adeleke mi zaručila, že sa môj priateľ ku mne vráti. Takže som zaplatil za to, aby som získal potrebné veci, pretože doktor Adeleke pre mňa vyložil a do 48 hodín sme boli späť spolu a sme tak zamilovaní! Viem, že nie vždy sa to stane tak rýchlo, ale doktorka Adeleke povedala, že kúzla sú účinné, a stalo sa! Som tak vďačný a môžem smelo povedať, že ak ste sa rozišli s tým človekom a chcete ho získať späť, ozvite sa mu, pretože doktor Adeleke je BOH na Zemi a nikdy nezabudnem, ako mi pomohol. Pošlite mu e-mail teraz na adresu: aoba5019@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Hľadala som na internete pomoc, aby som získala bývalého manžela po tom, čo sa so mnou pred 5 mesiacmi rozviedol, narazila som na toľko svedectiev od rôznych ľudí a všetci hovoria o tomto úžasnom mužovi menom doktor ADELEKE o tom, ako im pomáha zachrániť ich manželstvo a vzťahy a tiež ho kontaktujem na Whatsappe (+27740386124) a vysvetlím mu môj problém, požiadal ma o zaplatenie všetkých potrebných vecí a odviedol peknú prácu tým, že mi pomohol dostať späť rozvedeného manžela do 48 hodín .. Nikdy neverím, že také veci ako je to možné, ale teraz som toho živým svedectvom, pretože doktor ADELEKE skutočne priniesol moju milenku späť. Ak máte nejaké problémy so vzťahom, kontaktujte lekára ADELEKE s pomocou e-mailu: (aoba5019 @ gmail.com) Potom vám sľubujem, že po 48 hodinách budete mať dôvody na oslavu ako ja.

    OdpovedaťOdstrániť

  71. Moje meno je Antonio z Talianska. i pratice biela magia. Mám veľké kúzlo a kúzlo na obnovenie vzťahu. Moje kúzlo je neškodné a veľmi silné a dokážem vám vrátiť bývalého partnera za pár hodín. Svojou silou bielej mágie som obnovil domovy a prinavrátil rodinám šťastie. Moja metóda je veľmi efektívna, nepoškodí vás ani vášho partnera. Za pár hodín môžem úprimne priviesť späť tvoju milenku. prestaň plakať a cíti sa zle, kontaktujte ma teraz na allenlove824@gmail.com, aby som priviedol späť vášho milenca a obnovil pokoj vo vašom dome

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Ak vám naozaj záleží na vašej stratenej láske, musíte bojovať, aby ste túto osobu vrátili do svojho života a zabezpečili, aby bolo všetko rovnako ako predtým! Každý vzťah alebo manželstvo má malé alebo veľké problémy a sú neoddeliteľnou súčasťou vzťahu. Mnohé páry sa hádajú, nezhodujú sa na určitých veciach, rozchádzajú sa, a to sa deje každý deň, najmä v modernej dobe. Najnovšie výskumy ukazujú, že každé tretie manželstvo sa v modernej dobe končí rozvodom! To je určite znepokojujúca skutočnosť. Najhoršie je, že tieto problémy môžu nastať v rôznom čase, niekedy na samom začiatku vzťahu a niekedy v ďalších fázach, láska sa rozpadne aj u partnerov, ktorí spolu strávili takmer celý život. Kúzla lásky sú veľmi silné a je dokázané, že fungujú, ale ľudia jednoducho odmietajú veriť. Ak potrebujete silné a silné kúzlo lásky, aby ste priviedli späť svoju milenku, láskavo nás kontaktujte prostredníctvom WhatsApp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com. Zaručene vám privedieme späť vašu milenku do 24 hodín.

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Práve som získala späť môjho manžela pomocou odborníkov na kúzlo lásky Dr. Allena. Volám sa Emilia am z Bratislavy. Môj manžel ma opustil pre inú ženu. Boli to iba 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s našim druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobil som všetko pre to, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, so všetkým som ho prosil, sľuboval som, ale on odmietol. Vysvetlil som svojmu priateľovi môj problém a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to vyskúšať. Poslal som odkaz na kúzlo s názvom dr allen a on ma ubezpečil, že nebol problém a že do 11. hodiny bude všetko v poriadku. Vyvolal kúzlo a prekvapivo o 11 hodín mi zavolal môj manžel. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a jediné, čo povedal, bolo, že ho tak veľmi mrzí všetko, čo sa stalo. Chcel, aby som sa k nemu vrátila. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bol som taký šťastný a išiel som k nemu, tak sme opäť začali šťastne žiť spolu. Vďaka dr allenovi. ak ste tu a váš milenec vás obracia, alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, požiadajte o pomoc teraz Dr.Unity..tu jeho kontakt, WhatsApp mu: +393511585394 pošlite mu e-mail na: allenlove824@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť



  74. Získajte svojho bývalého milenca ešte dnes, na čom nezáleží “
    Práve som získal bývalého manžela späť pomocou odborníkov na kúzlo lásky Dr. OSUNOGIE.
    Moje meno je Emily Môj manžel ma opustil pre inú ženu. Boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s našim druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobil som všetko pre to, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, so všetkým som ho prosil, sľuboval som, ale on odmietol. Vysvetlil som svojmu priateľovi môj problém a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to vyskúšať. Poslal som odkaz na kúzlo s menom Dr. OSUNOGIE a ubezpečil ma, že nebol problém a že pred 11. hodinou bude všetko v poriadku. Vyvolal kúzlo a prekvapivo o 11 hodín mi zavolal môj manžel. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a jediné, čo povedal, bolo, že ho tak veľmi mrzí všetko, čo sa stalo. Chcel, aby som sa k nemu vrátila. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bol som taký šťastný a išiel som k nemu, tak sme opäť začali šťastne žiť spolu. Vďaka Dr. OSUNOGIEOVI. ak ste tu a váš milenec vás obracia, alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, požiadajte o pomoc Dr OSUNOGIE .. tu jeho kontakt, (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  75. Som z Kostariky. Chcem vydať svedectvo o mocnom doktorovi Uzorovi, ktorý zachránil môj vzťah. Musím byť jedným z mála, ktorý nemá problém ukázať a povedať niekomu, aký som vďačný za to, že môj vzťah je melodický a plynulý. Snažila som sa mať pozitívnejší vzťah so svojím manželom, zdá sa, že to trvalo večne. Ďalšia pani mi vzala môjho manžela a obaja sa presťahovali. Plakal som a hľadal som ho, aby sa vrátil, ale odmietol prijať moje hovory ani vrátiť správy. Môj priateľ mi predstavil mocné kúzlo s názvom DR Uzor, ktoré mi pomohlo vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré priviedlo môjho manžela späť za 48 hodín. Bola som ohromená a prekvapená, keď môj manžel volal, aby ma prosil o odpustenie kvôli mocnému kúzlu lásky DR Uzor. Ak máte akékoľvek problémy s manželstvom alebo vzťahmi, kontaktujte spoločnosť DR Uzor nasledujúcimi spôsobmi. Môžete ho kedykoľvek kontaktovať priamo prostredníctvom e-mailovej adresy: uzorsolutioncenter@gmail.com, číslo Whatsapp: +27843290018

    OdpovedaťOdstrániť


  76. Ja som Ryan. To, čo sa chystám povedať, je svedectvo veľkého čarodejníka duchovného kúzla, ktorý je celosvetovo známy ako Dr osunogie. Tento muž mi pomohol priviesť späť moju bývalú manželku. Od roku 2009, po 7 rokoch neporiadku v mojom manželstve, došlo k veľmi veľkej kolosálnej katastrofe. Manželka ma opustila a vzala so sebou aj svoje deti, čo ma nechalo na pokoji. O 2 roky neskôr som počul správy o veľkom kúzelníkovi, ktorý pomáha ľuďom s ich túžbami, a čítal som o ňom online. Videl som jeho kontakt a kontaktoval som ho. Do 7 dní mi prišla moja žena v ústrety a povedala mi, ako veľmi jej chýbam ja a celá rodina. Povedala, že ma potrebuje späť k sebe a ja som bola so sebou veľmi spokojná. Ďakujem dnes Dr. osunogie za to, čo pre mňa urobil. Ak dnes prekonávate akýkoľvek problém, kontaktujte lekára Mudi na adrese: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť

  77. PROSÍM ZDIEĽAJTE A ULOŽTE DNES MANŽELSTVO ALEBO VZŤAH
    Ahojte všetci, mala som ťažkosti s narodením vlastného dieťaťa. Chodila som do všetkých nemocníc, kde som mohla, robila som všetky možné lekárske testy, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Svokra mi urobila ťažké chvíle. Manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som šiel online na knihy o vzťahoch, zatiaľ čo som narazil na kúzlo s názvom „DR OGUNAMEN“. Čítal som o ňom toľko recenzií a svedectvá, takže som ho okamžite kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch na mňa vrhal kúzlo lásky a ubezpečil ma o 3-7 dňoch, že sa ku mne môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň, keď môj manžel zaklope na mojich dverách a prosila o odpustenie a bola som nadšená, keď som videla, ako ma môj manžel úprimne prosí, som šťastná, že moja láska je späť a nielen to, o pár týždňov som otehotnela. Neprestala som o ňom hovoriť. Ak potrebujete jeho pomoc, kontaktujte ho ešte dnes
    E-mail (ugbegundenger@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  78. Chcem informovať svet, že existuje skutočné a efektívne online kúzlo, ktoré je silné a originálne, doktor Fayosa, nedávno mi pomohol znovu spojiť môj vzťah s mojím bývalým manželom, ktorý ma opustil, kontaktoval som doktora Fayosu, vrhol lásku kúzlo pre mňa a môj bývalý manžel, ktorý povedal, že so mnou už nechce mať nič spoločné a nechal mi viac ako 3 roky, zavolal mi a začal ma prosiť, aby som sa k nemu vrátil, je teraz späť s toľkou milostnou vášňou a starostlivosť, som rád, že môžem všetkým dať vedieť, že kúzlo má schopnosť liečiť a obnovovať narušené vzťahy a prinavrátiť ich späť. Každému, kto číta tento článok a potrebuje jeho pomoc, môže doktor Fayosa ponúknuť aj akýkoľvek druh pomoci, ako napríklad, riešenie prípadov rozvodu, súdnych prípadov, kúzla smrti, duchovnej ochrany, ďakujem, kontaktujte Dr. Fayosu na e-mailovej adrese: (Fayosasolusionhome@gmail.com) alebo priamo na adrese whatssapp +2348151918774

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Bol som veľmi zmätený, keď mi moja žena, ktorú som si vzal 11 rokov, povedala, že sa potrebuje rozviesť jednoducho preto, lebo sa zamilovala do chlapa, ktorého stretla v banke. Vzala všetky svoje veci a odišla z nášho domu, aj keď som ju prosil, aby nešla, ale ona nástojila a odišla. Nebolo to pre mňa vôbec ľahké, pretože som mal bolesti a nemohol som ísť do práce, ani jesť, robil som veľa výskumov na internete, potom som narazil na niekoľko krásnych svedectiev, ktoré ľudia zdieľali o doktorovi ADELEKEOVI, takže som rýchlo kontaktoval ho a povedal mu môj príbeh. Nikdy som nevedel, že doktor ADELEKE môže byť taký milý, povedal mi, že mi stačí zaplatiť iba za veci potrebné pre moju prácu a potom, čo bude hotový, sa moja žena ku mne do 4 dní vráti a všetko sa stalo, ako povedal, a potom som dospel k záveru, že som našiel Boha na Zemi a budem o ňom pokračovať v svedectve, kým nepríde Kristus. Tu sú kontaktné údaje Dr. ADELEKE (e-mailová adresa; aoba5019@gmail.com číslo Whatsapp; +27740386124)

    OdpovedaťOdstrániť
  80. Práve som zažil zázraky milostného kúzla Dr.ODUMA, ktoré sa rozšírili na internete a po celom svete. Ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a stratiť milencov a tiež pomôcť vyhrať lotéria. Kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami rôznych ľudí o tom, ako pomohol priviesť späť bývalého milenca, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi a odišiel z domu so všetkým, čo som mal .. Dr.ODUMA povedala iba ja sa usmejem a budem mať pokoj. Všetko to zvládne za 24 hodín. Po druhom dni, keď mi zavolal môj manžel, som bol taký šokovaný, vybral som si hovor a neveril svojim ušiam, skutočne ma prosil, aby som mu odpustil a sľuboval telefón .. Vrátil sa domov a tiež mi zaobstaral nové auto, aby dokázal svoju lásku ku mne. Bol som taký šťastný, že som zavolal Dr. ODUMA a poďakoval mu, iba mi povedal, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete .. No, ak potrebujete efektívne a skutočné kúzelník, kontaktujte Dr.ODUMA prostredníctvom e-mailu: (odumadengar@gmail.com )

    OdpovedaťOdstrániť


  81. náhle zmenil a prestal ma pravidelne kontaktovať, prichádzal s výhovorkami, že ma stále nevidí. Prestal odpovedať na moje volania a moje sms a prestal ma pravidelne vídať. Potom som ho začal viackrát chytať s rôznymi dievčatami, ale zakaždým povedal, že ma miluje a že potrebuje nejaký čas, aby premýšľal o našom vzťahu. Ale nemôžem na neho prestať myslieť, tak som sa rozhodol ísť online a videl som toľko dobrých rozhovorov o tomto kúzelníkovi s názvom Dr.ODUMA, kontaktoval som ho a vysvetlil mu svoje problémy. Vrhal na mňa kúzlo lásky, ktoré používam a po 24 hodinách sa môj priateľ ku mne vrátil a začal ma pravidelne kontaktovať. Po niekoľkých mesiacoch sme sa k sebe nasťahovali a bol mi otvorenejší ako predtým a začal tráviť viac času so mnou ako s jeho priateľmi. Nakoniec sme sa vzali a teraz sme šťastní už 3 roky so synom. Odkedy mi Dr.ODUMA pomohla, môj partner je veľmi stabilný, verný a má mi bližšie ako predtým. Môžete sa tiež obrátiť na tohto kúzelníka kúziel a požiadať o opravu svojho vzťahu E-mail: (odumadengar@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  82. Nemyslím si, že by som niekedy prestal utierať, nebyť doktorky Adelekeovej, keď ma môj milenec opustil, svet dier bol ako v pekle, nedokázal som sa s tým vyrovnať, ani nemôžem dýchať ako skutočný človek. Ale aj napriek tomu ďakujem Bohu za to, že som použil doktorku Adeleke na obnovenie mojej stratenej lásky a urobil zvyšok môjho života plným radosti a šťastia tým, že mi svojim mocným kúzlom vrátil môjho bývalého milenca. Všetka chvála a česť patrí vám. ak nie pre teba, Dr. Adeleke, nemyslím si, že by zvyšok života bol sladký, takže všetko, čo teraz budem musieť urobiť, je predstaviť vám ľudí, ktorí majú podobný problém, kontaktovať ho a dostať tam riešenie ako ja . Tu sú jeho podrobnosti (aoba5019@gmail.com) alebo mu zavolajte: +27740386124

    OdpovedaťOdstrániť
  83. Som dnes veľmi šťastný so svojou rodinou. Volám sa Joann Willson z USA. Mám 34 rokov. Môj manžel ma opustil na dobrý 1 rok a veľmi ho milujem, hľadal som spôsob, ako ho získať späť. Vyskúšal som veľa možností, ale on sa nevrátil, kým som nestretol priateľa, ktorý ma odhodil k doktorovi Adelekeovi, mocnému kúzelníkovi, ktorý mi po 2 dňoch pomohol priviesť späť môjho manžela. Ja a môj manžel dnes žijeme šťastne spolu. Ten muž je skvelý, môžete ho kontaktovať prostredníctvom služby WhatsApp (+27740386124) ... Teraz poradím všetkým vážnym osobám, ktoré sa ocitli v tomto druhu problému, aby ho okamžite kontaktovali kvôli rýchlemu riešeniu bez stresu .. Je tu vždy, aby vám pomohol, teraz mu hovorím môj otec. kontaktujte ho teraz, keď je vždy online, alebo pošlite e-mail (aoba5019@yahoo.com) alebo ho kontaktujte na jeho WhatsApp +27740386124 ..

    OdpovedaťOdstrániť
  84. Dobrý deň, chcem sa podeliť o svoje úžasné skúsenosti s najlepším kúzelníkom Dr Adeleke. Môj manžel ma podvádzal, a keď som sa to dozvedela, pohádali sme sa, že podal žiadosť o rozvod, rozplakala som sa a ochorela som, že som nevedela, čo mám robiť alebo ako na to .. išla som online a bola som hľadanie citátov o láske a vecí, ktoré by som urobil, aby si to rozmyslel, a videl som komentáre ľudí, ktorí o ňom hovorili a o jeho skvelej práci a boli to všetky podobné prípady ako moje, zanechali jeho kontaktné informácie, tak som ho kontaktoval a on mi povedal, že nie obávať sa, že po 24 hodinách zruší rozvod a prinúti môjho manžela, aby sa vrátil ku mne, ak urobím všetko, čo ma požiadal, a urobil som všetko, čo ma požiadal, na moje najväčšie prekvapenie nasledujúci deň večer to bola moja manžel na kolenách prosil ma, aby som ho prijala späť, ešte raz ďakujem. Dr Adeleke je pre mňa skutočne požehnaním, môže vám pomôcť a tiež vám pomôže, len ho kontaktujte: (aoba5019@gmail.com alebo na WhatsApp +27740386124)

    OdpovedaťOdstrániť
  85. Funguje to! Môj bývalý ma zablokoval na každej platforme. Trvalo to nejaký čas, asi dva mesiace alebo tak nejako, ale ODBLOKOVAL MNE LEN PÁR HODÍN! Nevzdávaj to! FUNGUJE TO! kontaktujte Dr. UZORa, aby mi pomohol .. teraz sme späť spolu. Verte v tento proces .. Tu jeho kontakt .. Čo ho osloví: +27843290018,
    Pošlite mu e-mail na adresu:: uzorsolutioncenter@gmail.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  86. Chcem využiť túto príležitosť a poďakovať Dr.obovi za pomoc a za to, že mi pomohol dostať môjho manžela späť ku mne, keď ma opustil pre inú ženu. Kontaktovala som dr.obohealinghome1411@gmail.com, povedal mi, čo by som mala urobiť a čo musím dostať a do 48 hodín prídeme za tebou s manželom. Keď som do 48 hodín bez pochýb urobil to, čo povedal, zavolal mi a prosil ma, či môže prísť domov, bol som tak ohromený. Môžete požiadať Dr.obo o pomoc s jeho podrobnosťami, WhatsApp +2348115365326 alebo e-mail: Dr.obohealinghome1411@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  87. Ahoj, volám sa Esther. Bol som ženatý roky, kým sa veci začali škaredo zhoršovať a takmer vždy sme sa pohádali a hádali ... zhoršilo sa to v okamihu, keď podal žiadosť o rozvod ... Snažil som sa, ako som mohol, zmeniť svoje myseľ a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a napriek tomu išiel ďalej a požiadal o rozvod ... Prosil som a skúšal som všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď mi niekto predstavil toto úžasné a skvelé kúzlo, ktoré mi nakoniec pomohlo ... Nikdy som nebol fanúšikom vecí ako je táto, ale rozhodol som sa to skúsiť s nechuťou, pretože som bol zúfalý a nezostávalo mi nič iné ... Táto skvelá baba mukuru sa špeciálne modlila a robila ďalšie veci, ktoré musel urobiť ... Do 2 dní mi zavolal môj manžel a bolo mu ľúto všetkých emocionálnych traum, ktoré ma stáli, presťahoval sa späť do domu a naďalej žijeme šťastne. aký úžasný zázrak urobilo pre mňa a moju rodinu baba mukuru a viera, ktorú som v neho mala. Predstavil som ho mnohým párom s problémami po celom svete a mali dobré správy ... Som pevne presvedčený, že niekto potrebuje jeho pomoc. takže sa vynasnažte zachrániť svoje manželstvo / vzťah, ak to skutočne stojí za to. kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu na adrese (babamukuru61@gmail.com)
    môžete ho kontaktovať cez WhatsApp .. + 2348075362900 .....

    OdpovedaťOdstrániť
  88. Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  89. Zlomilo ma srdce, keď ma môj manžel opustil pre niekoho iného, ​​ale priateľ ma predstavil Voodoo Lordovi, ktorý na môjho manžela vrhal kúzlo lásky a môj manžel sa ku mne vrátil, oslovil ho na whatsapp, ak potrebuješ jeho pomoc _ 2348097014925 alebo môžeš pošlite e-mail na adresu_voodooconnect60@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  90. Toto je webová stránka, ktorú som čítal o DR ISIKOLO a kontaktoval som ho, aby mi pomohol dostať svojho bývalého priateľa späť za mňa v priebehu mesiaca august tohto roku a vrátil som sa sem, aby som o ňom uverejnil príspevok. Lekár Isikolo vám pomôže vyriešiť váš problém bez ohľadu na to, čo prežívate. Moje meno je Anna Oscar. Príspevok o kúzelníkovi je pre mňa veľmi zvláštny, pretože som nikdy neveril, že budem môcť povedať, že mi pomohol sprostredkovateľ kúziel pri privádzaní môjho bývalého priateľa ku mne, aj keď ma opustil kvôli nevere a neustálemu zneužívaniu a bojovali sme. oddelene a po 6 mesiacoch bez kontaktu. Čítal som o doktorovi Isikolovi z iných webových stránok a kontaktoval som ho, aby mi pomohol, a za menej ako 48 hodín mi zavolal môj bývalý priateľ a bol som šťastný, že sa mi chce vrátiť. Stretli sme sa ten istý mesiac a on mi navrhol. Bol to ten najkrajší prsteň. Prosím všetkých tu vonku, obráťte sa na DR ISIKOLO, aby váš problém vyriešil za vás a urobil vám radosť vo vzťahu, ktorý vám ubližuje. Láska je najlepší pocit, aký ste kedy zažili. Pošlite mu e -mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com Môžete mu tiež poslať WhatsApp na +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  91. Som veľmi rád, že môžem zdieľať toto moje fantastické svedectvo. Som Enora Lucas a môj život sa úplne zmenil za 48 hodín. Vidím sa v zrkadle a usmievam sa. Prvýkrát vo veku mám dôveru v seba a svoje schopnosti. Svojho priateľa mám späť v živote s pomocou DR ISIKOLA. Ospravedlňoval sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy nechcel rozísť, že nemôže zvládať emocionálnu batožinu, ktorú som stále nosil so sebou. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život, a považoval za najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Vo vrecku mám peniaze, ktoré sú konečne moje vlastné. (Moja kontrola kompenzácie prebehla a bolo mi povedané, že je to už mesiace. Som živým dôkazom toho, čo doktor Isikolo dokáže. Obnovil lásku a náklonnosť medzi mnou a mojím mužom a ja som ho dostal späť k sebe. Teraz som taký šťastný. S vašou pomocou sme si mohli navzájom vidieť a hovoriť pravdu. Každý, kto má problém so vzťahom, sa môže obrátiť na doktora Isikola prostredníctvom e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com alebo ho môžete tiež kontaktovať na WhatsApp na čísle +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť
  92. Práve som získal svojho bývalého manžela späť vďaka pomoci odborníkov na kúzlo lásky Dr. OBO
    Môj manžel ma opustil pre inú ženu, boli to iba 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobila som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ho získala, ale bolo to všetko. márne, sľúbil som, ale odmietol. Vysvetlil som môj problém priateľovi a navrhla mi, aby som sa radšej obrátil na zaklínača, aby mi pomohol vrhnúť kúzlo, aby som ho priviedol späť. Neostávalo mi nič iné, len to skúsiť. Poslal som správu spellcasterovi s názvom DR OBO, ktorý ma ubezpečil, že nie je problém a že bude všetko v poriadku po dobu 48 hodín. Začaroval a obnovil lásku a puto medzi mnou a manželom a vrátil sa ku mne po 48 hodinách. Z výsledku som stále nadšený jeho práce. Už neplačte, požiadajte o pomoc spoločnosť DR OBO. Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete mu tiež dať WhatsApp na +2348115365326

    OdpovedaťOdstrániť
  93. Ak ste sklamaní kúzelníkmi a inými liečiteľmi, ktorí nedokázali dosiahnuť požadované výsledky. Buďte tentokrát v pohode s najmocnejším a duchovne najtalentovanejším kúzelníkom, akého ste kedy mohli stretnúť.
    volám sa Mary Brannon. Zdravím všetkých, ktorí čítajú toto svedectvo. Môj manžel ma odmietol po troch (3) rokoch manželstva len preto, že na neho mala kúzlo iná žena a nechal mňa a dieťa trpieť. Jedného dňa, keď som čítal web, videl som príspevok o tom, ako tento sprostredkovateľ kúziel na tejto adrese drpellar@gmail.com pomohol žene získať späť manžela a ja som mu odpovedal na jeho adresu a on mi povedal že žena zaklínala môjho manžela a ten mi povedal, že mi pomôže a po 2 dňoch, že budem mať svojho manžela späť. Veril som mu a dnes som rád, že vám môžem všetkým oznámiť, že tento kúzelník má silu vrátiť milencov. pretože som teraz šťastná so svojim manželom. Ďakujem za Dr.Pellar. Jeho e -mail: drpellar@gmail.com
    Kontaktujte ho, ak viete, že vás tento osud čaká nižšie
    (1) Páči sa ti tvoj bývalý?
    (2) Máte vždy nočné mory?
    (3) Chcete byť povýšený na svojom pracovisku?
    (4) Chcete, aby za vami utekali ženy/muži?
    (5) Chcete vlastné dieťa?
    (6) Chcete byť bohatí?
    (7) Chcete, aby bol váš manželský partner navždy váš?
    (8) Chcete zväčšiť veľkosť svojho vtáka? / Trváš dlhšie, keď máš sex?
    (9) Chcete nahradiť stratené peniaze?
    (10) Chcete zastaviť rozvod?
    (11) Chcete sa rozviesť?
    (12) Chcete, aby vám každé vaše želanie niekto splnil?
    (13) Vytvára mágia potrebu tehotného dieťaťa?
    (14) Chcete ukončiť manželstvo alebo vzťah alebo sa rozísť.
    (15) Je pre vás ťažké vyhrať prípad na súde?
    (16) Chcete si vziať svojho partnera čo najskôr?
    Moja e -mailová adresa je opäť: drpellar@gmail.com
    So všetkými svojimi problémami ho ihneď kontaktujte a situáciu vyriešte do niekoľkých dní.

    OdpovedaťOdstrániť
  94. Pri niekoľkých príležitostiach sa Kenny vyhráža, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim opýtať na jeho vzťah s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete, doktorovi Ilekhojiemu, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťah a manželský problém mocnosťami lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či taká vec niekedy existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď ho kontaktujem, povedal mi o tom, ako sa to robí a zaistil, že som so všetkým v poriadku. procesy a uistil ma o mojej túžbe. Wiithin 28 hodín Kenny mi zavolal a začal sa ospravedlňovať, že sa zobudil a premýšľal o všetkom, čo mi urobil. Bol som veľmi šokovaný, pretože Kenny nie je vždy ten typ, ktorý by ho čokoľvek ľutoval, ale odvtedy sa stal milujúcim a starostlivým. Ak potrebujete podobnú pomoc, tu je jeho kontakt .. Volať/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 alebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  95. Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho, ktorý splnil moju túžbu. Pred pandémiou sme mali s 5 -ročným manželom problémy a odsťahoval sa z domu. V tých časoch bolo peklo byť sám, pretože som bol sám so svojimi deťmi a oni chceli svojho otca všetkými prostriedkami. Plakala som celú noc a musela som vysvetľovať, keď moje deti požiadali otca a o niekoľko mesiacov neskôr mi doručil rozvodové papiere, a to ma zlomilo. Počas jedného z mojich dní v parku som sa stretol s Melissou, ktorá mi poskytla kontakt na doktora Ilekhojieho. Po rozhovore s ním som mala malý pokoj a istotu, keď mi sľúbil, že sa môj manžel o niekoľko dní vráti. Urobil som všetko, čo požadoval, a poskytol všetko, čo potreboval. Presne tri dni prišiel môj manžel neskoro v noci a prakticky prosil, aby som zabudla na rozvod a prijala, že sa vracia domov. Zostal som v nemom úžase, pretože som nečakal výsledky tak skoro.

    Ďakujem, doktor Ilekhojie, aj keď tento príspevok neuvidíte. Pokiaľ ste v situácii ako ja, láskavo sa porozprávajte s doktorom Ilekhojím a ubezpečujem vás, že vždy existuje riešenie od neho. E -mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp alebo Viber +2348147400259

    OdpovedaťOdstrániť
  96. Láska je krásna, ak ju máte s kým doplniť o Ogiogun Dr. Ekpen je skutočný kúzelník a veľmi jedinečný a silný muž múdrosti. Nemohla som otehotnieť, pretože mal problémy s plodnosťou. Môj manžel sa kvôli tomu rozviedol. Bol som taký ustarostený a vždy plačúci a dokonca som premýšľal o tom, že sa zabijem, ale môj priateľ ma zoznámil so skvelým mužom menom Dr. Ekpen ogiogun, ktorý má tiež úlohu vo svojom probléme. Dala mi jeho email, kontaktoval som ho a všetko mu vysvetlil. Ubezpečil ma, že mi pomôže a nemal by som sa obávať. Doktor Ekpen ogiogun priniesol radosť do môjho života a do mojej rodiny, priviedol ku mne manžela svojimi duchovnými silami, otehotnel, vyliečil rakovinu mojej sestry a tiež špeciálnymi silami vyliečil vírus HIV môjho bratranca a taktiež nevlastný brat vyhral lotériu o 2 milióny dolárov. Doktor Ekpen ogiogu je skutočne talentovaný, úžasný a veľmi dobrý muž, ktorý skutočne vie, ako robiť svoju prácu ogiogunra, a keby nie jeho, aký by bol môj život? Doktor Ekpen ogiogun veľmi pekne ďakujem a nikdy neprestanem hovoriť o jeho veľkých úspechoch. Slovami sa nedá vyjadriť, koľko dobrého ste urobili pre mňa a moju rodinu a verím, že ani tisíc slov nebude stačiť na popísanie vášho dobrého a skvelého diela. Ak potrebujete duchovnú pomoc, prečo neutiecť k ogiogunovi Dr. Ekpena? stačí kontaktovať Dr. Ekpen ogiogun na jeho e -mail: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) a on vám pomôže. Doktor Ekpen ogiogun je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, preto ho ihneď kontaktujte a stiahnite si jeho riešenie. Ďakujem vám, Dr. Ekpen ogiogun, vaše whatsapp +2347045604010. ekpenogiogunspellcaster@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  97. Ahojte všetci, volám sa Buma zo Spojených štátov. Život bol bezfarebný predtým, ako mi doktorka Adeleke Obaová pomohla kúzlom lásky, aby som sa znovu stretla s otcom mojich detí. Moja vôľa žiť a užívať si život je späť teraz, keď je moja rodina zachránená. Už nikdy sa nebudem cítiť osamelý. Ďakujem Dr Adeleke Oba, že ste mi priviedli môjho manžela späť. Každému, kto má problémy v manželstve alebo vzťahu, vám dnes odporúčam doktorku Adeleke Oba. Viem, že dokáže vyriešiť váš problém, pretože som živým svedkom jeho skvelej práce. Obráťte sa na Dr. Adeleke Oba, ktorý aj tak vyrieši váš problém. E -mail: aoba5019@gmail.com Volať/Whatsapp číslo: +27740386124

    OdpovedaťOdstrániť
  98. Ahoj, volám sa joyce, bola som roky vydatá, kým to nezačalo byť škaredé a takmer zakaždým sme sa hádali a hádali... zhoršovalo sa to v momente, keď podal žiadosť o rozvod... zo všetkých síl som sa snažil, aby sa zmenil. mysli a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a stále pokračoval v podaní žiadosti o rozvod... Prosila som a skúšala všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď ma niekto zoznámil s týmto úžasným, skvelým čarodejníkom, ktorý mi nakoniec pomohol... Nikdy som nebol fanúšikom takýchto vecí, ale len neochotne som sa rozhodol skúsiť to, pretože som bol zúfalý a nemal som na výber... Tento veľký baba mukuru robil špeciálne modlitby a iné veci, ktoré musel robiť... Do 2 dní mi môj manžel zavolal a ľutoval všetky emocionálne traumy, ktoré ma stál, presťahoval sa späť do domu a naďalej žijeme šťastne. aký úžasný zázrak baba mukuru a viera, ktorú som v neho mala, urobili pre mňa a moju rodinu. Predstavil som ho mnohým párom s problémami po celom svete a mali dobré správy... Pevne verím, že niekto tam vonku potrebuje jeho pomoc. preto vynalož zvýšené úsilie na záchranu svojho manželstva/vzťahu, ak to naozaj stojí za to. kontaktujte ho e-mailom na (babamukuru61@gmail.com)
    môžete ho kontaktovať cez WhatsApp..+2348075362900.....

    OdpovedaťOdstrániť
  99. Práve som získala späť svojho bývalého manžela vďaka pomoci odborníkov na mágiu lásky Dr. OBO Manžel ma opustil kvôli inej žene, boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s naším druhým dieťaťom. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo som mohol, aby som ho dostal, ale to bolo všetko. "Sľúbil som, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojej priateľke a ona mi navrhla, aby som sa obrátil na kúzelníka, aby mi pomohol čarovať." Nezostávalo mi nič iné, len skúšať, poslal som správu čarodejníkovi DR OBO, ktorý ma ubezpečil, že nie je problém a všetko bude 48 hodín v poriadku. manžela a vrátila sa ku mne po 48 hodinách.S výsledkom jeho práce som stále spokojná .už neplač, o pomoc kontaktujte DR OBO.Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete dať aj mu WhatsApp na +2348115365326

    OdpovedaťOdstrániť
  100. AKO SOM DOSTALA SPÄŤ SVOJHO PARTNERA
    Toto svedectvo je skutočný príbeh a volám sa Monika Simun. S DR ISIKOLO som sa dostal do kontaktu prostredníctvom svedectva napísaného o ňom a tiež som sa stretol s mnohými svedectvami o tom, ako pomáha druhým s ich životom. Vrátiť sa späť s bývalým je jedným z najvnútornejších pocitov, ktoré by mnohí ľudia radi zažili, najmä preto, že spomienky s naším bývalým vždy zatemňujú našu myseľ, keď niekto iný robí niektoré z vecí, ktoré robil náš bývalý. Bola som osamelým rodičom takmer 6 rokov a hoci bol môj bývalý manžel ďaleko od mojich detí, stále si želám, aby sa ku mne raz vrátil. Tento kúzelný lekár, s ktorým som sa stretol, známy ako DR ISIKOLO, mi pomohol s mojimi želaniami a s radosťou môžem povedať, že som späť so svojím bývalým manželom. výsledok sa prejavil po 48 hodinách, ako ma uistil, a láska a spojenie, ktoré sme zdieľali, sa úžasne obnovili. Ak sa chcete úspešne vrátiť so svojím bývalým, kontaktujte tohto skvelého kúzla na jeho Whatsapp +2348133261196 alebo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  101. Som tiež medzi mnohými ďalšími, ktorí sem prídu svedčiť o zázrakoch, ktoré vykonal Pán voodoo, legitímny zaklínač. Bolesť, ktorú som cítil pri každom pokuse o zlepšenie s mojou rodinou a milostným životom. Dostal som sa cez komentár, ktorý takmer súvisel s mojím príbehom a s tým, ako génius vo vzťahoch a čarodejník menom voodoo lord im vrátil šťastie do života a pomohol im vyliečiť sa z depresie, ktorou prešli. Tak som ho kontaktoval ohľadom mojej vlastnej situácie. Stručne povedané, som rád, že som ho kontaktoval, pretože v súčasnosti som jedným z mnohých pánov voodoo, ktorým dal nový život. Určite nájde riešenie na vaše problémy. Môžete ho kontaktovať  WhatsApp  +2348097014925 e-mailom voodooconnect60@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  102. Len pred pár mesiacmi som prešla rovnakými vzťahovými problémami/nedorozumením s manželom, sme manželia viac ako 6 rokov, bolo to naozaj sladké a niekedy koncom minulého roka to bolo také hrozné, pretože ma môj manžel začal podvádzať a hľadal spôsob, ako sa so mnou rozviesť, rozišli sme sa pred 3 mesiacmi a vrátili sme sa prvý štvrťrok tohto roka, len minulý mesiac ma úplne opustil s našimi dvoma deťmi bez slova. Bol som tak zmätený, keď som premýšľal, čo sa mohlo pokaziť. V minulosti sme obaja navštevovali párové manželské poradenstvo/semináre a nakoniec som sa rozhodol pre terapeuta, ale bezvýsledne, milujem tohto muža a tak zúfalo ho chcem späť, ak nie kvôli sebe, ale kvôli deťom, bude im chýbať a Neviem, ako by som im mohol vysvetliť veci. Čítal som komentár k príspevku online, ako novinárka z Los Angeles našla pravú lásku po 9 rokoch sŕdc vo vzťahu a vydala sa hneď niekoľko týždňov po tom, čo pre ňu Dr. Igbinovia spustil kúzlo, aby našla pravú lásku a vydala sa. Mal som to šťastie mať prístup k osobnému e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com a WhatsApp +12162022709 a Viber +12066713285, takže som ho kontaktoval a Drigbinovia mi povedal, že mi pomôže získať môjho manžela späť, že sa nemusím báť, že všetko bude v poriadku len s tromi počas pracovných dní som starostlivo dodržiaval všetky jeho pokyny o tom, čo mám robiť v mojom dome počas modlitby kúzla lásky uprostred noci. Dr igbinovia odvysielala časť kúzla lásky a prekvapivo, Druhý deň bol okolo 05:00 Môj manžel mi volal Bola som taká prekvapená, že môj manžel, ktorý mi posledné tri týždne odmietal zavolať alebo mi poslať sms, zrazu zavolal aby sa mi ospravedlnil a povedal, že sa vráti domov, že mu chýba rodina, bol taký nadšený, že som ho prijal späť

    OdpovedaťOdstrániť