utorok 2. októbra 2012

SÚŤAŽ! Vyhraj Nadpozemskú od Cynthie Hand

Keďže som vás začala po súťažnej stránke trochu zanedbávať, budem sa to snažiť v októbri trochu dobehnúť. Čakajú vás minimálne dve väčšie súťaže, pričom počet cien bude len a len na vás. Prvú súťaž spúšťam práve dnes!

Súťažiť sa bude o jednu u mojich úplne najobľúbenejších anjelských YA kníh, na ktorú pripravujem tento mesiac aj recenziu - Nadpozemskú od Cynthie Hand. Cenu do súťaže venovala spoločnosť Albatros Media, za čo ďakujem nielen ja, ale určite hlavne môj budúci výherca :)


Clara je bytosť s anjelskou krvou. Má poslanie, ktoré sa jej po častiach zjavuje. Musí zachrániť neznámeho chlapca z horiaceho lesa. Netuší však, kto je ten chlapec a prečo ho má zachrániť. Po presťahovaní sa do nového mesta sa Clara zoznámi s Christianom, tajomným chlapcom z vízie. Christian je charizmatický, milý, veľmi pekný, ale má priateľku a tak si Claru sotva všimne. Podarí sa Clare splniť svoju anjelskú úlohu a vyhovieť tak svojej mame? Je Christian skutočne tou pravou láskou alebo len dobrým priateľom? Clara si postupne zvyká v novom prostredí a zároveň objavuje záhadný svet anjelov. Zisťuje, čo všetko ešte o sebe a o ostaných nadpozemských bytostiach nevie – nie všetci sú totiž dobrí...

A teraz k pravidlám:

  • Súťaž je pre Slovákov aj Čechov (kniha Nadpozemská je v Slovenčine!)
  • Súťažiť môžete do 31.10. ale odporúčam nenechávať si to na poslednú chvíľu, Rafflecopter zvykne formulár uzatvárať v úplne divných časoch nad ktorými ja nemám veľkú kontrolu...
  • Opäť vám ponúkam možnosť zvýšiť si trochu šancu na výhru v podobe extra vstupov. Odporúčam hlavne lajknúť FB stránku Albatros Media, aby vám neušli niektoré fajné zľavy na knihy :)
  • Prvý vstup môže získať každý bez splnenia akejkoľvek úlohy. Žiaden z extra vstupov nie je povinný, ale zvyšuje vám šancu na výhru. 
  • POZOR! Aj na blogu aj na mojej FB stránke sa pomaly ale isto blížim k číslu 300 čo sa nasledovateľov týka. Preto som sa rozhodla, že ak FB stránka MAWOB dosiahne 300 lajkov, prihodím do súťaže ďalšiu knihu ( a tým pádom ďalšieho výhercu) a rovnako tomu bude, ak môj blog získa 300 nasledovateľov cez Google Friend Connect (pravá bočná lišta). V konečnom dôsledku je teda možné, že súťaž bude mať troch výhercoch, aj keď začíname na jednom. 
  • Pred vypĺňaním súťažného formuláru si prosím prečítajte všeobecné pravidlá súťaženia na mojom blogu.

Súťažný formulár:

a Rafflecopter giveaway

9 komentárov:

  1. Díky za soutěž. Už dlouho si chci Nadpozemskou přečíst.. uvažovala jsem i o koupi, ale momentálně si šetřím na trochu jiné knihy. Nicméně stejně bych si ji strašně ráda přečetla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. juj skvelá súťaž 8)
    Diki za ňu 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dík za možnost se připojit :) Jsem zvědavá, kdo knížku vyhraje ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. táto knižka má aj neuveriteľne krásnu titulku

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jejej, tak ráda bych si konečně něco přečetla ve slovenčině! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak poklikala som všetko v tom formulari, tak dufam, že som zaradená do žrebovania. Takú krááásnu knihu by ma potešilo vyhrať. dakujem za súťaž

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neodolateľný obal, verím, že s rovnako neodolateľným príbehom. Nehnevala by som sa keby som ju vyhrala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Som veľmi nadšený, že sa môžem podeliť o toto úžasné svedectvo o tom, ako som dostal ex ex s pomocou tohto veľkého muža menom Ogbidi. Je to naozaj veľmi mocný kúzelník, bol som oddelený od svojho manžela dva roky späť kvôli mojej matke inlaw. Ďakujem Bohu za to, že sme použili Dr. ogbidiho, aby nás priviedol späť k dobrému, môj manžel ma teraz miluje viac ako predtým. Môžete tiež kontaktovať tento veľký doc pre svoje vlastné svedectvo prostredníctvom e-mailu: ogbidihomeofsolution1@gmail.com alebo whatsapp ho cez: +2348052523829.
    Nech vám Boh pomôže aj pri kontakte s ním. Vďaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Žijem v Spojených štátoch. Pred dvoma rokmi som sa oženil s dámou menom Melena, mali sme spolu dve deti, boli sme veľmi šťastní, že sme manželia, takže keď cestujem na služobnú cestu do Brazílie, strávil som v Brazílii 1 rok. môj druh podnikania, ja a moja žena sme sa neustále rozprávali po telefóne, rozprávali sme sa na internete, nikdy som nevedel, že ma moja žena začala podvádzať tým, že som chodil so svojím priateľom zo starej školy menom Mark, nikdy som nevedel, že niečo ide zle, kým som sa nevrátil z mojej cesty, potom sme s manželkou začali mať problémy, chodí von a vracia sa neskoro v noci, zmenila sa zvláštnym spôsobom, ktorý som nevydržal, snažil som sa urobiť všetko pre to, aby som ju potešil, ale to zhoršilo sa, tak jedného dňa odišla z domu a už sa nevrátila, pokúsila som sa ju osloviť, ale nijako som sa k nej nedostala, nikdy som nevedela, že cestovala so svojím novým milencom, ktorým bol Mark, veľmi som ju chcela kvôli deťom, ktoré ona odišiel pre mňa a pretože som ju tiež tak veľmi miloval, kvôli zlomeniu srdca, do ktorého ma dala, som vošiel hľadanie skutočného čarodejníckeho kúzla Bol som dvakrát podvedený kúzelníckym čarodejníkom, ale nikdy som pri hľadaní neochabol, pretože chcem šťastný život so svojou ženou, takže jedného rána som videl svedectvo o čarodejníckom kúzle Dr. Adeleke, takže som ho kontaktoval cez whatsapp : (+27740386124) a na e-mail: (abba5019@gmail.com) na moje najväčšie prekvapenie urobil pre mňa život opäť mužným, moja žena sa vrátila ku mne, vzal som ju späť a ja som teraz s manželkou vyrovnaný kúzelníkom

    OdpovedaťOdstrániť