piatok 12. októbra 2012

Všimnite si: Cat Clarke - Undone

Viete čo je nové? Začala som písať diplomkuuu! Tiež si myslím, že dosť neskoro, ale ide mi to, som na seba hrdá a snažím sa využiť každú sekundu, kedy sa mi chce. Pretože dĺžka môjho nadšenia sa počíta jedine na sekundy. 

Dnes som taká veľmi praktická, a keďže som sa už napísala iných vecí, plus sme spolu s mojimi spolublogerkami vytvorili tento skvelý album plný tých najhorúcejších informácií o knižných vydaniach, vybrala som si do tejto rubriky knihu s extra krátkou anotkou na prekladanie. Ale nielen preto som si ju vybrala, veď posúďte sami:

Čo povedala anotácia:

Jem Halliday je zamilovaná do svojho najlepšieho kamaráta, ktorý je homosexuál. Vôbec nie ideálna situácia, no pomaly sa s tým učí žiť. 
Potom sa však stane čosi nevýslovné. Kaiovo tajomstvo je vyzradené online...a on sa rozhodne zabiť. 
Jem vie, že nič, čo povie alebo urobí, ho už nevráti späť. Aj tak však chce zistiť, kto to má všetko na svedomí. A dotyčných plánuje zničiť. 
Príbeh lásky, odplaty a zrady od autorky bestselleru Entangled. 

Čo som povedala ja:

NEMÁM rada knihy, kde ľudia umierajú a už vôbec nemám rada knihy, kde ľudia umierajú hneď a začiatku. Ale Cat Clarke je taká...divná. Že v podstate nepíše nič úžasné ale je to vlastne dosť úžasné. Keď sa tak spätne na to pozriete. Teda aspoň Entangled bolo. Torn som nečítala ale čítala Luu a jej sa to páčilo a čo sa páči Luu...to minimálne stojí za prečítanie. Okrem toho Cat je jedna z tých, čo má dobre obálky a zároveň nie hnoj vo vnútri, takže možno z tejto samovražednej literárnej depky bude aj niečo fakt zaujímavé. 

7 komentárov:

  1. tak anotka vyzerá naozaj zaujímavo 8D

    prajem veľa šťastia k diplomovke 8) keď to budeš písať tak dobre ako tvoje recenzie, tak ťa bude komisia prosiť, aby si im to pár krát prečítala 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obálka i anotace vypadají zajímavě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá anotácia znie fakt super... to si musím prečítať:d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež nemám rada knihy, kde ľudia umierajú. Tá depresia je nepríjemná. Ale všetky tri knihy vyzerajú zaujímavo.

    PS: Veľa šťastia s písaním diplomovky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. cat clarke...myslim, ze viem ake knihy budem dalej hladat :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pozor, že chcem poslať dôležité informácie každému, kto to práve čítal, dajte si pozor na falošné kúzla, hľadám pomoc viac ako 3 roky, nikto mi nebol schopný pomôcť. Moje meno je Roshney Perez z Kanady, chcem sa tu podeliť o svoj skutočný životný príbeh. Kvôli ľuďom, ktorí trpia rovnakým problémom ako ja, som bol bezdetný deväť rokov od manželstva. Manžel ma opustil, pretože som mu nemohol dať dieťa, chodil s inou dámou, plakal som deň a noc, pretože milujem svojho manžela toľko, hľadal som pomoc všade, až minulý mesiac som videl podobný komentár na internete zdieľa žena, ktorá žiada ľudí, aby sa spojili s Dr. Ogbidim o akúkoľvek pomoc, a tak som ho rýchlo kontaktoval, aby mi pomohol. Ogbidi odpovedal a povedal mi, že moje problémy skončili, takže po vykonaní všetkých rituálov som dostal výzvu od manžela, aby som mu odpustil, rýchlo som prijal jeho ospravedlnenie, minulý mesiac, odkedy sa môj manžel vrátil, Som tiež šťastný, že môžem povedať, že som tehotná. Dr. Ogbidi priviedol späť môjho manžela so svojimi magickými silami a dal mi nejaké bylinky, aby som si vyčistil lono kvôli rýchlej plodnosti. Hovorím to preto, lebo som mu už povedal, že jeho meno zdieľam v rádiu a na internete, aby ľudia vedeli o jeho dobrá práca, pre tých, ktorí by mu chceli poďakovať za mňa alebo za tých, ktorí potrebujú riešenie svojich problémov, by sa mali skontaktovať prostredníctvom e-mailu: ogbidihomeofsolution1@gmail.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Žijem v Spojených štátoch. Pred dvoma rokmi som sa oženil s dámou menom Melena, mali sme spolu dve deti, boli sme veľmi šťastní, že sme manželia, takže keď cestujem na služobnú cestu do Brazílie, strávil som v Brazílii 1 rok. môj druh podnikania, ja a moja žena sme sa neustále rozprávali po telefóne, rozprávali sme sa na internete, nikdy som nevedel, že ma moja žena začala podvádzať tým, že som chodil so svojím priateľom zo starej školy menom Mark, nikdy som nevedel, že niečo ide zle, kým som sa nevrátil z mojej cesty, potom sme s manželkou začali mať problémy, chodí von a vracia sa neskoro v noci, zmenila sa zvláštnym spôsobom, ktorý som nevydržal, snažil som sa urobiť všetko pre to, aby som ju potešil, ale to zhoršilo sa, tak jedného dňa odišla z domu a už sa nevrátila, pokúsila som sa ju osloviť, ale nijako som sa k nej nedostala, nikdy som nevedela, že cestovala so svojím novým milencom, ktorým bol Mark, veľmi som ju chcela kvôli deťom, ktoré ona odišiel pre mňa a pretože som ju tiež tak veľmi miloval, kvôli zlomeniu srdca, do ktorého ma dala, som vošiel hľadanie skutočného čarodejníckeho kúzla Bol som dvakrát podvedený kúzelníckym čarodejníkom, ale nikdy som pri hľadaní neochabol, pretože chcem šťastný život so svojou ženou, takže jedného rána som videl svedectvo o čarodejníckom kúzle Dr. Adeleke, takže som ho kontaktoval cez whatsapp : (+27740386124) a na e-mail: (abba5019@gmail.com) na moje najväčšie prekvapenie urobil pre mňa život opäť mužným, moja žena sa vrátila ku mne, vzal som ju späť a ja som teraz s manželkou vyrovnaný kúzelníkom

    OdpovedaťOdstrániť