streda 30. novembra 2011

His Royal Hotness 2011: Veľké finále je tu! Hlasujte za Adriana alebo Dimitriho!


Takže ideme na to? :)

Pôvodne sme začínali s 58 naj knižnými hrdinami, ktorých sme si spoločne nominovali až sme sa dnes dopracovali k poslednému súboju medzi zostávajúcimi dvoma kandidátmi na titul His Royal Hotness 2011. A čo je najväčšia sranda? Obidvaja sú z jednej a ej istej série: VAMPIRE ACADEMY.

Tí, čo si to (až teraz???) utekáte rýchllo vygoogliť, stačí vám vedieť, že áno, Vampire Academy, v českom preklade Vampýrska akademie autorky Richelle Mead je skutočne jedna z najlepších sérií akú som v živote čítala, spolu s takými esami ako sú Hry o život alebo Nástroje smrti.
Tak to len tak, aby ste vedeli, že Dimitri s Adrianom si dnešné finále skutočne zaslúžia a neocitli sa tu len náhodou :)


Ak rozmýšľate, či si sériu kúpiť a prečítať ale prekrúcate očami nad nie veľmi peknými a nápaditými obálkami verte tomu, že tu platí staré dobré "Nesúď knihu podľa obalu" stonásobne. A že celkovo majú knihy od Twilightu na MÍLE daleko. Vážne. Okrem upírskej tématiky spolu nemajú spoločné vôbec nič.

No a tu končí moja nehanebná propaganda a začína samotné hlasovanie :)

NEZABUDNITE!
Hlasovanie tentokrát trvá IBA JEDEN DEŇ! Máte čas od polnoci do polnoci a k dispozícii iba 1 HLAS. Bacha na to, ako ho využijete :) To, kto to celé vyhrá, sa dozviete hneď po skončení hlasovania z anketovej tabuľky. Oficiálne vyhlásenie aj s "korunováciou" sa uskutoční až nasledujúci deň, nakoľko nebudem mať z logických dôvodov čas pripraviť a hneď po polnoci uverejniť víťazný post.

Taktiež vylosujem z 8 reprezentantiek, ktoré sa podujali na náročnú úlohu zastupovať ich obľúbených hrdinov v súbojoch jednu, ktorá získa knižnú odmenu :) Touto cestou sa vám ešte raz chcem poďakovať za pomoc.

Takže raz dva tri, spúšťam hlasovanie:

Adrian Ivashkov (Vampire Academy)
&
Dimitri Belikov (Vampire Academy)







Ja osobne držím palce tomu z Vampýrskej Akadémie....

14 komentárov:

  1. ach toto bude súboj :) za koho hlasovať dilema jak šlak :) ešteže môžem aj z roboty :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dimka :)

    PS: Judit, prečo si sem nehodila tie super truper popisy ??? Nezdali sa ti až tak super :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aaaaaaaaaaaach! Lebo som zabudla? :D :D :D Bože, ja už mám hlavu na troch rôznych miestach a úplne mi to vypadlo, aj keď som si hovorila včera večer, že tomu postu niečo chýba :D

    Bože, utekám do školy, neviem, kedy to tam stihnem dať......aaaaaaa!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ale v pohode, škola je prvoradá :) len som sa pýtala, lebo ma to prekvapilo :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dimitri nemôže vyhrať...Adriana už snáď pokoril dosť, no nie ?!
    ADRIAN !!

    Ema

    OdpovedaťOdstrániť
  6. právě jsem to vyrovnala :D padesát na padesát! napínavé :) Adrian! echm echm :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Těžké rozhodování. Protože Adrianovi Richelle moc nepřála, tak hlasuji pro něj.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dimko prečo prehráva .... niééééééééééééééééééé :(((

    OdpovedaťOdstrániť
  9. okay, že Dimitri "vyhrál" Rose, tak to Adrianovi přeju ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Keď som našiel Dr. Johna, bol som v zúfalej potrebe priviesť svojho bývalého milenca späť. Nechal ma pre inú ženu. Stalo sa to tak rýchlo a vôbec som nemal v tejto situácii žiadne slovo. Po 4 rokoch ma už bez vysvetlenia vyhodil. Kontaktujem Dr.Johna cez jeho webovú stránku a on mi povedal, čo potrebujem urobiť predtým, než mi môže pomôcť a urobil som to, čo mi povedal, aby som po tom, čo mi poskytol to, čo chcel, odovzdal milostné kúzlo, ktoré nám pomôže dostať sa späť , Krátko po tom, čo urobil svoje kúzlo, môj priateľ začal ma znova písať a cítil sa hrozné pre to, čo mi práve dal. Povedal, že som bol najdôležitejšou osobou v jeho živote a teraz to vie. Presťahovali sme sa spolu a bol pre mňa otvorenejší ako predtým a potom začal so mnou tráviť viac času ako predtým. Odkedy mi Dr. John pomohol, môj partner je veľmi stabilný, verný a bližšie ku mne ako predtým. Veľmi odporúčam Dr. John každému, kto potrebuje pomoc. E-mail: drjohnsoco@gmail.com, Zavolajte mu alebo ho pridajte do služby WhatsApp prostredníctvom: +2348147766277

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nájsť skutočné milostné kúzlo bolo pre mňa ako nočná mora, zaplatil som viac ako 2457 dolárov za rôzne kúzla, ktoré nikdy nefungujú. Kým sa nestretnem s DrEdede, prosím, ak hľadáte skutočné a rýchle výsledné milostné kúzlo, potom je odpoveďou, môžete kontaktujte ju teraz. Ededetemple@gmail.com +2348129175848

    OdpovedaťOdstrániť