streda 16. novembra 2011

NOVINKA!: Krystyna Kuhn - Hra (Údolie 1)

Je tmavé…
Leží uprostred pustatiny…
A skrýva strašné tajomstvo...


Noví študenti Grace College oslavujú príchod do školy zoznamovacím večierkom. No čoskoro si Julia s kamarátmi uvedomia, že v údolí uprostred kanadských hôr sa dejú čudné veci. Prečo je v okolí školy toľko tabuliek so zákazmi? A prečo sa údolie nedá nájsť na Google Earth? Situácia sa vyhrotí, keď pred očami Juliinho brata skočí do Zrkadlového jazera akési dievča, ktoré vír okamžite stiahne pod vodu. Ale Robertovi nikto neverí – dokonca ani Julia.


Že čo to? Toto je najnovšia lahôdka z dielne Slovartu (ktorí to zasa majú z dielne Krystyny Kuhn) a ktorú si budete môcť zažiadať už pod stromček, lebo vychádza 7.12! Keď necháte na radiátore vaše čižmy o jeden deň dlhšie tak možno už aj Mikuláš si to bude môcť vziať na starosť.

Čo je ale úplne najšpicovejšie je, že vďaka Slovartu vám niekoľko slovenských blogov EXKLUZÍVNE urobí ochutnávku v podobe úryvku z knihy Hra :)

Aby som vás navnadila na ukážku, ktorú zverejním už dnes poobede, pozrite si ešte krásnu obálku, ktorá bola špeciálne navrhnutá pre slovenskú verziu knihy:

2 komentáre:

  1. vyzerá to naozaj veľmi dobre, a obálka je velmi vydarená modrú mám rada, tak o to viac sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni... tak to bych si mohla přečíst. Já jsem si chtěla od této autorky přečíst teď něco o té Popelce. Popelčina kletba, ale toto musí být také určitě pěkné. :)

    OdpovedaťOdstrániť