streda 16. novembra 2011

Exkluzívne: Prečítajte si ukážku z knihy HRA!

Takže ako som vám sľubovala, dnes si  môžete prečítať ukážku z pripravovanej zimnej lahôdky vydavateľstva SLOVART. Kniha má názov Hra a je to prvý diel v súčasnosti 8-dielnej hororovej série Údolie. V Nemecku momentálne vychádza 5.diel, my sa už vo februári 2012 môžeme tešiť na druhé pokračovanie s názvom Katastrofa. Obálku, ktorá je rovnako krásna ako obálka k prvému dielu si môžete pozrieť pod úryvkom.

Pred tým, než sa začítate si ešte zopakujme anotáciu :)



Je tmavé…
Leží uprostred pustatiny…
A skrýva strašné tajomstvo...


Noví študenti Grace College oslavujú príchod do školy zoznamovacím večierkom. No čoskoro si Julia s kamarátmi uvedomia, že v údolí uprostred kanadských hôr sa dejú čudné veci. Prečo je v okolí školy toľko tabuliek so zákazmi? A prečo sa údolie nedá nájsť na Google Earth? Situácia sa vyhrotí, keď pred očami Juliinho brata skočí do Zrkadlového jazera akési dievča, ktoré vír okamžite stiahne pod vodu. Ale Robertovi nikto neverí – dokonca ani Julia.


A nezabudnite, Hra vychádza už 7.12.2011!



Krystyna Kuhn: Hra (Údolie #1)


Tak čo hovoríte? Ja osobne som na knihu hrozne zvedavá - anotácia, obálka a dokonca aj ukážka vyzerá veľmi zaujímavo. Úplne sa na mňa to nadšenie, ktoré má pre knihu vydavateľstvo, prenieslo aj na mňa :)

A skoro by som zabudla! Obálka k druhému dielu - Katastrofa:



4 komentáre:

  1. Tá druhá obálka je stokrát krajšia ako prvá :)
    Ukážke je veľmi zaujímavá a som zvedavá prečo vynechali prvú kapitolu....teším sa na túto knihu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty obálky jsou hrozně zajímavé! :) líbí se mi, jak je to všechno takové barevné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prvá kapitola je vraj iba také intro, nič podstatné, takže to vynechali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj ja sa na túto knihu teším, kapitola ma upútala natolko že si ju hned kupim ked uzrie svetlo sveta :) mne sa páčia obe obálky :)

    OdpovedaťOdstrániť