utorok 9. októbra 2012

Linkni si súťaž! (Október 2012)

Ahojte, nie som si úplne istá, či niekto robí niečo podobné a nerada by som sa niekomu miešala do kapusty, ale napadlo ma, že by som každý mesiac zverejnila post, kde by ste mohli nahádzať odkazy na rôzne súťaže usporiadané na vašom blogu. Aby sme to mali pekne na kôpke, aby sa k našim súťažiam dostalo čo najviac ľudí a aby naopak našim čitateľom nič neušlo. 



Ako to bude fungovať:
  • Vždy na začiatku mesiaca uverejním linkovač (viď nižšie), kde si môžete pridať odkaz na svoju súťaž. 
  • Následne vystavím odkaz na post niekde na viditeľnom mieste na mojom blogu (pokojne to môžete urobiť aj vy) kde sa zdrží po celý mesiac, až kým nenahodím nový linkovač. Rovnako môžete na post odkázať aj na vašich FB stránkach a pod. aby sa nám to podarilo čo najviac prepojiť
  • Do linkovača uveďte nasledujúce informácie: Vašu prezývku a názov blogu (v tvare: prezývka@názov blogu), názov súťaže (môže ale nemusí byť uvedená presná výhra - napr. Veľká nasledovateľská súťaž alebo Súťaž o Mesto kostí, nechávam to na vás), či je pre Čechov (CZ), Slovákov (SK) alebo aj aj (CZ/SK). Všetko to pôjde do tej DRUHEJ kolonky (snáď sa zmestíme)
  • príklad formátu: Judit@My Alternative World of Books: Súťaž o Mesto kostí (SK)
  • Ak to vyslovene nebude niekomu vadiť (o čom ale pochybujem), tak môžete nahadzovať linky aj na súťaže, ktoré vypátrate na cudzom blogu. 

Ešte by som chcela upozorniť, že s týmto linkovačom narábam prvýkrát a nie som si istá, či som zvolila dobré nastavenia. Preto ak vám niečo nepôjde, bude to od vás pýtať, aby ste zadali nejaké idiotiny a nebudete mať šajnu aké, tak to prosím napíšte do komentárov a ja čím skôr zmením nastavenia aby to šlo.

A tu už je linkovač:

5 komentárov:

  1. Dobrý nápad!:)
    Viděla jsem to na nějakém zahraničním blogu, ale to se není co divit :D amíci mají přece všechno!:)
    Ale u nás to chybělo;) Takže palec nahoru !! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pravdu vravíš :) nejdem sa tváriť, že som zožrala všetku originálnosť sveta, nápad mám z amerických blogov ale tiež som si povedala, že by sa to tu aj celkom zišlo :)

      Odstrániť
  2. Som veľmi nadšený, že sa môžem podeliť o toto úžasné svedectvo o tom, ako som dostal ex ex s pomocou tohto veľkého muža menom Ogbidi. Je to naozaj veľmi mocný kúzelník, bol som oddelený od svojho manžela dva roky späť kvôli mojej matke inlaw. Ďakujem Bohu za to, že sme použili Dr. ogbidiho, aby nás priviedol späť k dobrému, môj manžel ma teraz miluje viac ako predtým. Môžete tiež kontaktovať tento veľký doc pre svoje vlastné svedectvo prostredníctvom e-mailu: ogbidihomeofsolution1@gmail.com alebo whatsapp ho cez: +2348052523829.
    Nech vám Boh pomôže aj pri kontakte s ním. Vďaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Žijem v Spojených štátoch. Pred dvoma rokmi som sa oženil s dámou menom Melena, mali sme spolu dve deti, boli sme veľmi šťastní, že sme manželia, takže keď cestujem na služobnú cestu do Brazílie, strávil som v Brazílii 1 rok. môj druh podnikania, ja a moja žena sme sa neustále rozprávali po telefóne, rozprávali sme sa na internete, nikdy som nevedel, že ma moja žena začala podvádzať tým, že som chodil so svojím priateľom zo starej školy menom Mark, nikdy som nevedel, že niečo ide zle, kým som sa nevrátil z mojej cesty, potom sme s manželkou začali mať problémy, chodí von a vracia sa neskoro v noci, zmenila sa zvláštnym spôsobom, ktorý som nevydržal, snažil som sa urobiť všetko pre to, aby som ju potešil, ale to zhoršilo sa, tak jedného dňa odišla z domu a už sa nevrátila, pokúsila som sa ju osloviť, ale nijako som sa k nej nedostala, nikdy som nevedela, že cestovala so svojím novým milencom, ktorým bol Mark, veľmi som ju chcela kvôli deťom, ktoré ona odišiel pre mňa a pretože som ju tiež tak veľmi miloval, kvôli zlomeniu srdca, do ktorého ma dala, som vošiel hľadanie skutočného čarodejníckeho kúzla Bol som dvakrát podvedený kúzelníckym čarodejníkom, ale nikdy som pri hľadaní neochabol, pretože chcem šťastný život so svojou ženou, takže jedného rána som videl svedectvo o čarodejníckom kúzle Dr. Adeleke, takže som ho kontaktoval cez whatsapp : (+27740386124) a na e-mail: (abba5019@gmail.com) na moje najväčšie prekvapenie urobil pre mňa život opäť mužným, moja žena sa vrátila ku mne, vzal som ju späť a ja som teraz s manželkou vyrovnaný kúzelníkom

    OdpovedaťOdstrániť