piatok 1. februára 2013

SÚŤAŽ O KNIHU MESIACA: Mechanický anjel

Ako som avizovala už minule, na blogu MAWOB teraz máte možnosť zvoliť si každý mesiac KNIHU MESIACA o ktorú budete vzápätí môcť súťažiť. A keďže v januári Mechanický anjel nemilosrdne rozdrvil všetkých svojich oponentov, máte ho mať :)



Pravidlá súťaže:

  • Súťažiť môžu VŠETCI zo SR alebo ČR
  • Trvanie súťaže: 1.-15.2
  • Pre vstup do súťaže nemusíte robiť žiadne extra činnosti alebo iné prasačinky 
  • Už tradične ale môžete získať extra vstupy, ktoré môžu zvýšiť vašu šancu na výhru: 5 extra vstupov získate prakticky zadarmo, stačí zahlasovať v ankete o knihu mesiaca február (nemám to ani ako odkontrolovať, takže fungujeme na hlbokej vzájomnej dôvere ;)) Nezabudnite, že čo si zvolíte, o to budete na budúci mesiac súťažiť! 2 extra vstupy dostane každý nasledovateľ MAWOBu na Facebooku. Ak blog nenasledujete môžete začať ale NIE JE TO POVINNÉ. Ďalšie 2 extra vstupy získate poďakovaním sa sponzorovi tejto súťaže, t.j. nasledovaním teen sekcie vydavateľstva Slovart na Facebooku. Opäť je to nepovinné, ale určite neoľutujete :)

Nuž a to je všetko, už vám zostáva iba vyplniť súťažný formulár Rafflecopter. Držím vám všetkým palce, lebo cena je mega úžasná :)

a Rafflecopter giveaway

11 komentárov:

  1. Prečo sa nedá hlasovať za dve knihy za knihu mesiaca? :D Zasvätená a Mesto popola .... dve moje topky !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujeme za novú sútaž...dúfam, že sa to tento krát podarí vyhrat mne...:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ďakujeme za ďalšiu súťaž - najkrajšia cena akú človek môže vyhrať je kniha :-)Ťažko sa hlasovalo za knihu mesiaca...nakoľko je medzi nimi viac mojich obľúbených autorov :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bolo ozaj ťažké vybrať si knihu mesiaca lebo Cass je dokonalá, ale keďže som práve dočítala Looking for Alaska tak je to moja obľúbená kniha. A vďaka za ďalšiu skvelú súťaž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Děkuji za soutěž :) Knížka vypadá opravdu bestovně ♥_♥ ^_^

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak ja som hlasovala za tú, ktorú som čítala, síce možno sú z týchto na výber lepšie, ale momentálne je táto moja naj

    OdpovedaťOdstrániť
  8. keď som videla obálku... ach jaj :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vyzerá úžasne... Čo by som dala za to mať ju doma... :D

    OdpovedaťOdstrániť