štvrtok 13. februára 2014

UKÁŽKA: Richelle Mead - Tieňom pobozkaná (Upírska akadémia #3)

Výborná, skvelá, úžasná správa: Tretí diel Upírskej akadémie sa dostal do predaja skôr, než sme predpokladali nielen my, ale aj samotné vydavateľstvo Slovart :)

Tieňom pobozkaná (v ang. Shadow Kissed) je v celom svete známa ako kniha s jedným z najšokujúcejších, najsrdcervúcejších záverov a obrovským cliffhangerom na konci. Tí, čo už majú celú sériu za sebou, mi určite dajú za pravdu, že je to zlomová kniha, v ktorej sa toho udeje toľko, koľko sa nestihlo udiať za predchádzajúce dva diely dokopy.
Takže keď sme si už ujasnili že si Tieňom pobozkanú potrebujete okamžite prečítať, poďme túto dohodu spečatiť tým, že si najprv prečítate ukážku z úvodu knihy. Viete, na navnadenie a tak :)




Anotácia

Tretie pokračovanie najlepšej upírskej série súčasnosti. Rose vie, že láska medzi strážcami je zakázaná. Jej najlepšia priateľka Lissa, posledná dragomírovská princezná, musí byť pre ňu vždy číslo jeden. Keď však ide o božského Dimitriho Belikova, pravidlá neplatia. Hoci to znamená klamať Lisse a ohroziť ich dlhoročné priateľstvo. Odkedy Rose zabila prvého strigoja, niečo sa v nej zmenilo. Myseľ jej zahaľuje temnota a duchovia ju varujú pred nesmrteľnými nemŕtvymi. V bitke ako z najhorších nočných môr si Rose bude musieť vybrať medzi životom, láskou a dvoma ľuďmi, na ktorých jej záleží najviac.

Kúpte si knihu. Okamžite.: TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára