piatok 29. augusta 2014

VEĽKÁ SÚŤAŽ, VEĽA CIEN, VEĽA VÝHERCOV!

Takže, takže, kto sa už nevedel dočkať súťaže?

Je to zároveň aj taká menšia oslava 4 rokov existencie MAWOBU - vravím menšia, pretože som sa o nedávno uplynutom blogovýročí nikde inde zvlášť nezmieňovala, nie preto, lebo súťaž je malá, keďže očividne nie je :D

Skôr, než prejdem k cenám a k pravidlám, chcela by som sa ešte raz poďakovať Panthei zo stránky INTOXICATED za sponzorovanie celej súťaže. FAKT. ÚPLNE. CELEJ. Teda samozrejme aj baby z Intoxicated tieto knihy mali od rôznych vydavateľstiev, ktorým touto cestou nepriamo takisto ďakujem, ale tým mojim priamym sponzorom je práve Panthea. Takže vážne vďaka, aj za budúcich výhercov :)

Čo sa týka cien, rozhodla som sa urobiť niekoľko balíčkov. Môžete súťažiť o všetky, alebo v prípade, že o niektoré z kníh nemáte záujem, môžete vo formulári špecifikovať, ktoré balíčky vás zaujali a mám ich pri priraďovaní výhier uprednostniť. 



1. BALÍČEK

Knihy Súmrak + Nov od Stephenie Meyerovej + DVD Zatmenie + Záložka Na vine sú hviezdy

2. BALÍČEK

Knihy Zatmenie + Úsvit od Stephenie Meyerovej + DVD Zatmenie + Záložka Na vine sú hviezdy

3. a 4. BALÍČEK

Hostiteľ + Krátky druhý život Bree Tannerovej od Stephenie Meyerovej + Záložka Na vine sú hviezdy

5. BALÍČEK

Hostiteľ od Stephenie Meyerovej + Upírske denníky: Prebudenie od L.J.Smithovej + Záložka Na vine sú hviezdy

6. BALÍČEK

Séria Stefanove denníky (Zrodenie, Túžba po krvi a Pomsta) od L.J. Smithovej + Záložka Na vine sú hviezdy

7. BALÍČEK

Krátky druhý život Bree Tannerovej + odznak a záložka Na vine sú hviezdy a odznak Half Bad + Ukážka z Magie mrtvých od Ilony Andrews

8. BALÍČEK

Odznak a nálepka TEAM DIMITRIJ + záložka Na vine sú hviezdy + záložka YOLI

9. BALÍČEK

Odznak a nálepka TEAM ADRIAN + záložka Na vine sú hviezdy + záložka YOLI

10. BALÍČEK

Odznak a nálepka VAMPIRE ACADEMY + ukážka z Jen jeden den od Gayle Formanovej a z Magie mrtvých od Ilony Andrews + záložka Na vine sú hviezdy + záložka YOLI


Pravidlá súťaže

  • Súťaž trvá od dnes do 30. septembra 2014
  • Zúčastniť sa jej tentokrát môžu iba Slováci (dostala som slovenské knihy pre slovenských čitateľov, keďže Intoxicated pravidelne obdarúvava českých čitateľov :) )
  • Výhercov bude DESAŤ. Jop. 
  • Ako vždy máte možnosť extra vstupov zato, že ste fanúšikovia MAWOBU (prípadne aj INTOXICTED) na FB a za zdieľanie (môžete zdieľať každý deň a zbierať vstupy)


POZOR! 
Špeciálna šanca pre tvorivých občanov Slovenskej Republiky :) Ak sa rozhodneš využiť šancu a v komentári pod týmto článkom zverejníš ODKAZ PRE TVOJHO OBĽÚBENÉHO KNIŽNÉHO HRDINU ALEBO HRDINKU, nielenže automaticky získaš 10 vstupov navyše, ale ak práve tvoj odkaz vyberiem ako ten najoriginálnejší/najvtipnejší, budeš si môcť na oplátku VYBRAŤ TY ako prvý jeden z 10 ponúkaných balíčkov. Všetci ostatní výhercovia dostanú mnou priradený balíček na základe vyžrebovaného poradia s prihliadnutím na ich preferencie (nedokážem to však zaručiť).

Na konci komentára nezabudni pripísať meno alebo prezývku, pod ktorou vypĺňaš formulár (hlavne ak sa líši od mena, pod ktorým komentuješ).
A POZOR NA SPOILERY! Sú povolené, ale treba ich viditeľne označiť a varovať pred nimi ostatných

Ešte jedno upozornenie. Niektorí pri vypĺňaní formuláru Rafflecopter využívajú možnosť prihlásiť sa cez Facebook. To samozrejme môžete, ale dávajte si pozor, pretože mne sa ako kontaktný e-mail zobrazí ten e-mail, pod ktorým sa prihlasujete na Facebook. Nakoľko niektorí z vás môžu momentálne aktívne používať celkom iný e-mail, môže sa stať, že výhernú správu odo mňa nezaregistrujete včas. Takže na to bacha.

A teraz sa už môžete pustiť do súťaženia :) VEĽA ŠŤASTIA!

41 komentárov:

  1. Milý Jace. Od začiatku si úplne dokonalý, privádzaš ma do šialenstva, robíš mi nervy, no aj tak ťa milujem, takže tvoje chvíľky na tom nič nezmenia :D.. Je mi ťa veľmi ľúto, pretože Cassandra ťa v piatom diely zničila, no verím, že si sa spamätal, alebo skôr spamätáš.. Zmasakruj Sebastiana (prosím!) a ži šťastne s Clary až do smrti (keď ťa nemôžem mať ja, tak aspoň ona :D). Pevne verím, že ma budeš aj naďalej rozosmievať svojimi ironickými poznámkami a prajem ti aby si zabil ešte kopu démonov :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja Romí sa prihovráram k môjmu sexuálnemu milencovi ! Vážený Gideon! Gideon Cross, prečo práve Eva? Veď aj ja mám faldy! :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Alexander, ďakujem, že taký chlap ako si ty existuje (minimálne v knihách) a tak môžem snívať o tvojich krásnych čiernych vlasoch a hlbokom pohľade namiesto niečo reálneho. Odvtedy vždy keď sedím vonku na kameni a pozerám na zelené hory, myslím na teba. Škoda, že si sa nenarodil neskôr.. (ale to by ťa asi táto hnusná doba zmenila a nebol by si taký úžasný ;D)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milý Christian! Chcem Ti len takto na okraj povedať, že síce si mi v začiatkoch vášho vzťahu s Anou liezol pekne na nervy.. neraz som ťa mala chuť z tej knihy vytiahnúť a prefackať ale naučil si ma, že sa ľudia môžu zmeniť a stať sa ľuďmi, akých si predstavujú nie ostatní, ale oni sami! A za to Ti ďakujem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Milý Percy. Gratulujem. Vyhral si cenu o Najdokonalejšieho hrdinu všetkých čias. Nepýtaj sa, kto ďalší bol nominovaný a koho si porazil. (Veď nezáleží na tom, že si v tej kategórii bol sám :D Veď tebe sa nik nevyrovná ;) ). Ďalej by som ti rada predala ocenenie za čin celkom nevídaný- Aj keď neobľubujem dyslektikov, nemám rada vodu a neviem surfovať, práve ty si mi učaril :) nenechaj sa znechutiť tým, že väčšina bohov by ťa najradšej videla na dne Tartaru. Pre mňa si a navždy budeš Hero No.1. Prisahám pri rieke Styx ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. (Nebola som si istá či môžem o dvoch, ale keď ja milujem aj muža aj ženu :D)

    Zbožňovaná a nebojácna Rose,
    veľmi ti závidím, že práve po tebe tak veľmi túžili dvaja najsexi knižní chlapi všetkých čias (dajme tomu, že Jacea nerátam :D). Závisť je hrozná, ale čo narobíš, keď jeden je mega krásny, dokáže sa hrať so snami a neustále ma nejakú ironickú hlášku, a druhý je ruský boh? Dúfam, že keď raz porazíš všetko zlo, čo sa na tomto hnusnom svete nachádza, prídeš ma navštíviť a predstavíš mi svojho muža. A ty dúfaj, že ti ho nepreberiem. Och a tiež čakám, že ma naučíš bojovať, pretože nie je nič viac príťažlivé než boj so zlom.

    A ty Jace... tvoje blond vlasy, runy a vypracované telo ma nútia slintať pri každej spomienke na teba. Ako to robíš, že sánka mi padá vždy keď si o tebe niečo prečítam? Ako to robíš, že mám pocit mokra vždy, keď sa v knihe objavíš? Začínam byť neslušná... pardon.
    Moja zlá vlastnosť - neustála závisť - sa prejaví aj tu, závidím totiž Clary, že ťa získala (veď aj ja mám červené vlasy... ok no možno také viac do ružova:D). Veď aj ja som rovnako natvrdlá. Budem veriť, že ju naozaj miluješ a budem vám fandiť, aj keď... vždy budeš vedieť, že moja náruč je pre teba otvorená. Aj posteľ je voľná. Opäť sa tu tlačí neslušnosť, tak ja svoj odkaz radšej skončím, veď ty vieš, čo k tebe cítim. :**
    :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Verím, že niektoré nekonečná sú dlhšie než iné. A to naše bude trvať naveky, lebo sa stretneme aj v nebi, kde ma už čakáš. Ďakujem ti, Augustus, bez teba by som to tak dobre nezvládla. Stráž ma, prosím

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Milá Matilda! (Matilda, Roald Dahl)
    Dúfam, že sa Ti s pani Meduškovou žije dobre a už teraz valcuješ svet. Aj keď sme sa videli až skoro pred štyrmi rokmi, verím, že už valcuješ svet a si najmenej prezidentkou. Ešte vždy si viem predstaviť tvoju ex rodinku s plastovými podnosmi pred telkou, ktorú si im dúfam už odpojila. Taktiež som si istá, že si držala spolu s obeťami riaditeľky tvojej základnej školy a spolu ste ju zavreli do tej ostnatej skrine, aj keď pri tvojej povahe len na chvíľočku. Verím, že vedieš skvelý život a mojou obľúbenkyňou ostaneš do konca života. :)
    Tvoja maličká dvojkyňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Drahý Miles Archer (pre tých, čo nevedia : Ugly Love by Colleen Hoover)!
    Ježiši, asi som sa do teba zaľúbila pri prvom slove, ktoré sa týkalo teba. Už ked ťa našla Tate pri dverách, vedela som, že na konci knihy budem plakať, sopliť jak keby mi vytekal mozog cez nos, špirála ešte aj na chrbte, že budem mať kvalitne zlomené srdce a že ťa budem na úbohých pár hodín milovať viac jak svoju matku (dúfam, že si tento odkaz neprečíta).
    Samozrejme, že som sa mýlila!!!!! Neplakala som, ja som revala hysterickejšie než ked mi došlo, že Augustus Waters zomrie skôr ako Hazel, soplila som jak keby mi žalúdočné šťavy vyliezali do hlavy a von, špirálu som na sebe našťastie nemala, bolesť som cítila asi aj apendixom a milovala som ťa viac ako viem opísať.
    Bola som po zablokovaní telefonu po konci knihy (tam čítam eknihy) viac v riti než ked som mala 12, Edward šiel pomilovať Bellu a tá sviňa Meyerová to absolútne neopísala.
    Ak nepočítam Greya, Crossa, Alexandra, Pottera, Grigoriho a dalšie stovky knižných hrdinov, bol si medzi prvými stovkami literárnych postáv, o ktorých som si priala, aby boli reálne. Živé, dýchajúce, ejakulujúce bytosti.
    Hold, Paťka si želá, vesmír ignoruje.
    V podstate každé jedno slovo môjho odkazu je vdaka. Za každú jednu minútu, ktorú som s tebou imaginárne strávila. Bol jedným zo stoviek najlepších.
    Navždy tvoja, Danišová :) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Drahý Will a Percy! Kedže som nerozhodná ako celý život a neviem sa rozhodnúť ktorý z vás dvoch bude mať to šťastie byť v mojej spoločnosti,rozhodla som sa spraviť konkurz o celučičký život so mnou!!! Áno už vidím ako skáčete od radosti! :) Vašou úlohou bude doniesť mi čo najviac zaujímavých kníh v čo najkratšom čase.Jednoduché nie? No dosť bolo čítania chlapci ! Začnite čo najskôr!
    PS:Čakám maximálne do nedele.Ak dovtedy neprídete bude mi stačiť aj Jace!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mám odkaz pre Freda a Georga Weasleových: Chalani, neskutočne ma štve, že jeden z vás príde o život. Neprezradím vám, ktorý to bude. Nie, nežiadajte ma o to! A nie, nemlčím len preto, že neviem, ktorý z vás je Fred a ktorý George. Bože, vážne vás viem rozoznať, tak sa ma nesnažte prerušovať! Kde som to skončila? Aha, už viem. Jeden z vás umrie a mňa to neskutočne štve. Nie, nevypila som veľa čaju od profesorky Trelawneyovej... A nie, neudrela ma ani dorážačka... Jeden z vás umrie a ja si tak strašne prajem, aby ste svojimi skvelými hláškami obohacovali môj život i naďalej. Mám vás vážne rada a neplačem preto, že mi práve Filchova mačka zaryla pazúrmi do nohy, ale preto, že mi je smutno. Dobre, George, už nebudem trepať nezmysly a silno vás objímem. Ups, prepáč, ja viem, že ty si Fred.
    (Monika Ď.)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A aby som nezabudla ani na nepotterovcov: Prosím, ak sa tu takí nájdete, odkaz nečítajte. Je to len pre vaše dobro. Obsahuje totiž spoiler.

      Odstrániť
  12. Dlho som rozmýšľala koho si vyberiem.Bože ,také ťažké rozhodnutie. Percyho? Peetu? Tobiasia? Jacea? Gusa? Jamieho? Rozhodla som sa pre všetkých. :D(dúfam, že to nie je proti pravidlám :P ) Takže milí hrdinovia, ďakujem, že mi spríjemňujete dobré i zlé chvíle, že s vami prežívam vaše trapasy, bitky atď.....Všetci ste mi úplne doplietli hlavu. Každí ste s niečím iným výnimoční, a preto vás milujem všetkých! :D Ku koncu...bože nebuďte tak neskutočne sladký a neuveriteľne SEXI!!! (lebo ma z vás porazí) (Martina Fraňová)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak, cítim sa trocha trápne :D ale idem na to:
    Môj najdrahší Tobias, aj keď si sa rozhodol pre Tris, moje srdce patrí navždy tebe. Ak sa náhodou dostaneš cez to, čo sa jej stalo, vždy mi môžeš zazvoniť na zvonček v bráne (naťukaj 004, to si zapamätáš keďže je tam tá štvorka na konci ;)) *uuu znamenie? *žmurk žmurk**. Napečiem ti aj dauntless cake, taký čokoládový až sa do mňa zamiluješ ;)). Tak neváhaj a ozvi sa mi, ak sa ozveš do desiatich minút ako bonus dostaneš extra porciu dauntless cakeu a to sa naozaj že oplatí!! Xox

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Milý Charlie!
    Ďakujem Ti za Tvoje listy. Aj vďaka nim sa stal môj život príjemnejším. Si ten najúprimnejší človek akého som kedy...nestretla. Všetko čo si napísal, som prežívala s Tebou. Plakala som, keď si plakal Ty, smiala som sa s Tebou, so Sam aj s Patrickom. Postavila som sa na protest keď si sa dal dokopy s Mary Elizabeth.
    Dal si mi rady do života, ktoré by mi nedal nikto iný na svete. Dal si mi večnosť v mojich zrátaných dňoch a za to Ti budem navždy vďačná.
    Najhoršie zo všetkého však bolo, keď si mi prestal písať. Celé dni som preležala v posteli s depresiou a plačom...No prežila som to. Vďaka Tvojej rade, že som proste iba živá.
    Určite by bolo úžasné keby sme sa stretli. Pravdepodobne by som bola otravnejšia než Mary Elizabeth. Neprestala by som rozprávať. No...Pravdupovediac, mi to takto vyhovuje. Ten príšerný, no zároveň krásny a vtipný pocit, aký som mala keď si mi písal tie listy, by som za nič na svete nevymenila.
    Nemyslela som si, že budem plakať keď budem písať posledný list ja. Asi ma tie spomienky, na dni keď som čakala na tvoje listy dojali. Takže zase len plačem v izbe.
    No už dajme tie depresívne chvíle bokom.
    Keď sa najbližšie stretneš so Sam, tak jej odkáž, že sa podobá na jednu postavu z mojej obľúbenej knižnej série. Je tam čarodejníčka!
    Patrickovi povedz, že Brad bol idiot. Brad si nezaslúžil takého úžasného chlapca ako je on!
    A Ty. Tebe chcem povedať len toľko, že Ti rozumiem. A na Tvojom mieste by som urobila presne to, čo aj ty....A pravdepodobne je toho oveľa viac, čoho by som Ti chcela povedať, no myslím, že toľko stačí.
    Ešte som ti chcela niečo povedať. Keď som si čítala Tvoj posledný list a uvedomovala si všetky tie rady potrebné k môjmu prežitiu, tak, prisahám, bola som NEKONEČNÁ!
    Ďakujem Ti za všetko, no hlavne preto, že si bol mojím priateľom.
    Tvoja
    Priateľka

    (Charlieho malé tajomstvá)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Hoci by som rada napísala milostný list každému svojmu knižnému priateľovi... mám dôležitejší odkaz. Dopredu sa ospravedlňujem každému fanúšikovi The Fifty Shades of Grey.

    Anastasia Steelová! Áno, hovorím s tebou!
    Pozeraj sa mi do oči a prestaň si konečne hrýzť tu peru. Ja ťa o to prosím. Nie je to vôbec sexy. Akurát máš z toho popraskané pery a ver mi, nikto netúži po bozkávaní sa so šmirgeľ papierom. Nie, ani Christian. Ten ťa len miluje príliš nato, aby ti to povedal do očí. Takže okamžite prestaň s týmto nezdravým a otravným zlozvykom.
    Keď sme už pri tých zlozvykoch...
    Vysvetli mi, prečo vždy, keď len zaškúliš na toho svojho schizofrenického psychopata sa červenáš jak pätnásťročná puberťáčka, ktorá práve vyšla z katolíckej internátnej školy a vidí chlapa po prvýkrát v živote? No logicky mi to vysvetli. Aha... ticho. To som si mohla myslieť. Preto ťa prosím o ďalšiu vec. Pokús sa zbaviť aj tohto. Nikto nechce chodiť s paradajkou, ktorá ma aj popraskané pery. Presne tak, moja krásna. Červenanie sa je rozkošné iba do určitej miery, ktorú si ty prekročila len na 30.strane minimálne päťkrát a kvôli čomu sa bojím aj o tvoje zdravie... nevybuchla ti náhodou ešte hlava? Lebo sa k tomu blížiš!

    Zvyšok si radšej nechám pre seba. Už toto bolo na tvoju krehkú, naivnú povahu asi priveľa. Ale verím ti, že sa dokážeš vzchopiť a prestaneš robiť hanbu inteligentným, samostatne uvažujúcim ženám, ktoré nemajú neustále nutkanie rozprávať sa so svojou vnútornou bohyňou.
    A teraz vážne, kde si k tejto vnútornej bohyni vôbec prišla?! O.o
    Zbav sa jej alebo navštív psychológa.
    S láskou tvoja "možno budúca fanúšička" Andrea Cingelová.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Je to dosť ťažké vybrať len jedného hrdinu alebo hrdinku keď je ich tak veľa. Ale chcem povedať niečo Frodovi z Pána prsteňov. Takže toto ti chcem povedať: Milý Frodo, mám ťa veľmi rada a si fakt úžasný človek. Celý príbeh som s tebou prežívala a bola som tam s tebou stále a v duchu som ti pomáhala a držala palce aby si došiel do Mordoru a zničil prsteň. A keď ťa v prvej časti zranili do ramena tu bolesť som cítila s tebou. Tiež má zabolelo rameno a to je pravda. Ako keby sme boli nejak prepojení. Čudovalo som sa tomu a vôbec som si nemyslela, že je to možné ale je. Chcem sa ti poďakovať, že si aj v ťažkej chvíľi bol mojím priateľom. S láskou tvoja priateľka Zuzka.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Milý Curran, keď ťa prestane baviť Kate a to jej večné oháňanie sa mečom, ozvi sa. A ja ja viem vrčať a mám hrivu! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Nazdar Neely...Musím sa ti priznať, že od začiatku som ťa nenávidela. Prišla si do New Yorku, a čakala si že všetko bude skvelé? Vážne? Hej, nemala som ťa rada ani som s tebou nesúcitila, hovi to možno Jaqueline (autorka) plánovala presne naopak. Trochu ma však mrzí, že aj napriek sláve si si nevedela zohnať lepšie tabletky. Čítať asi 5 strán tvojich nárekov začne liezť na mozog. Ale inak si krásne oživila dej...to teda. Neviem, či sa tvoj duch v dnešnej dobe akosi nepremiestňuje do osobností, lebo taký bordel, aký si mala zo života, je teraz celý Hollywood. Asi by si bola pyšná. Hoci kamery nenávidíš...S láskou a tabletkami vedľa klávesnice, tvoja Mary

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Milý pán Herondale! Mohol by si byť prosím ťa menej dokonalý? Zamilovala som sa do teba už asi miliónkrát a keby mám možnosť, tak sa zamilujem aj miliónty prvý. Je veľká škoda, že existuješ asi dve storočia predo mnou, pretože nemôžeme spolu žiť šťastne až do smrti. Jedine v prípade, že by som zohnala Tardis a docestovala za tebou. Si proste úžasný hrdina, ktorého som si obľúbila od prvej strany a podľa mňa ti mala dať Cassandra trošku iný koniec. Predsa len so mnou by si bol šťastnejší ako s Tessou, lebo by si sa nemusel báť, že sa zamilujem do Jema. Som ti verná do konca života a hádam za tebou raz docestujem do minulosti. :D S láskou tvoja budúca žena s minulosti Naty! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Milý Eio,

    popravde neviem, či sa k tebe tento odkaz dostane. Pochybujem, že k vám do džungle chodí pošta a na internet si ani netrúfam spomenúť. Aj napriek tomu ale musíš vedieť jednu vec. Je tu veľa adeptov, ktorý stoja za hriech od sexi a hlavne záhadného pána Barronsa až po nevinného Étienna St. Claira, nehovoriac o Jeceovi, ktorý ma nepretržite privádza do šialenstva. Život s nimi by bol excelentný. Ale keď si predstavím život s tebou... je to ako pohladenie na duši. Keď si predstavím, ako sedím pod vodopádom a sledujem ako sa plahočíš vo vode s tým tvojím telom. Tvárila by som sa úplne nezainteresovane a pritom by som nedokázala pozerať inam než na teba. Už prvá zmienka o tom, že pobehuješ po džungli polonahý ma hriala pri srdci ... ale dosť už o tom, že celí čas, čo by sme spolu mohli tráviť by si bol polonahý ;) :D ...
    Ty si jednoducho Ty! Ku všetkému sa správaš tak svojsky, spôsob ako na všetko reaguješ, a vôbec ako rozprávaš - pre teba by som sa vzdala všetkého. Internet, hamburgery, obchody - všetko by som nechala a odišla by som žiť do džungle za tebou, ignorujúc všetku tú háveď čo tam lieta a pobehuje. Nezáležalo by na žiadnych pavúkoch, pretože keby som nejakého čo i len kútikom oka zazrela už by si ho dávno zabil. Všetko by som nechala za sebou a normálne by som sa stala rovnakou divoškou ako si ty. Nebudem ti tu písať ako veľmi ťa milujem ... no dobre milujem ťa ... som vinná ... ale ...
    Som šťastná, že som ťa mohla spoznať aspoň prostredníctvom knihy, s ktorou trávim čas vždy, keď mi je ťažko. Dúfam, že raz keď budem zarábať ťažké lóve budem mať možnosť odísť za tebou. Ale ver, že keď sa tam raz ocitnem už sa ma nezbavíš (iba ak by si ma podhodil nejakej hladnej anakonde).

    Ďakujem ti za to, že si.

    Tvoja milujúca kamarátka

    Mária

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Milý James Carstairs.
    Keď som ťa prvý raz stretla na lásku som ani nepomyslela, ale teraz čítam až do noci aby som sa s tebou aspoň na chvíľu spojila.
    Bol si svetlom v temnote môjho života.
    Keď si nás prvý raz opustil zlomil si mi srdce.
    Ty si nás však prekvapil a našiel si silu a nový život.
    Teraz už viem že budeš šťastní len s ňou.
    A mne ostáva len snívať o lepšej budúcnosti.
    A želám ty šťastný život do konca sveta.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Milý Jem,

    priznávam, že keď sme sa po prvý raz stretli, tvoja tichá prítomnosť mi nerozbúchala srdce tak, ako očarujúci vtip a šarm Willa H. Ale čím viac času som s Vami trávila, uvedomila som si, že si to ty, na koho sa tak veľmi teším. Počúvať tvoje krásne slová a ešte krajšiu hudbu bolo niečo, na čo hádam nikdy nezabudnem. Si to ty kto ma naučil, aká môže byť láska silná a priateľstvo večné a za to ti budem vždy vďačná. Ty s Willom budete pre mňa vždy symbolom priateľstva, tak silného, že ho nezlomila ani smrť či odlúčenie. Tvoja sila ma bude vždy inšpirovať a dúfam, že budeš šťastný. Nič si neprajem viac.

    S láskou,

    Nikola Kohútová

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Milý Jonathan (Jace) Wayland,/Lightwood/Morgenstern/Herondale (or whateva your name is), ♥

    už od tvojej prvej vtipnej hlášky si my ukradol srdce. Všetko čo povieš je srandovné a pritom narcistické (aj keď v duši si myslíš, že nie si až taký úžasný ako sa prejavuješ) Si doknalý taký aký si aj keď ma privádzaš niekedy do šialenstvá :D Za dobu, ktorú som s tebou čítala 6 kníh som sa do teba zamilovala najmenej milión krát a zakaždým keď otvorím TMI sa do teba zamilujem znova. Moja láska k tebe je ako kruh - nikdy sa neskončí.

    PS: Dufám, že raz sa dozviem niečo bližšie k tvojmu mangu (teda ešte viac bližšie (však ty vieš))
    PPS: Asi takýchto listov dostávaš mnoho a môj nebol ničím moc zvláštny ale nevadí...
    PPPS: Tú facku čo ti dala Clary v prvom diely ti mám chuť dať tiež niekedy (Prepáč)

    Tvoja Sisa ♥ (raz sa spoznáme bližšie)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Milý Pán Grey, ♥

    nebudem vám tu písať ako veľmi som sa do vás zamilovala a ako veľmi s vami chcem prežiť s vami lásku PRETOŽE to nie je pravda. (Teda nie že by som nebola zamilovaná.) Jediné po čom túžim od vašej prvej vety 'Si len moja' je strhnúť z vás oblečenie a dotknúť sa každej (KAŽDEJ) časti vášho tela. (Áno, áno viem hranice prístupnosti - na tom popracujeme.) Milujem to ako ste žiarlivý, to ako ste dominantný i to ako sexy hovoríte v red room of pain (v slovenčine je to strášne) Vôbec by mi e neprekážalo zažiť s vami jeden poriadny BDSM sex! Aj keď stará dobrá vanilka mi nerobí problém.

    PS: Rada na vás prevátim oči
    PPS: Keď už ich prevrátim oblečte si tie sexy rifle, ktoré nosíte len na jedno miesto

    Vaša sexom posadnutá a neukojiteľná (Sisa) ... nebojte moje maily nie sú monitorovane ...schovajte tú svrbiacu ruku

    *pozn. Napísala som 2 listy lebo som sa nevedela rozhodnú´t medzi Jacom a Pánom Greyom ak je to problém, tak do súťaže ber tento list pre Pána Greya :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Will, Will, William ♥
    Si ten najúžasnejší chlap pod slnkom. Si super romantický, zábavný a milujem všetky blbosti čo trepneš alebo urobíš ;) Milujem tvoju úžasnú postavu a krásne modré oči, stačí keď zaklipkáš tými svojimi dlhými mihalnicami a všetky baby sú na kolenách ;)
    Maj sa pekne a opatruj sa!
    Od tvojej milovanej Mimi :) and remember NEVER TRUST A DUCK!

    Neviem či mi publikovalo predošlí komentár tak som to napísala pre istotu znovu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Heathcliff,

    nemôžem Ťa osloviť "milý", lebo ním nie si a nikdy si ani nebol. Nemôžem Ťa osloviť "drahý", lebo nikto Ťa tak nevnímal (možno s výnimkou Kataríny, ktorá však na to v zlosti často zabúdala). Nemôžem Ti ani poďakovať, lebo si spôsobil bolesť toľkým ľuďom, dokonca i svojej vlastnej krvi!
    Môžem Ti však s najhlbšou úprimnosťou povedať, že Ťa chápem. Chápem Tvoju bolesť, Tvoju stratu, Tvoj hnev, Tvoju pomstu i Tvoju zatrpknutú lásku. Nikdy si nebol šťastným dieťaťom - vlastne si vôbec nebol dieťaťom - vnímali Ťa ako príťaž, ako nechceného prišelca, ako hnusného cudzinca a zradila Ťa aj jediná osoba, ktorá tvrdila, že Ťa miluje.
    Ostatných hrdinov bolo ľahké zbožňovať, pretože ovplývali množstvom kladných vlastností a ušľachtilosťou, no až Ty si ma naučil mať rád človeka aj napriek množstvu zlých vlastností. Klamal si, ubližoval si psychicky i fyzicky, bol si arogantný, pomstychtivý, tvrdý, neľútostný a vyslovene zlý. No v tej obrovskej temnote som stále videla chlapca, ktorého nikdy nikto nechcel a každý ho odstrkoval; chlapca, ktorý napriek všetkému dokázal hlboko (a šialene) milovať. Tvoja zatrpknutosť však bola Tvojou záhubou. Nič Ti však nevyčítam, súcítim s Tebou. Často v duchu navštevujem svah so šedivníkmi, kde obaja odpočívate Tebou a verím, že dnes si kdesi so svojou Katarínou šťastný.

    Nikdy nezabudnem.

    Catty

    P.S.: Hareton a Katka žili spokojne a šťastne.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Pán Potter
    Komora pod schodmi
    Privátna cesta 4
    Neveľké Radosti
    Surrey

    Milý Harry,
    dúfam, že list ti príde bez problémov ,pretože viem, že Dursleyovci nemajú radi našu poštu . Tak teda dúfam ,že sova nezablúdila a ty čítaš tento list. Chcem ťi poďakovať Harry. Už ako maličkú si ma naučil čítať, daroval si mi knihu, ktorá sa stal viac než len kopou pergamenov. Ty a tvoji kamaráti ste ma naučili, že priateľstvo a láska sú dve najdôležitejšie veci o aké sa skutočne oplatí zabojavať. Kým si rástol ty, rástla som s tebou, učil si ma , chránil a pomáhal mi v tých najhorších situáciách. Veľa krát ste mi spolu s Ronom a Hermionou vyčarili úsmev na tvári a pomohli ste mi vrátiť sa do tohto rýchleho muklov šťastnú. Precestovali sme spolu svet , či ty so mnou alebo ja s tebou. Porazili sme strach, hnev aj nenávisť. Naučil si ma , že ľudia nie sú vždy takú aký sa nám na prvý pohľad môžu zdať, že každý hnev vychádza zo strachu a , že svetlo sa dá nájsť aj v tých najtemnejších chvíľach ak si aspoň jeden z nás spomenie zažať svetlo . Ty Harry, si bol pre mňa dlho mojim vzorom, verila som ti , aj keď ťa ostatný obviňovali. Naučil si ma, že sa nemám vzdávať toho čo naozaj chcem, lebo ak to chcem veľmi, oplatí sa za to bojovať.
    Bola som tam s tebou Harry, pri všetkých víťaztvách, no stála som vedľa teba ja vtedy ak si spadol, neuspel, nevyhral či zaváhal. Pomáhala som ti dostať sa až ku koncu ( aj keď si o tom nevedel ) . Študovala som s tebou v škole a sedela vedľa teba vo vlaku. Nevyčítam ti ak o mne nevieš, to nie je dôležité. Dôležité je, že ti si tu vždy pre mňa, ak sa budem opäť cítiť smutná, len vôjdem do čarodejníckeho sveta a prídem za tebou, viem, že tam na mňy vždy budeš čakať a zažijeme spolu ďalšie dobrodružstvo . Nebude mi vadiť , že sme ho už raz zažili, lebo zakaždým je to úplne iné !
    Ďakujem ti Harry, že si tam bol , vždy keď som za tebou prišla. Ostaň taký aký si a pomôž aj ďalším. Preveď im svetom čarov a kúziel , lebo je skutočný. Vždy keď otvorím knihu je predsa tam, nikdy nezmizol a navždy tam už ostane. Pre nás, pre zblúdilých muklov, ktorý čakajú na to najkrajšie nekončiace dobrodružstvo .

    Tvoja priateľka
    Majka

    P.S. Ak sa ti budú Dursleyovci snažiť list zobrať, neboj sa. Ja pošlem ďalší !

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Milý Travis,
    dúfam, že sa tento list nestratí medzi tou kopou listou, ktoré dostávaš od svojich fanúšičiek, spolužiačiek a podobných dievčat na jednu noc. Viem, ako veľmi nenávidíš, keď ti voláme, tak to spravím takto ručne (počítačovo :D ).
    Travis, ach bože! Ako ťa len mám opísať? Si prvý človek, do ktorého som sa zamilovala, keď som otvorila svoju prvú knihu (!!!) a začala som toto moje knižné šialenstvo. Už od prvej vety som sa do teba zamilovala a prisahám, že keby nebolo Abby, tak by som správe spala v tvojej posteli. (najlepšie by som sa tam dáko priviazala, aby si ma nemohol vyhodiť. :D ) Naozaj ťa mám rada...veľa si ma toho naučil. Ako sa mám postaviť ku svojej láske, ako mám byť odvážna, brániť čo je moje a najviac....BOJOVAŤ a NEVZDÁVAŤ SA.
    Dúfam, že ešte o tebe budem počuť (čítať) a konečn ťa uvidím vo svojom vlasom filme.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Ahoj, Katniss.

    Dúfam, že nie som prvá, ani posledná z tvojich fanúšičiek (prečo by som aj bola, si vynikajúca!!!), ja som ti len chcela napísať, že ťa obdivujem- si úžasná osoba, skvelá bojovníčka a silná osobnosť!!! Dúfam, že sa naozaj niekedy stretneme- ale zrejme asi nie, si veľmi zaneprázdnená...
    JA som sa však rozhodla, že sa nebudem vzdávať, a tak som ti napísala (keby niečo, nehovor to mojej sestre, ved´ vieš, že ona to vyžaluje ako dieťa v škôlke :) )

    P.S. Pozdravuj Peetu a Prim.

    P.S.S. Tvoja verná fanúšička Lullu.

    P.S.S.S. A nabudúce napíš aj adresu!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Milý Bennett,
    Si tak skurvene Božský Bastard až sa mi chce z toho plakať! Mať ťa za šéfa, do práce chodím s úsmevom na tvári a v tom najerotickejšom prádlom! Verím, že keby si bol skutočný bol by si ešte lepší ako v knihe! Bolo neuveriteľné milé ako si Melise vyznal lásku! Verím, že v druhom živote sa stretneme a určite to neskončí len pri vymienaní si pohľadov ;)

    S láskou,

    Melinda.

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Drahá Bellatrix,

    neskonale obdivujem tvoju bosorácku moc, to ako dokážeš čarovať je úžasné a nedokážem pochopiť tie zvery, čo ťa zavreli do basy. Veľká škoda, že nemáš potomka, ktorý by ti bol podobný. Dúfam, že ma nezabiješ, keď ti napíšem, že tvoja psia vernosť niekomu, kto o teba ani nezakopne je strašne smutná a mala by si sa trošku uvedomiť, ale zase drž sa mocného šéfa, ktorý ti dovolí rozvíjať svoje kvality. A rozveď sa prosím ťa, tvoj manžel je o ničom. Nepáči sa mi, že si zabila svojho bratranca, mohli ste mať ešte toľko krásnych duelov, ale zase keď ty začneš, tak to dokončíš. Keby som vedela čarovať, určite by som si ťa vybrala za mentorku, bolo by to strašne cool. Si super, zbožňujem ťa.

    S pozdravom,

    tvoja verná fanúšička E_V_E.

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Milý Svet Fantázie,


    touto formou by som rada pozdravila všetkých knižných hrdinov,ktorí majú miesto v mojom srdci.A len vďaka Tebe si doň nachádzajú cestu noví a noví hrdinovia každou prečítanou knihou.Vďaka Tvojej moci,ktorou obdarúvaš nás smrteľníkov.
    Pravdepodobne sa pýtaš,prečo práve Ty máš odovzdať pozdravy všetkým hrdinom odo mňa a z akého dôvodu nepošlem každému list osobne.Neboj sa,milý Svet Fantázie,mám pre Teba aj odpovede.
    Predstav si,že by som napísala list Katniss,v ktorom by stálo ako ju obdivujem za jej schopnosť prežiť.Alebo by taký Kvothe dostal odo mňa pozdrav,kde by našiel slová o tom ako rada počúvam jeho hru na lutnu v mojej mysli.Ďalší by som venovala Liesel a napísala jej,že svojou odvahou a vášňou ku knihám si ma získala.A Hansovi o tom ako jeho láska ku všetkým je vzorom nie len pre mňa.Nebudem už pokračovať,pretože určite vieš,že zoznam hrdinov môjho srdca sa neustále zväčšuje a ich počet už dávno nespočítam na prstoch.A pomaly sa už dostávame na koreň veci.
    Predstav si,že by som každému nakoniec predsa len poslala listy,v ktorých by sa skrývali chvály a vďačnosti venované im.Ale tým,že si prečítali moje slová,nevšimli by si nebezpečenstvo,ktoré sa k nim dostalo z nášho sveta.Vieš,čo ním je?Pýcha.Áno,pýcha.Cítili by sa dôležitejší ako druhí hrdinovia,a to len kvôli mojim listom.Vznikol by spor,hádky o tom,kto je lepší,výnimočnejší a kto si zaslúži byť tým pravým obľúbeným hrdinom.Chápeš?Tomu musíme predísť!
    Preto,milý Svet Fantázie,nebudem uprednosťovať nikoho.Všetci sú dôležití už len tým,že sú.Všetkých mám rada rovnako,povedz im to prosím.A Tebe Svet Fantázie ďakujem.Ďakujem Ti za to,že si stvoril hrdinov,ktorí sú svetlom naších pochmúrných dní.
    Týmito slovami končí môj list pre Vás a posielam ho po vetre,pretože len on vie nájsť spôsob ako doručiť listy do Vášho kráľovstva.

    S láskou
    Monika...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ....súťažím ako Monika( 8monika8@zoznam.sk )...:)

      Odstrániť
  34. Vznesena dracica Saphira,

    bola by mi tolka cest zazit s tebou aspom jeden let oblohou. Si ta najkrajsia bytost na tomto svete, a tolka radost to pre mna by bola letiet na tvojom krasnom chrbte, pocitit vietor vo vlasoch, tu vysku naplnenu adrenalinom, letiet pod nocnou oblohou, prekonat mraky, prekonat vsetko, prekonat samu seba. Draky ma vzdy fascinovali, ale ty si ta najlepsia dracica na svete, si dobra, si vznesena, si obetava, si jednoducho neobycajna. Tvojmu dracievu revu sa nevyrovna ani nadherne vytie vlkov, tvojmu krasnemu zafirovemu sfarbeniu ziadny drahokam. Ked tvoje kridla pretinaju oblohu, vzduch s tebou tancuje. Prosim dovol mi aspom raz v zivote byt tvojim dracim jazdcom. Ako si povedala: Je to nas osud, pokusat sa o nemozne, vykonavat velke ciny bez ohladu na strach. Je to nasa povinnost voci buducnosti.

    s uctou Levantine

    Eka aí fricai un Shur'tugal!

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Moji milí Bella & Edward,
    čo ako dlho som pozerala na svoju knihovničku (a vedzte, že to bolo fakt moooc dlho, pretože mi na ňu škúlia oči skoro furt) a rozmýšľala, komu by som chcela napísať list, jedine tak skutočne by som túžila vám.
    Nech ľudia o vás hovoria čo len chcú, ja nikdy nezabudnem na tie krásne časy, keď som prvýkrát čítala váš príbeh a na všetky spomienky, ktoré s tým prišli. Tým, že som vás spoznala, som spoznala aj teraz moju najlepšiu kamarátku, objavila nový svet kníh a zažila veľa pekného. Viem, že sa každý mení a tým aj to, čo má rád, čo číta a tak... A viem, že sa to môže stať aj mne. No na vás nikdy nezabudnem a navždy budete mojou srdcovkou.
    Týmto sa vám teda chcem poďakovať za všetko.

    Aly

    PS: pozdravte Jacoba a Renesmee (inak, mali už svadbu?)

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Drahý Daemon,
    milujem tvoje vyrysované brušné svalstvo a ešte viac ho milujem, ak vykúka spoza košele,ktorú si skoro nikdy neobliekaš,
    milujem tvoje prenikavé zelené oči, ktorými každé dievča privádzaš do varu a
    milujem aj tvoje štúchanie perom do chrbta, ktorým by som ťa najradšej zabila...:):D:P
    Ak by si si to náhodou s Katy rozmyslel, vedz, že ja na teba vždy počkám :)
    Tvoja fangirl, Adka

    OdpovedaťOdstrániť