streda 22. októbra 2014

UNBOXING: Čo bolo v OBROVSKOM slovartovskom balíku???

Môj najväčší problém s Unboxingom je, že neviem robiť Unboxing. Proste tak úplne nechápem, ako sa dokážete po balíku nehodiť ako posadnutí v okamihu, keď sa vám dostane do rúk a zubami neroztrhať kartón, ale normálne máte čas si nafotiť ako ho elegantne rozbaľujete. To u nás v domácnosti nefunguje. 
Erik Ef mi ale dnes urobil hrozný bordel v mojej tradícii psychotického rozbaľovania balíkov, lebo ma najprv donútil sľúbiť, že otváranie zdokumentujem a potom keď sa mi VYBILI BATERKY NA FOŤÁKU (!!!) tak sa nado mnou vôbec nezľutoval a musela som ísť v tom odpornom daždi do Kauflandu a zmokla som aj keď som mala dáždnik. Takže som si myslela, že úvodné foto dnešného článku budú moje zmoknuté ponožky ako sa sušia na radiátore, ale nakoniec som sa sama so sebou dohodla, že nebudem až taká nechutná. 



Takže toto je prvá fotka, ktorú som nazvala "V očiach radosť, v rukách bolesť", pretože sa na jednej strane teším šak kto by sa netešil ale na druhej strane je balík brutálne ťažký, takže ten žiarivý úsmev na ktorý sa pozeráte je v skutočnosti nemá prosba o pomoc. 


Druhá fotka je ešte stále plná napätia a neistoty a v podstate vznikla iba s jediným cieľom - zdržiavať a robiť vám nervy. V skutočnosti ale medzi fotkou č.1 a fotkou č.2 prešlo iba niekoľko sekúnd, detto medzi fotkou č.2 a č.3. Keď som musela namiesto rozbaľovania ísť do Kauflandu tak som si prešla osobným peklom, preto som sa po návrate domov snažila proces maximálne urýchliť. Z toho dôvodu neexistujú žiadne zábery na ktorých moje ruky nežne rozstrihávajú lepiacu pásku - takto to totiž neprebiehalo a nebol to v podstate ani pekný pohľad, takže ste o nič neprišli. 





A toto, vážení, je obsah balíka: TADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!




ÁNO TOTO JE KOMPLET OUTLANDER SÉRIA V PAPERBACKU ZACHOVAJTE PANIKU!!!


Možno sa teraz sami seba pýtate - Nevravela náhodou, že má doma knihy v češtine? A veruže som vravela. V podstate na svoju obhajobu nemám čo povedať. Zbadala som a musela som mať aj toto. 

Btw Outlander sériu som si cez vydavateľstvo Slovart K.Ú.P.I.L.A. To len keby sa náhodou vynorili nejaké nejasnosti ohľadom protekcie a tak...


OK ALE TO NIE JE VŠETKO!!!


V krabici radosti a blahobytu sa nachádzali ešte 3 JESENNÉ SLOVARTOVSKÉ NOVINKY:



Všimnite si, ako sa Metalurg od Sandersona leskne ako keby sa mi tým snažil niečo naznačiť. A Sabriel je úplne krásna a neviem čo si teraz počnem, keď to chcem okamžite čítať ale potrebujem dopísať tento článok, navečerať sa a pozrieť anglický X Factor. 
A po Metalurgovi a Sabriel tu mám konečne niečo aj pre chlapcov v lahodných mužských tónoch svetloružovej a tmavoružovej: Jane Austenová bola moja najlepšia kamoška. Ale osobne si myslím, že by sa to páčilo aj babám....


A na záver ešte jedna fotka, po ktorej vás už asi nepresvedčím, že nemám na zadku vytetovanú podobizeň Sama Heughana.



(Dúfam, že túto fotku jedného dňa neobjavím na Buzzfeede v článku s názvom 10 psychotic Diana Gabaldon fans)


To je všetko z môjho prvého unboxingu EVER. Dúfam, že som vás ako vždy literárne obohatila a že fotky ulahodili vašim zmyslom a pohladili vás na duši. 
Čo sa týka mňa, ja som si práve spomenula, ako strašne rada blogujem. Prečo to nerobím častejšie? 

12 komentárov:

  1. Tá Jane.. :'D btw krásne kúsky, teším sa na recenzie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 1) nejlepší Unboxing EVER
    2) to tetování chci vidět
    3) moc ti to s těmi knihami sluší
    a malinkaté za čtvrté ---- přesvědčuju sama sebe---vůbec jí nezávidím,vůbec jí nezávidím,vůbec jí nezávidím SAKRA ZÁVIDÍM :-DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ako ti zááávidííím :D super knihy a skvelý článok...tú fotku s ponožkami si sem mohla šupnúť...:) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dúfam, že toto nie je posledný unboxing ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Boze, asi sa mi neodoslal koment...ale pisala som, ze ten clanok je mega super dupa supa vtipny a ze ta uznavam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Téééda poriadny balík! :D A v ňom samé dobré kúsky. Hlavne Metalurga by som si rada prečítala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. :DD Haha, tak toto je dokonalý unboxing! A tie knihy vyzerajú luxusne, všetky. *_*

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělý unboxing!!!! Cizinka se tento měsíc dostala domu hodně lidem. Já váhám ikdyž mě příběh hodně zaujal protože to má tolik dílu a ještě všechny ani nevyšly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wooooow, koľko skvelých kníh! :) inak krásny blog :3


    http://booksonloft.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. drums of autumn strasne zavidim ja ked som objednavala celu seriu z bookdepository tak uz nemali v takej edicii tak som musela kupit inu lebo som nedokazala vydrzat ci nahodou nevytlacia nove a teraz mi nesedi do serie ... a najhorsie je ze uz ich maju :( to mam za to ze musim hned vsetko mat

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Som veľmi nadšený, že sa môžem podeliť o toto úžasné svedectvo o tom, ako som dostal ex ex s pomocou tohto veľkého muža menom Ogbidi. Je to naozaj veľmi mocný kúzelník, bol som oddelený od svojho manžela dva roky späť kvôli mojej matke inlaw. Ďakujem Bohu za to, že sme použili Dr. ogbidiho, aby nás priviedol späť k dobrému, môj manžel ma teraz miluje viac ako predtým. Môžete tiež kontaktovať tento veľký doc pre svoje vlastné svedectvo prostredníctvom e-mailu: ogbidihomeofsolution1@gmail.com alebo whatsapp ho cez: +2348052523829.
    Nech vám Boh pomôže aj pri kontakte s ním. Vďaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Chcem svedčiť o mocnom DR WALE za záchranu môjho manželstva. Musím byť jedným z mála ľudí, ktorí nemajú problém ukázať a povedať ľuďom, aký som vďačný za to, že moje manželstvo bolo melodické a hladké. Snažila som sa byť o manželstve s manželom pozitívnejšia, zdá sa, že to trvalo večnosť. Iná pani mi zobrala manžela a obaja sa presťahovali. Plakala som a hľadala som ho, aby sa vrátil, ale odmietol prijať moje hovory ani vrátiť správy. Môj priateľ ma zoznámil so silným kúzlom s názvom DR WALE, ktorý mi pomohol zoslať veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi v priebehu niekoľkých týždňov priviedlo späť môjho manžela. Bola som ohromená a prekvapená, keď ma môj manžel volal, aby ma prosil o odpustenie, kvôli mocnému kúzlu lásky DR WALE. Ak máte akýkoľvek problém v manželstve alebo vo vzťahu, nezabudnite kontaktovať DR WALE pomocou nasledujúcich spôsobov. Môžete mu zavolať alebo napísať priamo cez WhatsApp/Viber: +2347054019402 ALEBO E-mail:
    drwalespellhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť