piatok 23. novembra 2012

Vyštudujte Upírsku Akadémiu za 3 týždne!


Pripravili sme si pre vás exkluzívny seminár, ktorý vás prevedie svetom Upírskej akadémie v zhustenej výučbe.
Prostredníctvom prednášok, seminárov a interaktívnych cvičení, ktoré vás pripravia na záverečnú skúšku, môžete zmaturovať na výberovej škole pre upírsku šľachtu. Kurzom vás budú sprevádzať naslovovzaté odborníčky na upírsku tematiku Triss a Judit.

Výučba bude prebiehať každý pondelok a štvrtok po dobu 3 týždňov. Začíname už 26.11. úvodnou prednáškou na tému Prečo je Upírska Akadémia lepšia než ostatné série.

Ďalej budú lekcie pokračovať podľa nasledovného harmonogramu:

štvrtok 29.11. Čítanie s porozumením a vizuálna prezentácia (Triss a Judit)
pondelok 3.12. Kto je kto? (osobnosti novodobého upírskeho sveta) (Judit)
streda 5.12. vychádza učebnica: MEAD, R. Upírska Akadémia. Bratislava : Slovart, 2012. 
štvrtok 6.12. Kde je kto? (seminár spojený s geografickým minimom) (Triss)
pondelok 10.12. Rané umenie doby upírskej (prezentácia vizuálnych diel) Judit)
štvrtok 13.12. Kolokvium na tému medzinárodnej obálkovej rôznorodosti (Triss a Judit)
pondelok 17.12. Záverečný test 
štvrtok 20.12. Uzatvorenie kurzu a slávnostné vyhlásenie najlepších absolventov 

Na záver prajeme študentom veľa pevných nervov, bystrú myseľ pri učení a nezaspite na prvú prednášku!


14 komentárov:

  1. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ďalší brutálny nápad!Už sa teším =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sú prednášky prístupné aj pre tých, ktorí si UA sériou prešli už niekoľkokrát? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mi povedz ty, či ma prijmete medzi seba :D Ja budem len rada. Uvítam každú príležitosť, ktorá by znamenala opäť sa vrátiť k UA bez toho, aby som vypadala ako totálny cvok. :D Ale čo narobím, keď je to také dobré, však? ;)

      Odstrániť
  3. no... ja som upírsku akadémiu ešte nečítala, takže ani nezačnem, ale pôjdem rovno študovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To zní skvěle! :D Tak na tohle jsem vážně zvědavá. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. boha ja vás dve milujem!!! vy dve máte také úžasné nápady, že raz keď bude slávne tak budem všade rozhlasovať že som vás poznala už predtým a že to že ste úžasné som vedela dávno od začiatku. A budem vás nútiť sa so mnou fotiť a tie fotky budem vešať všade a vy sa mi na ne budete podpisovať aby všetci videli že neklamem!
    (tak a teraz keď som vás tak vychválila očakávam že niečo dostanem! :D :D :D)
    a inak niekedy by ste aspoň kúsoček z tých nápadov mohli požičať aj mne :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a nechceš mi povedať, drahá, ako konkrétne sa máme presláviť? Knihomoľky nie sú IN :D
      ale ďakujeme samozrejme a posielam ti tisíc cmukov, tisíc hugov a iné nechutne presladené záležitosti, tak, ako to máš rada :)

      Odstrániť
  6. Miluji vše, co týká mé milované VA, takže opravdu tleskám za skvělý nápad a už se nedočkavě těším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už sa neviem dočkať tej konečnej skúšky... Táto séria patrí medzi moje obľúbené preto som nesmierne nadšená, že práve na ňu ste toto pripravili...
    PS: Na tie skúšky sa ako budem môcť dostať?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Žijem v Spojených štátoch. Pred dvoma rokmi som sa oženil s dámou menom Melena, mali sme spolu dve deti, boli sme veľmi šťastní, že sme manželia, takže keď cestujem na služobnú cestu do Brazílie, strávil som v Brazílii 1 rok. môj druh podnikania, ja a moja žena sme sa neustále rozprávali po telefóne, rozprávali sme sa na internete, nikdy som nevedel, že ma moja žena začala podvádzať tým, že som chodil so svojím priateľom zo starej školy menom Mark, nikdy som nevedel, že niečo ide zle, kým som sa nevrátil z mojej cesty, potom sme s manželkou začali mať problémy, chodí von a vracia sa neskoro v noci, zmenila sa zvláštnym spôsobom, ktorý som nevydržal, snažil som sa urobiť všetko pre to, aby som ju potešil, ale to zhoršilo sa, tak jedného dňa odišla z domu a už sa nevrátila, pokúsila som sa ju osloviť, ale nijako som sa k nej nedostala, nikdy som nevedela, že cestovala so svojím novým milencom, ktorým bol Mark, veľmi som ju chcela kvôli deťom, ktoré ona odišiel pre mňa a pretože som ju tiež tak veľmi miloval, kvôli zlomeniu srdca, do ktorého ma dala, som vošiel hľadanie skutočného čarodejníckeho kúzla Bol som dvakrát podvedený kúzelníckym čarodejníkom, ale nikdy som pri hľadaní neochabol, pretože chcem šťastný život so svojou ženou, takže jedného rána som videl svedectvo o čarodejníckom kúzle Dr. Adeleke, takže som ho kontaktoval cez whatsapp : (+27740386124) a na e-mail: (abba5019@gmail.com) na moje najväčšie prekvapenie urobil pre mňa život opäť mužným, moja žena sa vrátila ku mne, vzal som ju späť a ja som teraz s manželkou vyrovnaný kúzelníkom

    OdpovedaťOdstrániť