pondelok 23. mája 2011

A MÁME VÝHERCOV!


Viem, že už ste všetci istotne napätí kto sú 3 šťastní výhercovia našej veľkolepej knižnej súťaže. Ich mená sú na konci tohto postu, takže nedočkavcom stačí zrolovať nižšie. Tí, čo máte radi troch napätia si najprv môžete prečítať správne odpovede a naše komentáre :)

V prvom rade by som sa ale chcela poďakovať vám všetkým za úplne pokojný priebeh celej súťaže, ktorá sa zaobišla ( s výnimkou menších technických komplikácií) bez väčších problémov. Ďakujem aj za vašu hojnú účasť a všetkým tým, ktorí sa rozhodli naše blogy nasledovať a tiež nám pomohli s propagáciou súťaže.
Bola to nesmierna zábava vymýšľať pre vás hádanky a som rada, že sa stretli s tak pozitívnym ohlasom aj keď ste nie vždy poznali správne odpovede. Inak ste ale boli neskutočne šikovní a väčšinou nám prichádzali správne odpovede alebo pri najmenšom veľmi vynaliezavé odpovede :)

Ak chcete poznať odpovede na Trissine hádanky, navštívte jej stránku Fragile Things of Triss. Tu sú odpovede na moje hádanky (kliknite na zvýraznený text aby ste sa dostali k danému postu):

1. Boyfriend

...bol PATCH z knihy Zavrhnutý!

Hádanka ponúkala veľa nápovied, referencia na Patchov bývalý objekt záujmu, kvôli ktorému sa stal padlým anjelom, jeho neustále hádky s Norou, zmienka o "lapači sukní" alias Patchovej motorke :) a o jeho hroznom módnom doplnku - modrej šiltovke :)

3. Boyfriend

...bol ADAM z knihy Ak zostanem!

Tu ste mali asi najväčší problém, pravdepodobne pre to, lebo knihu Ak zostanem od Gayle Formanovej až tak veľa ľudí nečítalo. Čo je chyba, lebo je úplne skvelá. Rovnako ako aj Adam, ktorý je členom rockovej kapely (jeho spomínaný talent) a spolu s Miou, ktorá je skvelá violončelistka ho spája láska k hudbe. Inak sú ale obidvaja ako oheň a voda a človek rozmýšľa, čo ich vlastne drží pohromade. Potom ale vidíte, ako hrozne sa milujú a máte svoju odpoveď :) "Najväčšia bariéra" je samozrejme Miin komatózny stav do ktorého sa dostala po otrasnej atohavárii kde zahynula celá jej rodina a z ktorého nikto netuší, či sa vôbec preberie.

5. Boyfriend

...bol ÉTIENNE z knihy Anna and the French Kiss!

Do úvahy sme samozrejme brali akékoľvek skomolenie tohto mena pokiaľ to nebolo skomolenie typu Edward Cullen a pod. Napovedať vám mohla zmienka o jeho troch pôvodoch (z tretiny Francúz, z tretiny Američan a z tretiny Angličan), o jeho prízvuku (sexy anglická akcent :)) o jeho dlhodobom vzťahu, ktorý ohrozil príchod Anny z Ameriky aj dosadenie slova "bozk" priamo do hádanky :) Mimochodom takmer všetky tieto údaje boli uvedené aj v anotácii knihy, takže šancu na uhádnutie mali aj tí, ktorí ju ešte nečítali.


No a konečne sa dostávame aj k výsledkom!
Prosím, pre štatistiky (koľko vstupov, koľko správnych odpovedí) si choďte na Trissin blog pretože ja som ich omylom vymazala :) Sorry! :D
Je nám hrozne ľúto, že výhercom nemôže byť každý pretože ste sa hrozne snažili a dostali sme mnoho správnych odpovedí no bohužiaľ výhercovia môžu byť len 3. Tak sa pozrime na to, kto to je:

2. MIESTO V PRVEJ ČASTI SÚŤAŽE ZÍSKAVA:
MICHELLE!!!!
Blahoželáme! Michelle od nás získava RC kópiu Nádherných tvorov a predajný výtlačok Som číslo štyri!


1. MIESTO V PRVEJ ČASTI SÚŤAŽE ZÍSKAVA:
MAJKA22212!!!
Blahoželáme, Majka o nás ešte k Nádherným tvorom a Som číslo štyri dostane aj knihu Krásni a mŕtvi!

a nakoniec

2. ČASŤ SÚŤAŽE VYHRÁVA:
STORMY!!!
Blahoželáme Stormy :D Vybrala si si knihu You Against Me, ktorú ti objednáme v najbližších dňoch.


Michelle, Majka a Stormy, budeme vás v najbližšej dobe kontaktovať podľa toho, ktorá z nás vám bude posielať ceny. Je možné, že "moji" výhercovia dostanú e-mail až zajtra, nakoľko dnes večer cestujem do Brna. Tešiť sa ale môžete už dnes :)
Prosíme vás, aby ste nám odpovedali do 48 hodín po obdržaní výherného mailu, inak budeme nútení vyžrebovať iného výhercu.
Všetkým ostatným ešte raz ďakujeme za účasť a nezúfajte, v budúcnosti vás čakajú ďalšie zaujímavé súťaže o skvelé knihy :)

14 komentárov:

  1. Ale aspoň som uhádla všetkých..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Congratz! Tady mi dal nejvíc zabrat Patch, protože lapač sukní jsem vůbec nepochopila a na jeho kšiltovku se taky vůbec nepamatuju (nějaká amnézie či co) ale nakonec se žárovička rozsvítila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľa vás hádalo správne, vážne, klobúk dolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. stromy :D mě rozesmály :D Gratulace všem :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. OMG my bad :D Tomu sa hovorí EPIC FAIL :D Už je to opravené, ďakujem za upozornenie a StORmy sa ospravedlňujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Teda, ani som nečakala, žeby som tých prvých štyroch, o ktorých som mala aspoň nejaké tušenie, mala správne... A čuduj sa svete, mala som ich dobre. :D Výhercom gratulujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Oh, gratulujem. ^^ Aspoň sa mi podarilo uhádnuť všetkých boyfriendov.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mají štěstí no! :)) Gratulace!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Gratuluju, mimochodem uhodla jsem jen Éttiena. 1. jsem tipovala na Pooa a třetího jsem neměla vůbec tucha:D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Stormy o tom Stromy (ak to tam bolo :D) ani nevedela a vlastne by jej to ani nevadilo. Ešte raz ďakujem! :) Neskutočne ma to potešilo, som nadšená a nemám slov. Tak opäť len ďakujem, ďakujem, ďakujem! :) A gratulujem i zvyšným výhercom! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tomu sa naozaj ťažko verí, ja v tomto príliš šťastie nemám :D Ale som z toho nadšená a hlavne som vďačná, že nám Judit a Triss povolili tú poslednú zmenu, kde som vymenila tretieho boyfrienda za žolíka, pretože TOHO som teda naozaj ani len zďaleka netipovala. Som nadšená a ďakujem. A tiež blahoželám ostatným šťastným výhercom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pripájam sa ku komentárom poďakovaním..... Veľmi pekne ďakujem, nečakala som to. Nepotešilo to len mňa, ale aj moju najlepšiu kamarátku. Ďakujeeem.

    OdpovedaťOdstrániť