piatok 2. decembra 2011

Meet His Royal Hotness 2011!

Ak ste včera sledovali finálovú drámu tak už určite v tejto chvíli viete, kto sa stal absolútnym víťazom súbojom mužských výkvetov YA literatúry.

Všetci ostatní, dovoľte aby som vám predstavila:


Áno, áno, Slováci a Česi píšu históriu: Adrian (Vampire Academy) porazil Dimitriho (Vampire Academy) v záverečnom kole hlasovania a stal sa tak absolútnym víťazom a najsexy knižným hrdinom spomedzi niekoľkých tuctov ďalších horúcich kandidátov. 
Adrian porazil okrem Dimitriho aj také esá, akými sú Jace z Nástrojov smrti či Damon z Upírskych denníkov.

Bez toho, aby som nejako spoilerovala tých nešťastníkov, čo ešte nečítali Vampire Academy iba poviem, že Adrian si po tom všetkom, čím si prešiel, rozhodne titul zaslúži oveľa viac, než ktokoľvek iný a keby to videl, určite by sa mu dostavil určitý pocit zadosťučinenia :)

Na záver celého toho tu by som sa vám hrozne rada poďakovala, že ste počas hlasovaní vytvorili úžasnú atmosféru, zbierali ste hlasy pre vašich favoritov kde sa dalo a udržiavali tak napätie častokrát až do úplného konca.

Osobitne ďakujem mojim 8 pomocníčkam: Seesen, Lexie, Luc, Kath, Didi, Monike, Sue a Anete, ktoré v súbojoch reprezentovali jednotlivých knižných hrdinov. Touto cestou sa zároveň hlboko ospravedlňujem Luc a Monike za to, že som v poslednom kole nezverejnila ich príspevky - totálne som na to zabudla a včera už nebolo kedy dopísať to tam. Strašne ma mrzí moje zatmenie mozgu, snáď mi to obidve prepáčite...
Ako som sľúbila, vyžrebovala som z vás jednu, ktorej som už poslala zoznam kníh, z ktorých si môže vybrať tú, ktorú jej pošlem.(Snáď) šťastlivou výherkyňou sa stala DIDI, ktorá bola Patchovou "advokátkou" :) Najradšej by som vám každej niečo poslala, ale blíži sa Vianočný giveaway hop, takže musím myslieť trochu ekonomicky :)

Inak, viem, že ten Adrianov banner vyzerá, ako keby ho robilo 3-ročné decko, ale tak ak chcete tak si ho kľudne môžete prevziať a hodiť niekam na bočnú lištu vášho blogu.

PS: FAJČENIE ZABÍJA, LEN UPÍRI SÚ ODOLNÍ

6 komentárov:

  1. jaj to vieš, že to nevadí :) a gratulujem Didi

    PS: Dimka!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. PS2: o rok vyhrá Dimitri :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podarila sa ti super súťaž.. :) Congrat pre "Dima" :o) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Adriaaaaaaaaaan ♥ Skákala som po strop, keď som sa dozvedela, že vyhral :D No dobre - trochu preháňam, ale potešilo ma to :) prešiel si mnohým a vôbec to nemal ľahké :) Snáď mu Richelle v budúcnosti dopraje ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :) to je jedno, aj tak som to mala oničom.
    a jééj :) Adrian :) Neverila som, že by mohol Dimitriho poraziť. Pekné :)
    A gratulujem Didi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratulujem k súťaži :) Mala som iné očakávanie na víťaza ale aj tak gratulujem Adrianovi :)

    OdpovedaťOdstrániť