nedeľa 4. novembra 2012

Linkni si súťaž! (November 2012)

Máte na svojom blogu súťaž, o ktorej by ste nám chceli dať vedieť? Môžete využiť najnovší novembrový linkovač, vďaka ktorému sa o vašej súťaži dozvie viac ľudí.


Takto to funguje:

  • Vždy na začiatku mesiaca uverejním linkovač (viď nižšie), kde si môžete pridať odkaz na svoju súťaž (aspoň časť súťaže musí prebiehať v konkrétnom mesiaci, no môže trvať aj dlhšie, prípadne môže končiť skôr než skončí mesiac.). 
  • Následne vystavím odkaz na post niekde na viditeľnom mieste na mojom blogu (pokojne to môžete urobiť aj vy) kde sa zdrží po celý mesiac, až kým nenahodím nový linkovač. Rovnako môžete na post odkázať aj na vašich FB stránkach a pod. aby sa nám to podarilo čo najviac prepojiť
  • Do linkovača uveďte nasledujúce informácie: Vašu prezývku a názov blogu (v tvare: prezývka@názov blogu), názov súťaže (môže ale nemusí byť uvedená presná výhra - napr. Veľká nasledovateľská súťaž alebo Súťaž o Mesto kostí, nechávam to na vás), či je pre Čechov (CZ), Slovákov (SK) alebo aj aj (CZ/SK). Všetko to pôjde do tej DRUHEJ kolonky (snáď sa zmestíme)
  • príklad formátu: Judit@My Alternative World of Books: Súťaž o Mesto kostí (SK)
  • Ak to vyslovene nebude niekomu vadiť (o čom ale pochybujem), tak môžete nahadzovať linky aj na súťaže, ktoré vypátrate na cudzom blogu. 

A tu už máme linkovač:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára