štvrtok 27. júna 2013

SÚŤAŽ! Vyhraj knihy od Stephanie Perkins a záložku s jej podpisom!

Len nedávno v českom vydavateľstve CooBoo vyšla kniha Lola a kluk od vedle, ktorá je voľným pokračovaním knihy Polibek pro Annu. Úžasné je, že v Lole sa opäť stretávame s Annou a Étiennom a vidíme ich aj z trochu inej stránky - ako "starých manželov" vo vzťahu bez prekážok, ktoré im boli v Polibku  neustále hádzané pod nohy. Lola a Cricket však nie sú žiadnymi sekundantmi a mnohí si dokonca druhú Stephanininu knihu pochvaľujú ešte viac, než Polibek.
Ja osobne na Annu a Étienna nedám dopustiť a do dnes je to jedna z mojich najobľúbenejších YA kníh na svete. Ak ste ešte od Stephanie Perkinsovej nič nečítali, rozhodne odporúčam začať touto knihou. Ak ste Polibek pro Annu čítali, určite by ste si nemali nechať ujsť Lolu a kluka od vedle :)

Stephanie Perkinsová - Polibek pro Annu



Sedmnáctiletá Anna se cítí podvedená. Její rodiče ji totiž posílají na roční studium do Francie - přes půlku planety, do neznámého prostředí, aniž by navíc uměla slůvko francouzsky. Musí tak opustit své přátele, potenciální lásku i veškerá pohodlí amerického života a začít úplně nanovo. V romantické Paříži, ve městě, které nikdy nespí, se vrhá do nových vztahů i zkušeností a odhaluje v sobě skryté vlastnosti. A také je tu jeden spolužák, Étienne St. Clair, který se liší od všech chlapců, které kdy Anna potkala…


Stephanie Perkinsová - Lola a kluk od vedle



Začínající návrhářka Lola Nolanová nevěří na módu… věří v kostýmy. Čím výraznější outfit, čím třpytivější, čím zábavnější, čím divočejší – tím líp. Ale Lola je přes neskutečné modely také hodnou dcerou a kamarádkou s velkými plány do budoucna. Všechno je perfektní (včetně jejího sexy přítele rockera), dokud se do sousedství nevrátí obávaná dvojčata Bellova. Calliope a Cricket. Hlavně Cricket, nadaný vynálezce, který zrovna vystoupil ze stínu slavné sestry.

A teraz k súťaži!

Za knihy do súťaže by som sa chcela poďakovať spoločnosti Albatros Media, ktorá mi ich ako vždy pre vás ochotne poskytla :) Aby som vás do súťaženia ešte trochu viac navnadila, hlavný výherca okrem jednej z kníh získa aj záložku s podpisom autorky, ktorú mi poslala samotná Stephanie :)



Pre vstup do súťaže prosím vyplňte formulár Rafflecopter. Budem potrebovať, aby ste mi napísali, o ktoré z kníh máte záujem. Nie je problém napísať obidve, ak vás vylosujem ako prvého/prvú, pošlem vám tú, ktorú ste napísali ako prvú v poradí, plus k nej pribalím aj záložku. Druhého výhercu budem vyberať podľa toho, kto mal o zvyšnú knihu záujem - aby som zbytočne knihu neposielala tomu, kto ju už majú doma. 

Súťaž je ako vždy otvorená pre každého a prebieha od dnes, 27.6 do 15.7. Knihy sú v češtine! Výherca bude zverejnený na blogu (o jeho vyhlásení informujem aj na FB stránke MAWOBu), o výhru sa však budete musieť prihlásiť sami. Ak sa výherca neprihlási do 5 dní, bude vyžrebovaný niekto iný, takže to nezmeškajte! :)

Dobre no, dúfam že som na nič nezabudla. Teraz už len vyplňte formulár a ste zaradení do súťaže :)


a Rafflecopter giveaway

6 komentárov:

  1. Úžasná súťaž... určite sa zapojím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tu knihu by som velmu chcela-Polibek pro ANNU.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Knihy som ešte nečítala, ale samé chvály na ne počujem 8) Diki za súťaž 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super súťaž, už som zapojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jé, úžasná súťaž, vďaka za ňu & zapojila som sa.:]

    OdpovedaťOdstrániť