utorok 11. februára 2014

HOT STUFF: Beautiful Oblivion prichádza a s ňou čas na ďalšieho Maddoxa!

Je to tu! Názov, anotácia a dátum vydania ďalšej knihy o bratoch Maddoxovcoch!
Tenokrát nám Jamie McGuireová vyrozpráva príbeh Trenta Maddoxa, s ktorým sme sa zoznámili už v Krásnej katastrofe. Ak ste to náhodou nevedeli, Jamie plánuje písať knihy aj o ďalších Maddoxovcoch, takže sa nemusíme so slzami v očiach lúčiť s intenzívnymi sexy romancami, pri ktorých sa cítime ako na kolotoči a ktoré neznášame a zároveň straaaaašne zbožňujeme :) Travis má ešte štyroch bratov, vážení!



Jamie McGuireová - Beautiful Oblivion

(môj amatérsky preklad anotácie)

Vášnivo nezávislá Camille "Cami" Camlinová nemala problém zanechať za sebou svoje detstvo ešte skôr, než sa skončilo. Začala pracovať pred tým, než vôbec mohla šoférovať a do svojho prvého bytu sa nasťahovala po prvom roku na vysokej škole. Popri práci na bare v podniku The Red Door jej neostáva veľa času na nič iné okrem školy, až do chvíle, kým jej plán navštíviť priateľa nestroskotá a Cami sa neocitne tvárou v tvár prvému voľnému víkendu.

Trenton Maddox bol kráľom Eastern State univerzity a s vysokoškoláčkami randil ešte pred tým, než zmaturoval na strednej. Muži sa na neho chceli podobať, ženy ho túžili skrotiť. Avšak po tragickej udalosti, ktorá mu obrátila život na ruby, necháva Trent školu aby sa mohol vyrovnať so zdrvujúcou vinou. 

Osemnásť mesiacov neskôr Trenton žije so svojim ovdoveným otcom a pracuje na plný úväzok v miestnom tetovacom štúdiu aby mohol pomáhať platiť účty. Vo chvíli, keď všetko nasvedčuje tomu, že sa jeho život konečne dostáva do normálu, zbadá v bare sedieť za stolom opustenú Cami. 

Nakoľko je Cami sestrou štyroch bratov ktorí sa nikdy nevedeli spratať do kože, nepredpokladá, že bude mať problém udržať svoje priateľstvo s Trentom Maddoxom na čisto platonickej úrovni. Keď sa však člen klanu Maddoxovcov zamiluje, miluje navždy - aj keby jeho vyvolená mala ako jediná moc úplne rozorvať Trentovu už aj tak krehkú rodinu. 


Beautiful Oblivion vychádza v USA 1.júla 2014. Zatiaľ nemám žiadne informácie o jej možnom vydaní u nás. Autorke Jamie McGuireovej sa však na Slovensku celkom darí a ohlásené sú vydania zatiaľ všetkých jej už publikovaných kníh (okrem Krásnej a Chodiacej katastrofy aj séria Providence a post-apokalyptcická zombie romanca Červený vrch), takže je tu veľká šanca aj na Trentov príbeh :)

*HOT STUFF je označenie pre všetky knižné novinky a informácie z kategórie New Adult, ktoré sa na MAWOBe budú objavovať čoraz častejšie :)

3 komentáre:

  1. Óóóóó áno :3
    Milujem Krásnu katastrofu, dúfam, že sa dočkáme aj slovenského prekladu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super! Teda....nepoztnám tie predchádzajúce knihy, ale táto ma zaujala tak si idem pridať aj ostatné do wishlistu :)

    OdpovedaťOdstrániť