pondelok 6. septembra 2010

Krátky oznam o pol druhej v noci (lebo vtedy môj mozog očividne pracuje najlepšie)

Práve som zomrela a dostala som sa knižného neba...Na mojej obľúbenej stránke prebieha literárne šialenstvo! Ceny vybraných kníh išli dole o približne 50% čo znamená, že väčšina paperbackov sa pohybuje v rozmedzí 4-6 eur. Na porovnanie, v našich kníhkupectvách zaplatíte za jednu knihu približne 10 eur.

Teraz tým nemám namysli, aby ste nekupovali nič v našich kníhkupectvách. Práve naopak. Ja som totiž úplne za podporovanie slovenskej ekonomiky :) (aj keď to tak miestami nevyzerá...)
Niekedy však človek musí prihliadať aj na tragédiu menom domáci rozpočet a v tej chvíli sa treba trochu uskromniť. Lenže uskromniť predsa neznamená úplne si odtrhnúť od úst no nie? :)
Konkrétne ja som si práve predobjednala City of Fallen Angels (4. knihu v sérii Mortal Instruments) od Cassandry Clare, poslednú knihu Vampire Academy - Last Sacrifice a pokračovanie knihy od Kimberly Derting-Body Finder s názvom Desires of the Dead ( posledné dve za 4 eurá-no nekúp to).


Ktoré knihy teraz kúpite výhodne:

- sú to hlavne pokračovania sérií, ktoré ešte nevyšli, no dajú sa predobjednať: okrem vyššie zmienených k ním patrí aj Crescendo ( pokračovanie knihy Zavrhnutý od Beccy Fitzpatrick), Mockingjay (záver trilógie Hry o život od Suzanne Collins)
- taktiež niektoré  úplné nové začínajúce série: Clockwork Angel od Cassandry Clare, Paranormalcy od Kiersten White a pod.

Tiež upozorňujem, že nie je známe do kedy akcia platí ale pravdepodobne nie dlho. 

Ak vám teda nerobia problém anglické knihy, prosím choďte podporiť svojich obľúbených autorov zakúpením ich diel. 

5 komentárov:

  1. Kiežby mám možnosť tam nakupovať... *_*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach jo, tak kdybych uměla až tak dobře anglicky, abychsi mohla přeložit děj, klidně bych nakupovala. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Luu: Ako to? Kvôli kreditke? Ja dúfam, že pridajú aj ďalšie možnosti platby,pretože s týmto máva problém najviac ľudí...:/

    *Emmgirl*:To je práve dobré na čítaní, že nikto nevidí, aká si pri to nemožná :D (hovorím hlavne za seba a staré časy) Môžeš 1 stranu lúštiť aj dve hodiny a najskôr si to nikto nevšimne.A niekde začať treba...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jj, kreditka T_T A hrozne ma štve, že na Slovensku sa anglické knihy za rozumné peniaze proste nakúpiť nedajú...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keby len o tie peniaze išlo, na Slovensku sa anglické knihy vo všeobecnosti ťažko hľadajú. V Čechách to je trochu lepšie ale tam zas treba čakať, kým sa dostanú do kníhkupectva. Ja dúfam, že raz sa aj tebe pošťastí kreditka a potom hor sa do nákupov :)

    OdpovedaťOdstrániť