piatok 28. januára 2011

Asi vás bude zaujímať že....

...spisovateľka Kiersten White práve napísala na svojom Twitteri, že predala práva ne CELÚ trilógiu Paranormalcy do Slovenskej a Českej republiky. To znamená, že s najväčšou pravdepodobnosťou bude táto séria jedna z ďalších, ktoré by sme medzi nami mohli privítať možno už v tomto roku. Tak to vidíte, svitá nám na lepšie časy :)

Kiersten White - Paranormalcy (anotácia preložená z anglického jazyka)

Aj keď celkovo je dosť čudné pracovať pre Medzinárodnú Agentúru na Kontrolu Nadprirodzenosti, Evie sa vždy považovala za celkom normálnu. Je síce pravda, že jej najlepšia kamarátka je morská panna, bývalý priateľ víla a ona sa postupne zamilováva do meniča podôb, pričom je jediný človek, ktorý je schopný vidieť cez závoj nadprirodzenosti, ale aj tak...Normálka.
Lenže teraz začali nadprirodzené bytosti odrazu umierať, a Eviene sny sa zaplnili mátajúcimi hlasmi a mysterióznymi proroctvami. Čoskoro si začína uvedomovať, že môže existovať spojitosť medzi jej schopnosťami a náhlym návalom úmrtí. A nie len to. Je dosť možné, že sa nachádza v centre vílinho temného proroctva predpovedajúceho zničenie všetkých nadprirodzených bytostí.

4 komentáre:

  1. A je to tady... a je to tady... Blýská se na lepší časy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čím víc knížek přeloží, tím líp.. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto knižku konkrétne si netúžim prečítať, ale ani nevieš ako ma teší toto zistenie, že sa objaví ďalšia trilógia u nás i v ČR :) Je to pozitívne, už asi viem aká púpava nádeje vo mne narástla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to vypadá, že v následujících letech se s novými knihami roztrhne pytel. Na tuhle knihu se docela těším, recenze jsou vesměs pozitivní...teď jen doufat, že obálku snad nechají stejnou.

    OdpovedaťOdstrániť