streda 19. januára 2011

Lauren Kateová - Súženie (Pád #2)

Dnes už mi na viac nezvýšil čas, tak som aspoň preložila anotáciu k Súženiu. Ak ste nečítali Pád, nemalo by vás to príliš spoilerovať ale nedá sa zas povedať, že vám to neprezradí absolútne nič. Zároveň som aj aktualizovala stránku Kedy to vychádza a doplnila ju o nové tituly, ktoré som vám ohlásila ráno.

Lauren Kateová - Súženie (Torment #2)

Peklo na zemi. Presne tak pripadá Luce celý svet, keď je odlúčená od svojho padlého anjela a priateľa, Daniela. Trvalo im večnosť kým našli jeden druhého, no teraz jej oznámil, že musí odísť. Avšak len dovtedy, kým bude loviť Vyhnancov - nesmrteľných stvorení, ktorí chcú zabiť Luce. Daniel ukryje Luce v Shoreline, v škole na skalnatom kalifornskom pobreží s nezvyčajne nadanými študentmi - Nefilimami, potomkami padlých anjelov a ľudí.


V Shoreline sa Luce dozvie, čo sú tiene a ako je možné použiť ich ako okná do jej minulých životov. Avšak čím viac sa Luce dozvedá, tým viac začína Daniela podozrievať, že jej nepovedal všetko. Daniel niečo skrýva - niečo nebezpečné. Čo ak jeho verzia minulosti nie je tá správna? Čo ak je Luce súdené byť s niekým iným? Druhý diel veľmi návykovej série PÁD...kde láska nikdy nezomiera.

17 komentárov:

  1. Druhá časť vyzerá vážne dobre a už sa teším až budem mať tú česť si ju prečítať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja sa už važne super teším....dufam , že ma do vtedy neporazí od toľkého čakania:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. joj.. ja by som si ju uz tak chcela precitat... joooj,,, tesim tesim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím súhlasiť..už sa veľmi teším na ďalšiu časť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj prvý diel bol fantastický uz sa neviem dockat len nech je to uz skoro....neviete kedy to majú u nás vydať???

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hmm...presne to ešte nevieme, ale predpokladá sa jún 2011

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem tak nemusíme dlho čakať naozaj. Jún je tu už zachvílu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. a kedy konečne sa bude dat kniha kupiť v obchodoch ?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. predbežne je vydanie stanovené na jún 2011, môže sa to však ešte posunúť dopredu ale aj dozadu. ak budem vedieť niečo bližšie, zverejním to.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahojte čítala som na gorila.sk že 23.06. ma výjsť druhý diel, tretí v oktobri a štvrtý v decebri neviem či je to pravda a ešte som čítala že už si kupil disney práva na natáčanie filmu...Tak sa možeme tešiť

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Marka: Áno, všetko čo si napísala je pravda :) Na Súženie sa môžeme tešiť už v júni a obálka ostáva presne taká istá, ako je tá pôvodná americká.

    O filme som už tiež počula, tak uvidíme, čo z toho nakoniec vznikne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahojte od včera sa dá oficialne predobjednať táto kniha na gorile a martinuse...Budete mať istotu že ju budete mať medzi prvými keď vyjde :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nikdy som knihu tak rychlo neprecitala a neuzila som si ju tak ako tuto:) .. super kniha a uz sa tesim kedy sa mi konecne dostane do ruk aj druhy diel.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. júúúúú už vysla a mam ju doma este aby som ju precitala <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja už som čítaj prvá aj druhú časť

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Neviete náhodou kedy maju vydať u nás tretiu časť??

    OdpovedaťOdstrániť
  17. fúú .. vyzera to na dosť vážne .. krasne určite si dvojku prečítam PAD 1 ma velmi fascinoval .. krasny pribeh o tom že láska nikdy neumiera .. :) krasne to bolo .. určite si prečítam aj dvojku .. :)

    OdpovedaťOdstrániť