štvrtok 20. januára 2011

Niekoľko oznamov (QoW a iné)

V prvom rade by som chcela dať na známosť všetkým tým, čo ste sa rozhodli robiť spolu so mnou Quote of the Week na vašom vlastnom blogu, že som práve zažila moment osvietenia a urobila jednu veľmi užitočnú vec. Zoznam linkov, kde ste sa prihlasovali som pretvorila na tzv. BLOG HOP - to znamená, že teraz si každá jedna môžete tento zoznam zverejniť v svojom QoW poste a všetci vaši návštevníci sa potom budú môcť presúvať zo stránky na stránku a pozrieť si všetky naše týždenné výbery výrokov a citátov.
Ako postupovať? Kliknite nižšie (pod linkami) na GET THE CODE HERE a dostanete HTML kód, ktorý potom vložíte na koniec vášho QoW postu. Hotovo. Predpokladám, že základy HTML pozná každá, keďže máte blog. Samozrejme nie je to povinné, ale je to jeden z trikov, ako si zvýšiť návštevnosť vášho blogu. Čím viac ľudí na vás odkáže, tým viac návštevníkov k vám potom zavíta :)
Ak ešte stále neviete ako na to, napíšte mi do komentárov, alebo si počkajte na najbližší QoW, kým zverejním svoj článok.



Asi ste si všetci všimli, že je tu v poslednej dobe trochu mŕtvo, pokiaľ ide o recenzie a články. Hlavne teda o tie recenzie. Momentálne mám pred poslednou skúškou, na ktorú idem 4.2, takže trávim hlavnú časť dňa učením. Áno, uvedomujem si že do 4.2 ešte ostáva 16 dní, ale nakoľko sa nachádzam na lekárskej fakulte, nie je to nič nezvyčajné. Každopádne, vo februári sa môžete tešiť hneď na niekoľko recenzií kníh, ktoré už boli vydané v SK alebo CZ. Plánujem sa opäť naplno venovať tomuto blogu, čítaniu a písaniu :) Takže prosím, majte so mnou strpenie. Ja viem že máte, nasvedčujú tomu aj neuveriteľné štatistiky návštevnosti. Ľudia, normálne z vás padám na zadok, koľko vás tu chodí. Keď si predstavím, že len pred pol rokom som tu mala ledva 10 návštevníkov denne, teraz sa to zvyšuje závratnou rýchlosťou a z týždňa na týždeň vás ešte pribúda.
Cítim obrovskú zodpovednosť, pretože môj blog a blogy mojich kamarátok sú hlavným zdrojom informácií o knihách na internete, hneď po veľkých internetových kníhkupectvách. Viem, že sem chodíte s cieľom dozvedieť sa čo najviac o svojej obľúbenej knihe a nechcem vás sklamať, preto si pri písaní recenzií viac dávam záležať na tom, aby boli kvalitné a aby vás upútali natoľko, aby ste ich boli schopní dočítať do konca, než aby ich bolo veľa a o ničom.

A na záver ešte niečo.
Všimla som si počas mojich pravidelných prechádzok po vašich blogoch, že veľa z vás má problémy, nemá dobrú náladu, cíti sa zle a pod. Nie je to vôbec prekvapujúce. Vedeli ste, že január je najdepresívnejší mesiac v roku?
Ale dievčatá, pekne vás prosím, ešte ste mladé na také depresívne nálady. Ja chápem, že škola vie narobiť veľa problémov a chlapi ešte viac, že niekedy je rodina namiesto opory najväčším nepriateľom a že choroby neobchádzajú ani mladých ľudí, ale uvedomte si, že ak už teraz vnímate len to zlé na živote, časom sa to zlepšovať nebude, práve naopak.
Žiaden chlap ani žiadna škola vám nestojí za to, aby ste si ničili zdravie a áno, stres vám zničí zdravie s takmer rovnakou úspešnosťou, ako cigarety.
Takže naučte sa byť imúnni proti ľudskej blbosti, zlobe a iným čarovným vlastnostiam, čítajte, počúvajte hudbu, pohybujte sa na čerstvom vzduchu,púšťajte si do izby čo najviac svetla a hneď sa budete cítiť lepšie :)

Kto by teraz tipoval, že som sa dnes učila o programoch na podporu zdravia? Tak tak, treba šíriť osvetu :)



EDIT: Pozdravujem všetkých mužských návštevníkov a odkazujem: My ženy vieme byť tiež poriadné harpie, takže nebuďte smiešni a nespôsobujte si kvôli nám žalúdočné vredy :)

5 komentárov:

  1. Moc pěkný článek :) Těším se na další recenze a nevím, jak ostatní, ale čtu každý nový článek, který napíšeš :) BlogHop je supr, dám ho do svého dalšího QotW příspěvku... Doufám, že ti zkouška vyjde! Já byla dneska na další a pevně doufám, že jsem ji dala (nesnáším čekání na výsledky) + mě čekají ještě další dvě, poslední shodou okolností ve stejný den jako ta tvoje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Syki: waaau budeme oslavovať spolu! :) Teda aspoň dúfam, že ja budem oslavovať...
    My máme väčšinou všetko ústne skúšky, takže chvalabohu na výsledky takmer nikdy nečakám ale poznám ten pocit a stresuje ma to ešte viac, než samotná príprava na skúšku. Najmä keď im to opravovanie trvá až neprimerane dlho....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Doufejme, že budeme obě oslavovat :) Nechci nějakou zkoušku opakovat, nesnáším opakování... My máme zkoušky tak půl na půl, něco je ústně, něco je písemně, něco je kombinovaně. A fakt nesnáším čekání na výsledek. U nás máme ve studijním řádu, že výsledky musí být uveřejněny maximálně do pěti dnů od konání zkoušky. A když je lidí na zkoušce hodně, opravování trvá... a nejčastěji se dozvím výsledek až ten pátý den. Pět dnů čekat na výsledek je hnus. Nedokážu si představit delší termín, to bych si asi vlasy vytrhala...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ách jo, to je hrozné, kolik jsem toho promeškala, teď jsem snad hodinu četla tvoje články z prosince až sem a dalo mi to zabrat :)
    Jinak, to Quote of the week vypadá zajímavě, vždycky se u toho bavím i na jiných blogách :)
    Jo, s tou návštěvností se ani nedivím, vždyť já na tvůj blog chodila každý den snad dříve, než na facebook :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lucille Danion: Hello there! Dlho som ťa tu nevidela :) No ale hlavné, že si sa vrátila.
    No ti poviem že prvýkrát padali rekordy práve počas Last Sacrifice párty ale tá trafika čo je tu teraz, to je niečo neuveriteľné :D (ale v dobrom!) Niekedy mám až výčitky, že toho nezverejňujem viac ale holt škola je sviňa :)

    OdpovedaťOdstrániť