sobota 1. januára 2011

Upresnené info o Bloodlines

Richelle urobila pred malou chvíľou update na svojom blogu, kde uviedla niečo bližšie o jej novej sérii Bloodlines. Informácie sú prevažne staré, nie je tam nič, čo by sme nevedeli ale potvrdila nám jednu vec, o ktorej sme sa zatiaľ iba domnievali:


"It's set in the VA world but will be about different characters: Sydney (our narrator), Jill, Eddie, and one of the love interests from VA. I'm not saying who that last guy is, but it's mostly to protect those who haven't read Last Sacrifice. If you have read it, then it should be pretty obvious who the other character is."

Preklad:
"Séria je zasadená do VA sveta ale bude o iných postavách: Sydney (náš rozprávač), Jill, EDDIE (mojej teórii o Jill a Eddiem začína svitať na lepšie časy-pozn.Judit) a jeden z objektov záujmu z VA. Nepoviem vám kto je ten posledný chlapec, ale je to hlavne preto, aby som chránila tých, ktorí ešte nečítali Last Sacrifice. Ak ste už knihu čítali, malo by vám byť pomerne jasné, koho tým myslím."

Čiže tí, čo ste pochybovali, už viac nemusíte. Máme nášho nového hlavného hrdinu  a ak ste čítali Last Sacrifice, dobre viete kto to je :)

(HA-HA-HA-HA čo som hovorila? Čo som hovorilaaaaa? :DDD)

*UPDATE pre tých, čo si obľúbili Abea - v Bloodlines sa s ním stretneme znovu :)


*UPDATE 2 Ak ste ešte nečítali Last Sacrifice, do komentárov moc nelezte, keďže sa tam vyskytujú dosť závažné spoliery.

11 komentárov:

  1. Ha! Taky jsem čekala Eddieho... jsem ráda že se Mead rozhodla uveřejnit první díl již v tomhle roce a né ve 2012, jak to nejdříve plánovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. *spoilers* pro ty, kdo nečetly LS
    no jako doufám (ne, já požaduji) v nápravu... jestliže chudáček Adrian nedostane to své happily ever after, tak se normálně zbouřím!
    a jen tak btw, nemůžu se toho spinoffu dočkat ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. !!!!!!!!!!
    Takže.. Držím palce Jilldie hlavne a pak samozrejme Adrian a Sydney.. aj keď ja by som skôr tipovala, že happily ever after bude mať iba jeden pár...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky doufám že bude šťastný konec pro Adriana... V LS mi ho bylo hrozně moc líto.
    Jinak ten obal Bloodlines je oficiální, nebo ne?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Freckles: Nemyslím, že obal je oficiálny. Myslím si ale že je aspoň oficiálne neoficiálny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Meadovou jsem začala lehce nenávidět (vydrželo mi to jen týden) kvůli tomu, že Adrian zůstal sám. Já ho mám osobně radši než Dimitriho...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne príde trochu zvláštne, že komplet všetci čo majú radi Adriana viac než Dimitriho sú sklamaní, že si ho Rose nevybrala...berte to tak, že adrian dostane svoj match niekde inde a bude sa k nemu hodiť 100krát viac, než Rose - o tom nepochybujem :) Aj na Adriana čakajú dobré veci, nebojte sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Judit : přesně :-) já jsem začala mít Adriana hodně ráda když se Dimitri po přeměně choval ,,divně" a i když mi Adriana bylo líto, určitě to s ním dopadne dobře :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. joj tak sa teším na Bloodlines. Keď si predstavím, že konečne môžem voľne slintať nad Adrianom bez toho, aby som si pripadala že podvádzam Dimitriho :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Už nech je to tu!!!
    No a teraz k veci - Adrianov koniec (citovo) bol pre mňa tak krutý, že som sa až do konca bála, že ho premôže spirit, jemu šibne a ešte sa niečo poser... Ale! nič také sa nenastalo a preto oficiálne oznamujem svoju teóriu: pôjde o to v Bloodlines a myslím, že mu z problémov pomôže Jill ;) ;) ;)
    Ja viem, je mladšia a bla bla bla, ale ten rozdiel je menší ako medzi D & R.
    Sydney je super, ale nejako mi k sebe ešte stále nesedia, to už skôr Sydney a Eddie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Thanks for entering my giveaway !! I can't wait for Bloodlines either !! Happy reading ;)

    OdpovedaťOdstrániť