pondelok 27. júna 2011

A výhercom sa stáva...

V priebehu jediného týždňa do mojej nasledovateľskej súťaže vstúpilo 51 ľudí, čo je úplne skvelé! Ďakujem všetkým tým, ktorí si našli čas a zanechali mi pod súťažou odkaz, ste super :) A teraz k výhercovi! Bohužiaľ, dnes to bude len jeden šťastlivec a 50 sklamaných duši, ale nezúfajte, verím tomu, že sa vám ešte niečo podarí vyhrať v ďalších súťažiach, ktoré teraz môžete nájsť v celej slovenskej aj českej knižnej blogosfére a takisto aj ja samozrejme pripravujem ďalšie (dúfam že) zaujímavé súťaže s ešte zaujímavejšími cenami :)

Dnes ale moje gratulácie patria:

LEXIE!!!


Blahoželám, Lexie si vybrala trilógiu Hry o život od Suzanne Collins, ktoré jej pošlem ešte tento týždeň. Prosím, aby mi výherca odpovedal do 48 hodín po obdržaní mailu, inak budem musieť vybrať niekoho iného.

5 komentárov:

  1. Gratulujem.:) Hry o život sú geniálne, tak nech si ich výherca (či skôr výherkyňa) užije.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Blahoželám :)...(a trochu aj závidím :) )

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uži si to. Získala si obrovský poklad, tak si naň dávaj pozor :) Gratulujem, tiež by som chcela :) Ale som rada, že sa ti podarilo zvíťaziť :):):):)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hlboké sklamanie.. :) Ale každopádne veľmi gratulujem výhercovi a prajem pôžitok pri čítaní (pri Hrách o život sa ani inak nedá :D)!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Blahoželám :) ... ale prečo to nikdy nevýde mne? :(

    OdpovedaťOdstrániť