piatok 7. októbra 2011

No nekúp to!

Pozor pozor, dôležité hlásenie!

V internetovom kníhkupectve Gorila.sk práve prebieha niečo úžasné, neopísateľné. Niečo, čo zažijete tak raz za život. Alebo raz za rok. Ok, tak možno raz za pol roka.

Nemáte ešte doma Pád alebo Súženie od Lauren Kate? Alebo Eragona od Paoliniho či Triašku od Stiefvaterovej? Chýba vám v knižnici séria Hry o život? (Bacha, na toto mi radšej neodpovedajte, lebo ak sa dozviem že niekto z vás ešte nečítal Hry o život vykážem vás z tohto blogu navždy).

Každopádne, ak máte pocit, že minúť 12 euro za knihu je príliš veľa, možno sa vám bude zdať schodnejšie minúť 6 euro. Presne za toľko alebo ešte za menej si totiž v tejto chvíli môžete zaobstarať vyššie zmienené knihy a mnoho ďalších. (Ok, Eragon je možno trochu drahší, ale stále úžasná zľava.)

Čiže čo je vašou úlohou?
Poumývať riady, vyniesť smeti, vyvenčiť psa a nakŕmiť akváriové rybičky, počkať kým prídu rodičia domov a potom im veľmi nenápadne strčiť pod nos nasledujúcu stránku:


A nezabudnite mi potom napísať, čo všetko sa vám podarilo vyžobrať :)

PS: To s tým vykázaním z blogu som nemyslela vážne. Ja vás mám všetkých rada bez ohľadu na to, akých hrozných chýb sa dopúšťate ;)

2 komentáre:

  1. túto úžasnú akciu som si už všimla a idem objednávať :) síce ani jednu z tých kníh čo si písala lebo všetky mám, viac menej, ale napr. takú angelologiu alebo diablova hviezda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow!... tak ta je vážně úžásná... určitě si jí opět od vás pořídím :)..

    OdpovedaťOdstrániť