streda 19. septembra 2012

VYUŽITE! 25% zľava na knihy od CooBoo a mnohé ďalšie s poštovným zadarmo!

Dnes mám pre vás jednu skvelú správu!

Počas nasledujúcich piatich dní si všetci, ktorí zablúdite na môj blog, budete môcť zakúpiť akúkoľvek knihu z ponuky vydavateľstiev spoločnosti Albatros Media so zľavou 25% a POŠTOVNÝM ZADARMO!


Jedná sa konkrétne o knihy od týchto vydavateľstiev:

  • Albatros 
  • BizBooks 
  • CooBoo 
  • CPress 
  • Computer Press 
  • Edika 
  • Motto 
  • Plus 
  • XYZ 
  • Edice České televize

V podstate to znamená, že si teraz môžete zakúpiť knihy ako Nadpozemská od Cynthie Handovej, Draki od  Sophie Jordanovej, Tigrova kliatba od Colleen Houckovej a mnohé iné za úžasné ceny. Ak si neviete vybrať, sledujte v najbližších dňoch môj blog, kde vám budem posielať tipy :)

Zľava 25% sa vám odčíta z celkovej objednávky bez ohľadu na to, koľko kníh si objednáte. Pre jej uplatnenie stačí zadať do kolonky s kupónom na zľavu kód loveinbooks (ako na url adrese môjho blogu). 

Akcia platí od 19.9 do 23.9. 2012 v internetovom kníhkupectve spoločnosti Albatros Media

Táto konkrétna zľava je určená LEN pre návštevníkov môjho blogu. Preto ak máte akékoľvek otázky a nejasnosti, pýtajte sa priamo mňa buď v komentároch pod týmto článkom, alebo na mojej FB stránke

UPDATE: 
Pôvodne síce zľava platila len v slovenskom e-shope, no keďže bol záujem, zľava od teraz platí aj pre čitateľov z ČR! Uplatnite si ju podobným spôsobom ale v českom e-shope na TOMTO MIESTE. Príjemné nakupovanie :)

8 komentárov:

  1. Platí to i pro Čechy? Docela by se mi to teď hodilo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také by mě zajímalo, jestli to platí i pro nás :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prosím, ať je to i pro Čechy!! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. idem hneď zistiť, ja som to brala že áno, ale nasadili ste mi chrobáka do hlavy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem. Radi Vám vyhovieme :, čiže môžete pokojne s rovnakým kódom objednávať z českého e-shopu www.albatrosmedia.cz.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takže platí :) Tak to je super, jdu se hned kouknout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělá akce. Škoda jen, že na e-shopu už nemají Mágy od Grossmana. Kdyby kniha byla, možná bych koupi pár knížek i zvážila. Takhle bych jen utrácela peníze za knihy, které vlastně ani tolik nechci. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Žijem v Spojených štátoch. Pred dvoma rokmi som sa oženil s dámou menom Melena, mali sme spolu dve deti, boli sme veľmi šťastní, že sme manželia, takže keď cestujem na služobnú cestu do Brazílie, strávil som v Brazílii 1 rok. môj druh podnikania, ja a moja žena sme sa neustále rozprávali po telefóne, rozprávali sme sa na internete, nikdy som nevedel, že ma moja žena začala podvádzať tým, že som chodil so svojím priateľom zo starej školy menom Mark, nikdy som nevedel, že niečo ide zle, kým som sa nevrátil z mojej cesty, potom sme s manželkou začali mať problémy, chodí von a vracia sa neskoro v noci, zmenila sa zvláštnym spôsobom, ktorý som nevydržal, snažil som sa urobiť všetko pre to, aby som ju potešil, ale to zhoršilo sa, tak jedného dňa odišla z domu a už sa nevrátila, pokúsila som sa ju osloviť, ale nijako som sa k nej nedostala, nikdy som nevedela, že cestovala so svojím novým milencom, ktorým bol Mark, veľmi som ju chcela kvôli deťom, ktoré ona odišiel pre mňa a pretože som ju tiež tak veľmi miloval, kvôli zlomeniu srdca, do ktorého ma dala, som vošiel hľadanie skutočného čarodejníckeho kúzla Bol som dvakrát podvedený kúzelníckym čarodejníkom, ale nikdy som pri hľadaní neochabol, pretože chcem šťastný život so svojou ženou, takže jedného rána som videl svedectvo o čarodejníckom kúzle Dr. Adeleke, takže som ho kontaktoval cez whatsapp : (+27740386124) a na e-mail: (abba5019@gmail.com) na moje najväčšie prekvapenie urobil pre mňa život opäť mužným, moja žena sa vrátila ku mne, vzal som ju späť a ja som teraz s manželkou vyrovnaný kúzelníkom

    OdpovedaťOdstrániť